Na, Cindy, most nagyot csalódtam benned. :mad:
Még ki SEM PRÓBÁLTAD?!?! :clown: neked, aki a legnagyobb horroros vagy? :D
huhh, neked aztán tényleg muszáj. :D
Nyomtatási nézet
akinek Windows 7-e van, annak szól ez a hsz :)
csináltam egy Hydrophobiás Win7-témát, sztem nagyon klassz lett, egy csomó kép van benne, 10 mp-ként változik :)
http://www.mediafire.com/?0ive79u2mwsfssy
örülök, hogy tetszik :) amúgy nekem 1024x768-on van, ez a monitorom maximuma (kicsike, bizony), de mivel a Windows 7-en már van egy Kitöltés nevű háttérkép-elrendezés, nekem is jól néz ki :)
http://m.uk.ign.com/articles/1212693
8a 10ből. :jumper:
sztem jövő tavaszra (de sztem hamarabb) már biztosan jön egy bejelentés a DEDtől, jön a Hydrophobia 2 :) ha jön boxra, akkor megveszem, de ha csak PCre és PS3ra jön, akkor sztem rossz kisfiú leszek. :p
Én még mindig imádom:D
Hiába, hogy Amnesia-át, Resit vagy Left4Dead-et is játszok, mellette ez a megszálottság még megmaradt:D
Abban viszont eggyet értek, hogy túl sok infót adtak ki, igy már szinte mindent tudunk, így már amikor kiadják a játékot már nem lessz ojan nagy sikere.
De viszont azt nem értem, hogy az elején már mennyire kapáloztunk, hogy aggyanak már hírt rolla, és mikor már adtak, akkor máris kiábrándultatok(1 páran)a TR-böl, hogy van ez??
Jó értem 1 kicsit túloztak, de azért ezt már mégiscsak nem tudom felfogni...:D
Sztem nem az infók miatt van... pont amiatt van az érdeklődés, az igérgetés meg az infók....
most vagy csak ideigelnesen ábrándultál ki , pont azért mert NINCS semmilyen infó/kép/vidi ami lázban tartana, vagy kezdesz teljesen kiszeretni ennek több főbb oka lehet : 1.számú kezdesz felnőni nem érdekelnek az ilyen szarok már,
2, Jöttek uj dolgok az életedbe amik lekotnek és elveszik a figyelmed
3, Unod már, mer télleg van 8 rész, 5 részen és 3 kiegen keresztul ugyanazt adtak, aztan adtak egy újat ami fos volt, majd megint jött egy
teljesen új ami tartott 3 részig amik megint csak szarok voltak, és megint ugyanazzal a motorral fog jönni, TR szériában de télleg nincs már semmilyen újitás, lehúznak még róla pár bőrt aztán ennyi vége lessz sztem....
:D :D
tudod Iza, amikor az ember nem tud valamit, mindenáron meg akarja tudni.
amikor meg már tudja, akkor már nem is érdekli annyira.
ez egy tipikus emberi gyarló tulajdonság. majd rájössz.
végül is, ha azt nézzük, semmi sem tart örökké... egyszer mindennek vége lesz, és a TR igenis elég sokáig húzta, és már többször volt a csőd szélén.
bele kéne törődni, de annyira nem megy :'( annyira a szívemnhez nőtt... de fel kell nőni, a dolgok elmúlnak, megy tovább az élet...
ez ANNNNNNYIRA SZ@R :( aztán majd amikor meghalok, a következő ember hogy gondolkozik? így?
néha azt gondolom, az embernek túl szánalmas az agya, hogy ennyire sajnáltatja magát, vagyis az életét.
nem tudom, hogy értitek-e, mire célzok... az emberiség örök problémájára, az elmúlásra.
ezen aztán el lehet gondolkozni. csak nézzük meg, mennyi vallást találtak ki az emberek, és ott van a menny, a pokol, a túlvilág, a reinkarnáció.... ez mind-mind azért van, hogy az ember ne féljen a haláltól.
De akko lenne "sikeres" halála TR-nek hisz mi ez már.. Csak bőrhúzás, a TR9et is annak tartom már de annyira... az 5 is bőrhúzás volt már csak... fanok rontották el, akkor nem kellet volna nyagatni őket hanem hadni békében nyugodni Larácskát, ... Adják ki a sorra a sok szart csak azért hogy nekik legyen egy kis plussz pénz, majd ha 1x vége lessz a legtöbb ember úgy fog emlékezni a TR-re h húúú de szar játék volt...