Ha valakinek nem minden 2. hsz a Resi vagy Portal körül forog akkor nem is ismeri vagy mi?
Nyomtatási nézet
Persze, szeretem :D
Resi2 volt az első resi, amit játszottam még anno PS1-en, mai napig nem tudtam végigvinni, mert félelmetes xD
PS2-n a Resi4-et nem egyszer végigvittem. Megvan még az Outbreak is, de azt kimondottan nem szeretem, mert többen vagyunk, és nem adja át nagyon a hangulatot, legalábbis nekem. :)
PC-n pedig Resi5, azt is imádom :D
jaaajjjj de kár, hogy nem szereted a klasszikusokat.:Dazok a jók.(de a 4 és az 5 is jó lehet.... :rolleyes:egész pontosabban a 4 nagyon tetszik, végigvittem PROmódon is (azaz kettőször is kijástzottam, de már elkezdtem 3.szorra is, de újratelepítettéka gépet) , az 5-öt még nem vittem végig, mert nem szeretm Christ, de Robbie nagyon biztat rá):D Resi2-t én már kettőször is végigvittem.
(bááár én nagyon csípem a horrort:))
ezenfelül nem tudom láttad-e, hogy pont most játszottam ki a REmaket (a Szia Kacsa topicban; azaz kijástzottam a Resi1-et)
kijátszottam a Resi3-mat is. a resi az egyik legjobb játék a világon.:jumper:meg a Portal XDDD:jumper:
Most meg imádom a horroros dolgokat, filmeket, játékokat... Horror játékokat azért szeretem mert hosszúak, tartalmasak, izgik, csavaros a storyja...
A horror játékok vannak a legjobban kidolgozva :cool:
őő ha jól emléxem játék közben van amit sheva-val kell csinálni :kratz: de nem biztos :D
én öcsémel játszottam ki és annyira k*rvag*cijó h huhh :D
ez volt a kedvenc részem :D és am ajánlom h coop-ban játsz valakivel mert úgy sokkal izgisebb :D és akk ráadásul lehetsz sheva :D
http://www.youtube.com/watch?v=CK4t2qK9nko&NR=1