Igen, van benne pár, de nem mind1ik olyan jó, ja meg nem mind1ikkel játszottam xDDDD :p
Nyomtatási nézet
ti aztán :vlol: esküszöm jobb mint a tv LOOOOOOOOOOOL :vlol:
hát én komolyan feldobom a talpam.:rolleyes:
oksa, mindenkinek igaza volt, tévedtem bocsánat. a a grafika igenis fontos, igazatok van. a Crystal is nagyon klassz csapat. nagyon ügyesek.
a Kacsa tévedett, elnézést kér.:worship:
jólvan egyrészt a grafika fontos de másrészt a játékmenet is lényeges!!!!!:D
végülis engem nem érdekel a grafika ha jó a játékmenete!!!
szivesen eljátszok 2D-s játékokkal is aminek nem jó a grafikája de jhó a játékélménye!!:D
most akkor tagadjatok ki emiatt de én szeretem a régi TR-ket is meg minden jó hangulatú sz*r grafikájú játékot!!:rolleyes:
nem érdekel ha a Crystal ojan TR-t csinál aminek a grafikája sz*r meg egyszerüen irányithatatlan lessz a játék(úgy értem meg kell szokni az íranyitást)de én akkor is kilyátszom mert jó a játékmenete!!:D
hogy miért mondon hogy jó a menete???mert én így hiszem és biztos vagyok benne hogy jó lessz ennyi!!:rolleyes:
De most mire ez az önsajnálat?Jó ha van önálló véleményed,de valós tényeken alapuljon.
Nem értem mi lenne a gond ha te szereted a régi TR-et.Szerintem itt mindenki szereti.A Crystal-nak meg muszáj jó grafikájú játékot csinálni mert ebben az időben nem lehet lemaradni...És akkor is már megbukhat a játék.De ahogy a gameplay mutatja szép nagyon a grafika,de még van idejük csinosítani rajta :D
Hát igen :D De szerintem van idejük bőven 2012-ig.Gondolj bele már az Underworld óta csinálják :D:D ennyit még nem vártunk Tomb Raider-re :D:D
hát hja!!!:D
addig még sok van mig megjelenik:rolleyes: