Szia Cindy :-)
Új év új fórum, új nick. Üdv újra közöttünk.
Nyomtatási nézet
Szia Cindy :-)
Új év új fórum, új nick. Üdv újra közöttünk.
üdv Cindy:D
joo hogy ujra itt vagy:rolleyes:
üdv itt :)
Szia Cindy!:D Üdv köztünk!:hug:
Sziaaa! Már aggódtunk. :D
Szia! Nagyon örülök hogy újra itt vagy! :) :hug:
Üdv Cindy itt is :D
Üdv ismét a fórumon, örülök, hogy minden jól sikerült! :)
Jaj de furi :D van saját topikom :jumper:. Köszönöm szépen^^
Jó újra itt lenni! :jumper:
Most vedd úgy, hogy egy akkora ölelést kapsz tőlem, hogy megint mehetsz be a kórházba, de ezúttal azért, mert a gericedet kettéroppantottam xD:hug:
Kacsa, tessék vigyázni a gerincemre! :P Elég volt az a 2 hónap is a korházból :D
De ha már így lesz, akkor jössz velem!:P Kölcsön kenyér vissza jár:hug: xP
:hug::hug::hug: Üdv újra! :D
jajh vigyázatok magatokra mert még a végén mind a 2-ö igy jár:p
de ha már erröl van szoo akkor megyek én is veletek:p
ugy sem voltam még korházban(befeküdveXD):vlol:
hát ne is. az NAAAAAAGYON sz'r. (Cindy nem a mimóza lelkem miatt írtam úgy a sz'rt, hanem azért, mert különben így írja: **** :clown:)
csak hülyültem nem gondoltam komolyan:rolleyes:
Üdvözletem újra.
Üdv újra :)
Köszönöm szépen mindenkinek az üdvözletet :)
még senki sem tudja merre jár(sz)? :confused:
Már elég régóta eltűnt.:(
Azt hiszem nyaral :D
1. köszönöm Robbie, most TÉNYLEG MEGNYUGTATTÁL:hug:(komolyan, horus tudja, hogy miket írtam neki privátban)
2. az anyját xDDDD a KARIBI SZIGETEKEN?!?!?!:clown::clown::clown: én oda SOSEM fogok eljutni, a következő 60 évemben biztos nem xDD
Sajnálom hogy ilyen régen nem voltam a fórumon... Még ha legalább voltam volna nyaralni... Sajnos ismét törzsvendég voltam a kórházban mivel csak én lehetek olyan szerencsétlen hogy tánc közben kiugorjon a térdkalácsom a helyéről.... Még legalább 1 hétig rajtam van a gipsz( már nagyon viszket xD)
Ígérem, 1 hét és újra aktív tagja leszek a fórumnak^^
Vagyis... Egészen Július 14.-ig mert akkor megyünk nyaralni :D
Viszont csak 1 hétig leszünk.
Most meg ebben a fél órában olvasgathatom a hsz-ket mert elég sok mindenről lemaradtam. :P
Szia Cindy! Hát írtál, végre! :)
Örülök, hogy itt vagy, annak viszont nagyon nem, hogy kiugrott a térdkalácsod. :( Hát, gyógyulgass, pihizz meg ilyenek (Nagyon úgy se tudsz mást csinálni.). Már hiányoztál mindenkinek, Kacsát is kellett nyugtatgatni hogy ne gondoljon rosszra meg minden rendben van veled. :D Jóó nyaralást Neked, és jobbulj! :)
JAJJJJJ DE JOOOOÚHHHHHH:jumper::jumper::jumper::jumper::jumpe r:
de örülök neked Cindy!!!!^^<3:jumper::jumper::jumper:
jobbulást a lábadnak:)
hidd el Kacsa már nagyon érezte hogy valami baj van veled!!!!nagyon aggódott szegény;)
nagyon hiányoztál és örülök hogy mostmár minden rendben van és aztán jóóó nyaralást:D:)
fuhha de megnyugodtam:D
és boldog vagyok:jumper:
ISTENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM DE ÖRÜLÖK NEKEEEEEEEEEEEED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumper:: jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:
NE TUDD MEG, MENNYIRE AGGÓDTAM XDDDDDD (horusnak küldtem a privátokat hogy hiányzol xD)
JAAAAAAJ DE Jó, HOGY ÚJRA VAGY!!!!!!:D
amúgy haladatm előre a Resiben is, mert ha Resiztem, mindig úgy éreztem, hogy te is ott vagy:D: kijátszottam a Resi3-mat, ismét elkezdtem (most a Dead Factoryban avgyok, épp most mutálódott át Nemesis) most elkezdem a minap a Resi2 Claire A scenariót.:D
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS: a REmakeben nagyon továbbjutottam:jumper:annyira tetszett:Dnem véletlenül Jill Valentine az avatárom:D 2. kedvencem:D most a REmakeben Residence alatt vagyok, és most eresztettem le a nagy vizet az Aqua Ringben. (kib@szott cápák:clown:)
csak azért említettelek meg mer emlékszel ketten keztünk aggodni Cindy-ért!!!!:D
emlékszel???mert én igen:D
......................
nem akarok offolni szoval az én topicomban írom majd le amit akartam kérdezni de gondolom hogy te is tudod hogy mi az:D:)
Jó viszont látni :D
Hát jobbulást!!
Biztos az új szerszámod rakoncátlankodott XD :D:D:D:D
Fúhh... Végig olvastam az összes eddigi hsz-t amiről lemaradtam! Yeah Baby! xD
Hihetetlen hogy mennyi mindenről képes lemaradni az ember kemény 1 hét alatt :P
Hát Kacsám... Igazából fogalmam sincs :D
Végre lekerült a gipsz a lábamról, de most 3 hétig hordhatok valami merevítőt vagy mi az isten nyilát...(****hatom a nyaralásom xD)
Attól még nyugodtan beszámolhatsz a fejleményeidről^^