Nagyon jók!
Kacsa, a TRLE néha így szedi ki a képet, hogyha Print Screen-t nyomsz. (Ezért is használom játék közben az Á betűt képkilopáshoz.)![]()
Nagyon jók!
Kacsa, a TRLE néha így szedi ki a képet, hogyha Print Screen-t nyomsz. (Ezért is használom játék közben az Á betűt képkilopáshoz.)![]()
Az elsö kép valami hihetetlen jó feeling-et adott nekem!!
Értem, és örülök neki, hogy már a vége felé haladsz!![]()
"Need doctor bad..."
lollXD arany után mi jön?![]()
Figyelj Scoobykah! Sztem ne print screen-t használj, hanem szedj le fraps-et, az tökéletes, ha szólsz, küldök egyet mail-ben, ha úgy jó. Ne warezoljunk itt. De amúgy gyönyörű lesz a szanatórium, nekem tetszik, főleg azok a fektetett székek tetszenek, de azok a zöld,meg sárga színű szekrény az szerintem túl rusnya egy olyan helyre. Olyan 60-as éveket idézi fel az a szekrény, olyan öreges. Bocsi, de ez az igazság. Amúgy minden más gyönyörű, nekem azok tökre tetszenek. Jó munkát kívánok neked továbbra is! Jó lesz.
nagyon jók az új képeka köd nagyon jó hangulatot ad neki, még pár rémisztő hang kell és tökéletes lesz
csak így tovább
![]()
elnézve a képeket nekem is megjön a kedvem a szerkesztéshez :d mióta új gépem van nem volt még fent a szerkesztő pedig be kellene fejeznem a demótbocs az offért
kíváncsian várom a további képeket![]()