Oldal: 19 / 19 ElsőElső ... 9171819
Eredmény: 181 - 186 (186) összesen

Téma: Általános Tomb Raider Anniversary társalgó

 1. #181

  Alapbeállítás

  Kizártam, nem a meghajtó típusa. Most hamarosan virtuális gépet fogok próbálni. Említették a 32-64 bit problémát.

  Egyébként van, akinek eredetivel csinálja ezt a fórumok szerint.

 2. #182

  Alapbeállítás

  A virtuális gépet még nem tudtam kipróbálni különböző okokból.

  A fórumokat tovább olvasva azt láttam, hogy ez a probléma már az elejétől fogva létezett. Valaki rájött a megoldásra, de magát a megoldást már nem találom

 3. #183

  Alapbeállítás

  Szia!

  Csodálom hogy az R55-ös verzió neked elindul, mivel az annak idején időkorlátos előzetes, kiadásként szivárgott ki. Egy bizonyos időpont után nem indulhatott el mivel kiadták a végleges változatot.

  Más: Win 10 64-bit alatt tedd be ebbe a kivételbe a játékok indító fájljait, mivel különben nem fogja rendesen futtatni sohasem a ezeket a régebbi Tomb Raidereket. Nekem is csak így működik rendesen. Az enyémek jogtiszták, bár ez a win10-nek tökmindegy. Nem azt nézi. Nem kell semmilyen virtuális gépet feltenned hozzá. Sok sikert!

  https://prnt.sc/uzgx3e

  Ui: Még az jutott eszembe, hogy ezenkívül engedélyezd a Defenderben hogy a progi írhasson a Dokumentum könyvtár játék mentés könyvtárába. Különben fut rendesen a progi, de nem fogsz tudni menteni, meg beállítani semmit.

  Szia
  Utoljára módosítva: csabesz által : 2020-10-15 00:49

 4. #184

  Alapbeállítás

  Köszi az infókat!

  Azt már egyből meg tudom mondani, hogy a HATRED verzió is ugyanúgy működik nálam, mint az R55 - gépen belüli adathordozóról nem indul, csak kívülről, nem tud menteni és bemásoltat sem betölteni, 0-s a profile.traprofile. Csak azért választottam az R55-öt, mert könnyen mozgatható. És emellett mindegy, mit állítok be az adatvégrehajtás megakadályozásba.

  A Defendert még nem próbáltam, vagy nem emlékszek rá. De a beállításokat mindig is megjegyezte a játék. Majd megírom, mi lett... pár nap múlva.

 5. #185

  Alapbeállítás

  ...és mivel az R55 nem csinál semmit a rendszerben, mivel feltúrtam a registryt, hogy mit ír bele, ezért sok mindent ki lehet következtetni a működéséből.

 6. #186

  Alapbeállítás

  Bármit csinálok, ugyanaz marad (ld. fent).
  Ott dögöljön meg, ahol van!
  FELADTAM!

Oldal: 19 / 19 ElsőElső ... 9171819

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •