Nekem még egy sima bétaverzió is tökéletesen megfelelne, de szerintem ez sem fog megvalósulni.![]()
Nekem még egy sima bétaverzió is tökéletesen megfelelne, de szerintem ez sem fog megvalósulni.![]()
Én úgy tudom, hogy igen. Mindig eljutok odáig,hogy letöltöm, de ebben mindig akadályoz valami...Amúgy néztem gameplay vidit, és az outfit a TRAE-s és a Peruvian caves pályáét néztem, és abban a nagykapu ugyan az, mint a TRAE trailerben. Csak kár, hogy még csak a part1 van kész.
Ha lesz időm letöltöm és kipróbálom. Amúgy Roli pályája az,amit nagyon várok(Revelations 4: The Curse of The Sword
),mert abban Legend alfa meg béta dolgait építi újra Roli, meg a TRAE-s helyszínekből egy párat, de ezt Ő is mondta. Nagyon várom már, ha a TRAE nem lesz kiadva sohasem, akkor a szerkesztetteket kipróbálhatjuk, és így tényleg kipróbálhatjuk valamilyen szinten ezeket, mint ahogy ezt Roli is mondta, most tőle idéztem. Persze csak ha nem baj.
Anniversary Edition trailer HD
Előkerült HD minőségben is.
Úristen, ez... gyönyörű.![]()
Naaa, ne fájdítsd a szívem!![]()
Én már sírtam eleget utána, de hiába...![]()
NAGYON szép,kár hogy nem jelent meg!KI a karom próbálni olyan jó lenne!AKAROM!de most komolyan
.
![]()
Ez egy nagyon szomorú történet, legalábbis számomra az. Annak idején, mikor az Angel of Darnkesst kiadták, sok hideget kapott. A Crystal kezdte el fejleszteni a következő TR játékot, a Tomb Raider Legendet. Az eredeti fejlesztőcsapat (megmaradt tagjai), a Core Design elkezdett dolgozni egy játékon a Tomb Raider 10. évfordulójának alkalmából Tomb Raider Anniversary Edition néven. A játék PSP-n, PC-n és PS2-n jelent volna meg, de csak PSP-s képek jelentek meg belőle (ezért olyan kicsik a képek). A Crystal valahogy megtudhatta, min dolgozik a Core és bizonyítani akartak, hogy ők is képesek arra, amire a Core (legalábbis egy hosszadalmas interjúban ezt írják), így a két fejlesztőcsapat egyszerre dolgozott az évfordulós kiadáson. A vicc az, hogy erről a Core Deisgn nem is tudott, az Eidos pedig hagyta, hogy ez így menjen... a játékuk már állítólag kb. 80%-os készültségben volt, mikor az Eidos beszüntette a munkálatokat, a Core Deisgnnak befellegzett, a Crystal pedig zöld utat kapott.
Így megkaptuk 2007-ben a Crystal Anniversary-jét, ami egyébként jó játék, de nem maradt hű az eredeti játékhoz, a történetet elferdítették, néhány pályát megcsonkítottak, stb. Valószínűleg sosem tudjuk meg, milyen lett volna a TRAE, de jó látni, hogy a mai napig kerülnek elő új képek belőle. Emlékszem, amikor kb. 8 éve megláttam pár screenshotot belőle, azonnal megtetszett, mert hangulatos volt, gyönyörű színpalettával, stílusos építményekkel, világítással. Azóta is fáj a szívem érte.