A Portal 2-re gondolsz? Mert csak abban van "Wethley" (:vlol:), ööö... Wheatley. Amúgy igazad van, fantasztikus játék, már 3x végigvittem a másodikat, az elsőt meg vagy 10x. (most az SSTV, és Morze kódos rádiókat keresem)
Nyomtatási nézet
A Portal 2-re gondolsz? Mert csak abban van "Wethley" (:vlol:), ööö... Wheatley. Amúgy igazad van, fantasztikus játék, már 3x végigvittem a másodikat, az elsőt meg vagy 10x. (most az SSTV, és Morze kódos rádiókat keresem)
engem a Portalnak az egyedisége fogott meg annyira, imádom az olyan játékokat, amelyek egyediek.:) Call of Duty, Crysis, Battlefield - ezektől hányok :mad::angry: tök szürkék, mész lősz, már egy csomó ilyen játék van.
ellentétben a Portallal, az MEvel, vagy még inkább a Hydrophobiával, azokból nincsen több. pláne a Portalból:D
igy igaz!!!!azok tényleg nagyon egyediek engem nagyon megfogott a TR is meg a Resi is na meg a portal azt egyszerüen imádom<3:jumper::jumper::jumper::jumper:
meg akarom probálni a portal 1ent kiváncsi vagyok hogy az milyen:D:jumper:
xD:clown:
majd akkor gyertek, ha nálam van az LP4-em, és ha lehet, hozzatok magatokkal pár gázpalackot.:D(Hydrophobia)
vaaaagy.... megismerhetitek, milyne élmény, amikor nem egy "sznájper"től kapsz Hedsat-ot, hanem egy Aperture Science High Energy Pellettől. (Portal)
Mirror's Edgehez nem tudok mit modnani mert akkor csak elmenekülnék, rohadt gyorsan.:D