Szia Goldfish :-)
Üdv újra a fedélzeten. :)
Nyomtatási nézet
Szia Goldfish :-)
Üdv újra a fedélzeten. :)
én már 1x köszöntem de azért megteszem még1x:D
szijja!!!!:D
Köszi,és szia YzaaA és OBig.:)
Már elmondtam (vagyis inkább leírtam xd) hogy hosszabb ideje kb.1 éve nem voltam fent,csak párszor az utóbbi 2-3 hónapban a suliban.(Azért mert elcsesződött a gép x)),és ahogy észrevettem,történtek itt változások szép számmal...:D És nagyon is jók lettek.(pl.:új fórum)
Asszem mostmár egy kicsit gyakrabban fogok "felnézni" (persze nem annyira mint régen...) és követni fogom az eseményeket.:)
Jó újra itt lenni.:D:jumper::jumper:
Akkor énis beköszönök. :) Üdv itt újra. :):hug:
Szia Goldfish üdv itt a fórumon!
Köszi Caroline!Neked is szia!:)
Csatlakozom: Szeva itt (újra) ! :)
Köszi és csoki (így szoktam köszönni xD) neked is.xD
Szia üdv itt nálunk :hug::D:D
Goldfish egy hétre tiltást kapott a mai többszörös szabályszegés miatt.
Énis . :O Nem is tudom mit cs.nálnék. XD
Vele már régebben is voltak problémáink, akkor még Fan néven tevékenykedett. :)
Chaten vitáztunk vele párszor itt, a TRG-n szerintem nem.
Csak ugyan azt amit régen is csinált, nem tudott a fórum normáinak megfelelően viselkedni.
:clown: amúgy nem értem, mintha totál figyelmen kívül hagyta volna a többszöri figyelmeztetést. legalább 3szor rászóltatok. :rolleyes:
erre ő: ..........
elképzelhető, hogy nem látta a a figyelmeztető hsz-eket? (amiből ismétlem, három darab volt) na mindegy, akkor sem értem, mintha a levegőbe beszéltetek volna. falra hányt borsó.
sztem nem tudja hogy mi az a dupla poszt!
Ha nem tudja a duplaposzt jelentését akkor is, szabályzatot elolvasná ami kb 3 perc és betartaná akkor nem beszélnénk erről.
*Több topicba történő, azonos tartalmú hozzászólás szigorúan tilos!
*Egymás után legfeljebb két hozzászólás küldhető, ha a kettő közt legalább 24 óra eltelt, ellenkező esetben kérlek használd a javítás gombot!
Ezért szeretném feltűnő helyen látni a Szabályzatot. :D Akkor talán többen lesznek képesek arra vetemedni, hogy elolvassák. Bár ki tudja? :rolleyes:
Pontosan kitudja?például ha vhova regizel,ott van alul egy kis ablak az adott oldal szabályzatával plusz a kis ikon amit kipipálsz h elfogadod 100 emberből 20 olvassa csak el.De ez nem az ő hibájuk.Ebbe születnek bele..h ááá ugyis csak vmi marhaság,ami az etikettre szól.
Sziasztok újra >< :o
szija Goldfish:)
Üdv újra! :D
Thanx CrashHungarian98&YzaaA! :o
Nekem is rémlik valami, de Goldfish is volt. XD (felnéztem sokszor a régi fórumra is, de nemigen írtam. XD) Sztem az a Fan nerm Goldfish volt.
Én meg 2010 Januárjától ugyhogy akkor lehet hogy igazatok van. :o:o:o Amúgy nem Goldfish csinálta a Tomb Rétest vagy mit?
Fan azt hiszem más volt :D
Goldfish, Goldfish névvel regisztrált, :cool:
(Nah a régi bandából hova tűntek a többiek vajon protopincsi,fan és még sokan mások :()