Bogi és Norbi a pályád címe? :eek::)
Nyomtatási nézet
Bogi és Norbi a pályád címe? :eek::)
Ahhoz látnom kéne a pályát. :)
De nem ezért kérdeztem, Majd priviben elmesélem, a Bogi néven akadt meg a szemem. :)
szerkesztett pályákon melyikkel kell himbálódzni a kötélen melyik gombot kell megnyomni?
Igen, ez valahogy kimaradt a mozgások leírásából. Pedig érdekes ez is. :)
Tehát a kötélen belengetni a "Gyorsfutás" gombbal lehet.
És úgy ugrik a legmesszebbre, hogy amikor a lábát felemeli, akkor kell elugrani.
De szerkipályákon néha kell egy speciális ugrás is. pölö Augusto-Taras: Vikings pályáján:
Tehát a nagyugrás: Lengj be egyet, majd engedd el a belengetõ gombot. Amikor Lara épp felhúzza a lábát a kötélre, akkor nyomd meg ismét, és ezzel egy szuperbelengetést érsz el. Amikor felhúzza a lábát ugrás, és elkapod amit kell. A szuper belengetés akkor mûködik csak, ha épp akkor húzza fel a lábát, amikor hátralengsz.
Jah, értem. Lehet, hogy lassan felteszem, audio packkal együtt, azt meg nem kell konvertálni, mert mp3-mat is játszok a tombibombi. :D Ezerszer leteszteltem, végigjátszottam, nincs se textúrahiba, se idegesítő bugok, semmi ilyesmi, tökéletesen játszható stb. Csak az almafákkal van bajom, azok pöppet hibásak textúra téren, de ha javítom akkor az uszoda vízesései zöldülnek be... :S A script meg magyarított, tehát szinte minden magyar. Nekem 30 perc végigjátszanom, nem túl nehéz, de a mozdulatok gyakorlásához, meg egy kis jajj leesek feeling szemléltetésére és éreztetésére jó. :) Hátha tetszene mindenkinek. :) Readme rem, hogy nem kell, mert secret nuku, irányítás ugyan az, mint az LE-ben, objektumkészítők nevét nem nagyon tudom, akiét tudom az horus goddes, aki az outfitet csinálta, aztán kb. ennyi. Pár cuccot meg átalakítottam, pl. a croft manoros képet alakítottam át a tesómék képére( a fórumos kiadásban Larás képekre), meg a kulcslyukakat színeztem át, amit a ruins wadból rippeltem ki, kb. ennyi. Zenét amúgy szabadon cserélhetitek majd, ha akarjátok. :)
tombraidermaster1996!
Csak hagyj időt a tesztelésre. Ez nagyon fontos.
Nehogy úgy járj, mint a marrha crash, (vagy imaszuma, ahogy akarod) aki nem teszteltette, és játszhatatlan a pályája.
Több fickóval teszteltesd majd. Ne kapkodj. :)
Csak kivel teszteltessem? Nem ismerek olyasvalakit senkit... Én meg tisztességes ember vagyok, letesztelem ezerszer, végigjátszom, odafigyelek mindenre, dozy-t használok arra, hogy mindent meglássak, ami esetleg elérhetetlen, textúrahiba nuku, ajtók nyílnak rendesen, mindent meglehet csinálni, ami benne van. Soundbugot nem tudom javítani... A lényeg, h a gyakorlópályánál a házban ahol van a kapaszkodós rész, amikor végig kell oldalazni, ott odamész, nem altot nyomsz, hanem ctrl-ozol meg nyomod az előrét, mert csak úgy ugrik fel, más gond nincs vele. Nyújtott textúrákra vigyáztam nagyon, de az ajtók felett nem tudtam mi csinálni, tehát ott sajna nyújtott, de máshol jól meg van csinálva, tükröztem is a textúrákat, meg mindent megtettem. :)