Ahha köszi, 5-10 perc....nade hogyis javítsam ki? :P
mert azt nem írtad le >.< és amúgy igen...elcsúsztak
Nyomtatási nézet
bocsi...
így kéne vhogy kinéznie
http://kep.ivpicture.hu/650517.N.jpg
10-től 15-ig betűk vannak.onnantól folytatódik a számozás
szerintem te nem értesz...
ha nem módosítgattál benne sokmindent,nem kell ujat csinálni.
a képet is azért szúrtam be,h megtudd nézni,h neked is így van-e..mert van egy olyan érzésem,hogy a Title Load Screen rész elcsúszott.ha azt a helyére teszed elvileg menni fog.mivel a legend nélkül is megy.(természetesen a $001-nek ott kell lennie)
Itt letöltheted az eredeti script fájlokat, cseréld le a strings.txt-det azzal, amit ebben a csomagban találsz, aztán abban írd vissza a szövegeket a tieidre.
Soha ne adj hozzá új sort, mindig a meglévő sorokon változtass, különben elcsúszik az egész, és nem fog működni.
Jaa igen, az English.txt-re gondoltam, bocsi.:o Közbe én is a szerkesztővel küzdök, mert folyton crashel...
Ha a .txt-t cserélted ki (és gondolom, hogy azt, nem pedig a .dat fájlt), meg kellene, hogy változzon. Max. akkor nem stimmelne, ha másik TRLE-s mapparendszer lenne megadva az útvonalnál a programban. Akkor se működik, ha újraindítod az NG Centert?
Ha a .dat-ot cserélted le, akkor az csak a játékban lévő stringsen változtat, az NG_centerben így nem fog megváltozni semmi, ahhoz a szövegfájl kell. A Script mappába tedd bele az English.txt-t.