De szép Larcsi ezen a képen
Am ja nkm se jön be a Hitman a TR-be:/ Dehát legalább mind az egész karakternek lehet ruhát választani
Roli atyaég Szófia visszatért :OO az a biccs olyan mint Natla lassan xD
De szép Larcsi ezen a képen
Am ja nkm se jön be a Hitman a TR-be:/ Dehát legalább mind az egész karakternek lehet ruhát választani
Roli atyaég Szófia visszatért :OO az a biccs olyan mint Natla lassan xD
"Need doctor bad..."
Na jó, visszavonom a Hitmanes beszólásom.
Az új Hitmanben is vannak Croft-cuccok
![]()
Frissült a játék Steam-es áruházi oldala:
Kikerült az eddig ismert dec. 9-i dátum, és a játék ára.
Ami 19.99€ (most 10% előrendelési akció van, így 17.99€)
http://store.steampowered.com/app/289690/
Van Season Pass-es változat (1 évig minden kiegészítőt kapsz) Ez 28.99€ (akciósan 26,09€)
Plusz az előrendelési akció keretében a már meghirdetett Hitman Edition kiegészítőket kapják a vásárlók.
Bejelentésre került a Gold verzió is (a dobozos Collector's Edition-nek felel meg):
Még nem tudni, hogy ez a Gold verzió elérhető lesz-e idehaza vagy sem.
Illetve a külföldi nagyobb játék webshopokban más és más előrendelői ajándékok járnak (gondolom a Season Pass-hoz mindegyik jár):
Amazon.com - Deus Ex Pack:
Steam - Hitman Pack:
Gamestop - Tomb Raider Legend Pack:
Személy szerint nekem a Hitman Pack jön be a legjobban. Nagyon eltalálták a ruhákat + Lara bőrnaciban feszít.![]()
Köszönjük, kiment a főoldalra.![]()
Nagy a nyüzsgés mostanában a Temple of Osiris körül mint nem rég a TOMB RAIDER körül.
Roli hozzászólására egy pillanatra visszatérve, a legutóbbi Hitman játék kézikönyvében is a TOMB RAIDER-t reklámozták.
=>![]()
Nekem valahogy az egész tetszik föleg a became a legendD
"Need doctor bad..."
Nekem a ruhák közül a Legendesek jönnek be inkább viszont a fegyvere meg gyűrűk közül meg a hitmaneselfogadnám mind a 3mat
![]()