-
Na gyerekek rakom össze a videót Matie nagyon köszönöm a segítséged a zenékben nagyon sokat segítettél vele :) na meg mindenki másnak is :D
Majd holnap legkésöbb megtekinthetö lesz itt is akit érdekel :D
Saját két kezi munkám nagyon büszke vagyok rá kiváncsi vagyok mit szól hozzá a tanár ;)
Szerk: Itt van lehet nézni :DAláírásban a szöveg:)
http://www.youtube.com/watch?v=yC9jc8Mo2wE
-
Helo gyerekek, de rég írtam a topicomba :D
1 kérdéssel fordúlnék már rögtönxD Valaki esetleg nem tudja, hogy miért fagy le állandóan a Resident Evil 5????
Hiábba krekkeljük újra lefagy folyton nem lehet csinálni semmit ez igaz sok embernél van még annak is akinek eredeti a játéka de am meg lehet ezt oldani? mert egy kicsit idegölö újra meg újra indítgatni a játékot :o
Köszi a válaszokat elöre is :D
Jaaa és meséljetek, hogy s mint van veletek? :D Én köszönöm szépen jol ha érekel xDDDD
-
Először is jó aktívnak látni a fórumon. Másodszor nézd meg, hogy a videokártya kompatibilis-e a játékkal például az Nvidia-nál mindig küldenek frissítéseket az illesztő programhoz.
-
Azt mondod, hogy frissitsük a drivert? De úgy hallottam, hogy másnál is vannak ezek a hibák még akinek eredeti is a játék :rolleyes:
-
-
Hát én csak crackelni probáltam de kiprobálom.azt is köszi a tippet :D
-
Látom, sorakozunk. Akkor beállok.
-
Valamelyikötök nem ismeri a Quark xpress-t?
Ha igen, vagy esetleg van ötlete segítsen, mert beleörülök ebbe a programba -.-**
A neten annyit keresgélek, de tele van hülyeséggel, ami kell pont az nincs fent:|
-
-
Köszi Caro, de amit leír az oldalszámozásnál valahogy nem sikerül, pedig ugyanúgy csinálom:( Na mind1 megoldom az oldalszámozást köszi :D