Mivel annyira sietették a Core Design-t, igen. Nekem is hatalmas szívfájdalmam mivel így is kedvencem, de mi lett volna ha normálisan be tudják fejezni?!
Mivel annyira sietették a Core Design-t, igen. Nekem is hatalmas szívfájdalmam mivel így is kedvencem, de mi lett volna ha normálisan be tudják fejezni?!
Először is...hatalmas köszönet,hogy fordítás alá került a könyv!!!!
másodszor..említést tesz a pisztolyairól...mmint Lara.rákerestem a képkeresővel..de csak revolverre emlékeztető pisztolyokat találtam.Ami lehetetlen,mivel külön mondja Lara,hogy 15db lőszer fér egy tárba.szval..akkor mivan?!![]()
Az van, hogy nem kell nagyon komolyan venni. Szerintem.![]()
Most nálam ez az "új" FMV zavart be, mert ott is más a tészta, és a könyvben is.De ha egyszer nem került bele az az FMV a végleges játékba, és a könyv is hivatalos, akkor inkább a könyvre támaszkodom.
Az úgyis már az AoD megjelenése után került publikálásra (2003 decembere).
![]()
A fordítás alá került erős túlzásMondjuk úgy, hogy fordítás alatt van. A fegyver témát illetően szerintem teljesen kitalált márka. Nem mondom, hogy tökéletesen tisztában vagyok a fegyvergyártókkal, de erről a Wilkes and Hawkins-ról még soha nem hallottam. Ettől még persze nincs kizárva, hogy létezik a cég, és manufaktúra jelleggel gyárt egyedi fegyvereket (végülis Lara mondja, hogy egyedi megrendelésre készült)
Szerintem én hallottam róluk és mintha tényleg úgy lenne ahogy mondod...
Volenti Nihil Difficile
Valakinek véletlenül nincs meg a CHR Loader? Így néz ki a progi:
![]()
Nos ez egy jó kérdés én is keresem ezt a programot.
Ha ez most nem ide illett akkor bocsi...
Majd megpróbálok még keresgetni...
Volenti Nihil Difficile
nekem gogos verzió van és el se indul kiír egy hibaüzit mi a probléma?
Build Sep 17 2003 15:53:15
The Following Error has occured
Generic Game Error
ASSERTION: 'SUCCEEDED(hr)' at C:\projects\tomb raider\Game\shell\system\PC\sys_d3d_vmr9.cpp(1569)
Patch is van rajta, compatibilis módba is raktam úgy se jó. A patch 5.2 innen az oldalról van
Minden hardver napra kész a hozzá adot patchel sem jó
megoldódott
Utoljára módosítva: Caroline által : 2014-02-12 15:02
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)