Minden a játékkal kapcsolatban...![]()
Minden a játékkal kapcsolatban...![]()
Utoljára módosítva: Roli által : 2015-07-07 01:02
Szia Roli!
Na végre sikerült játszanom a GOL-tal!!
Nagyon tetszik nekem!!![]()
tegnap én is felraktam és meg kell mondjam nem is rossz![]()
Nekem is nagyon teccik szerintem az eddigi legjobb!!!![]()
Az Xbox 360 online szolgáltatásán elindult az Xbox Live Arcade Awards "verseny" melyen 2 kategóriában jelölték az LCGOL-t a Best Overall (asszem a "legjobb mindenhol") és a Best Multiplayer (Legjobb Multiplayer) kategóriákban a Best Overall-ban a Limbo-ra vagy a GoL-ra lehet szavazni sajna az LCGoL-nak csak 22% szavazata van mig a Limbonak 77, a másik kategóriában 33% szavazata van az LCGoL-nak mig a másik játéknak (aminek nem tom a nevét) 67 Egész Március 1-ig lehet szavazni.
A Limbo próbaverzióját próbáltam Xboxon, érthető a sok szavazat.De természetesen én az LCGoL-ra fogok majd voksolni, ha belépek.
![]()
Végre valahára végigvittem a GOL-tNagyon tetszett a vége, szerintem a legnehezebb a mérgező rész volt az utolsó pályán, vagy 5x megölt Xolotl XD És a Doppi outfiton kívül mindet megkaptam
![]()
Gratula
Nekem is nagyon tetszett a GoL, csak kicsit hosszabbra vártam (de mit is várok egy Arcade játéktól...)
nekem a Toxic Swamp és a Temple Grounds tetszett a legjobban, mert ezek aránylag hosszúak voltak. (megvan az All the Trappings, a Hazardous Reunion, és a Kane és Lynch DLC is, de ezek annyira gagyik, hooogy)
neked melyik a kedvenc pályád?
Anything could happen
And it will
Temple of Light, Temple Ground, Toxic Swamp és Jaws of Death![]()
nekem a Summoning,a Toxic Swamp,a Flooded Passage,a Fiery Deptsh,a Belly of the Beast,a Mirror's Wake és a Xolot's Stronghold
de a legeslegkedvencem a Forgotten Gate![]()
"Need doctor bad..."