Szia tombraidermaster1996 :-)
Üdv a körünkben. Örülök, hogy egy mester is akad már közöttünk. :)
Nyomtatási nézet
Szia tombraidermaster1996 :-)
Üdv a körünkben. Örülök, hogy egy mester is akad már közöttünk. :)
Helló! remélem sokat fenn leszel a fórumon:)
hali:D
üdv közöttünk és eggyetértek dzsemfix-el:D
Üdv itt:)
helló szia pisztácia :D
Sziasztok, köszi. Amúgy az túlzás, hogy mester lennék, de már régóta játszok vele, igaz, hogy még nem kellene, mert még nem vagyok 16, de ez az én kedvenc játékom. Amúgy haérdekel titeket, van egy nagyon kezdetleges szintem, pár screenshotot küldhetek, ha gondoljátok.
persze, hogy érdekel :)
OBig-nak van egy nagyon komplex TRLE-s oldala, ott szinte minden szerkipálya megvan, letölthetőek, nagyon soknál van Leírás, végigjátszás is :) várjuk a képeket, itt beszélhetsz a projektedről :) --> http://tombraiders.hu/forum/showthread.php?t=37&page=67
JA, és még valami :) ha kettő hozzászólásod között nem telt el egy nap, akkor légyszíves használd a JAVÍT gombot, a hsz-ed jobb alsó sarkában :) így elkerülhetjük az ún. duplaposztot :)
íme az oldal: ----> http://treditor.hu/
Üdv! :D:hug:
Szia Roli! Köszönöm mindenkinek az üdvözleteket. :)
hamár ez a te oldalad akkor megkérdezném mejik TR-t játszottad eddig ki??:D
amugy még én is csak 15 vok de már majdnem az egészet végigvittem:D
most tolomm a 3-ast:D és nagyon tetszik:D
Szia! Üdv itt! :D
"ott szinte minden szerkipálya megvan, "
Nemhogy az összes, több mint bárhol. Sokkal több. :)
Még olyan is, ami meg sem jelent. :)
Én meg már közel a nyugdíjhoz. Mégis TR-ezek. No erre varrj gombot. :D:D:D
Bocs tombraidermaster1996!
Igazán nem haragszok rád, és megbántani sem akarlak. De visszadobtam a baráti kérelmet. Nekem a barát nagy szó, és nem lehet, hogy idejössz, és egy nap múlva barátként fogadjalak. Bocs. :)
Kell ahhoz egy kis idő. :)
Sziasztok, valószínűleg holnap megkapjátok a pályámat sfx archívumként. Remélem tetszeni fog. Nézzétek el kérlek a hibákat majd benne, mert első pálya. Lépcsőket is tettem bele, de kicsit furán szuperálnak. Amúgy ha az avatar képemet megfigyelitek, az benne van a pályámban az a szoba. Na jóéjszakát minden kedves fórumozónak.
Na sziasztok, nagyjából kész a pályám is. Yzaa eddig én a tr-ek közül az első részt a második rész a 3-at az 5-öt 6-ot legendet anniversaryt játszottam ki, a 4-et amiatt nem tudtam kijátszani, mert neten sehol nincs használtan eredeti, meg merta neről nem tudok normális iso fájlt leszedni... A 4. résszel az a bajom, hogy mire betölt egy pályát xp-n az 1 nap... :(
Fenébe, treditor.hu-ra nem tok regisztrálni.... :( Pedig felraktam volna a még nem teljesen végleges verziót csak nektek.
Köszi, majd máskor letöltöm, csak lassú fajta netem van, tudjátok ez a hely ahol lakok egy kia pici falu, ahol még úgymond nethálózat sincs. :D Hót ratyi ez a falu...
Semmi baj. REmélem, hogy jól megleszek mindenkivel itt a fórumon.
Dupla hsz.kra figyelj :)
bocs én is közbeszólok használj JAVÍT gombot ha nem telt el 24 óra!!:D
khöszi:D
én lávvolom!!!!:hug:
de a TR-t jobban!!!!:hug:
fölleg a klassszikusokat annál nincsen jobb játék:angel:
Írtam új hozászólást egy régebbi hozzászólásomhoz.
A TR4-gyel csak az a baj, hogy újítani akartak a betöltésen, és ez egy nagy hiba volt... A Chronicles is olyan volna, ha nem patchalnéd, mert akkor 6 mp alatt betölt. Amúgy a TR3 nekem is nagyon gyorsan betölt. De mindenről majd csak holnap tudok többet mondani, mert lassan fekvés és alvás... Hétvégén nekem is sokkal több időm lesz. Főleg szombaton. Apu egész napos, tehát nem fog a gépen függni. :D Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Amúgy az avatar képemet ne nagyon nézzétek, csak ezt raktam be, mivel David Henrie nagy példaképem.
Amúgy én sem így nézek ki, öltözködési stílus detto kb. a nyakkendő viselés az egyezik. :D Imádom őket.
Ja meg tényleg, nyugodtan írhattok nekem emilt is úgyis mindig megnézem, facebookon is bejelölhettek. Emailem: szkubi96@gmail.com , nevem: Szabó Arnold, facen onnan ismertek meg, hogy egy zöld kutya a profilképem. Jó éjt mindenkinek mégegyszer! Tr-es szép álmokat mindenkinek! :)
hacsak verziót próbáltál volna : DDDD
1 ideig nekem is lassú volt a betöltés és aztán újralett telepítve a gép és azóta már 5, 10 mp alatt betöl
nekem még annyi se kell:D
pikk pakk pont mint a TR3 az is hamar be tölt már alig jelenik meg a képe és már be van töltve a játék:clown:
Hali, még tegnap a 3. oldalon írtam pár dolgot egyik hozzászólásomhoz.
"a nyakkendő a nyakam körül... fúúú Isten bizony, alig vártam, hogy levehessem"
XD Kacsa. Na ez tök poén, szerintem mi férfiak nyakkendőben jobban nézünk ki mint bármikor máskor. :) De nem baj végülis mindenkinek más ízlése van.
fúú én gyűlölöm őket xD eddig életemben kettőször volt rajtam nyakkendő de borzalom. nem szeretem, ha akármelyik ruhám tűl szűk, én szeretem a szabadságt, amikor szellőzök xD a nyakkendő a nyakam körül... fúúú Isten bizony, alig vártam, hogy levehessem :vlol:
Hát lassan nekem már fekvési idő, tehát mindenkinek jó éjszakát kívánok! Tr-es álmokat mindenkinek! Holnap majd újból beszélgetünk. Sziasztok!
ez egy fórum, nem kell minden este jó éjszakát kívánni, meg ilyenek... :vlol:
Én mindig mindenkinek jó éjszakát szoktam kívánni, mert így esik jól. :D