Ezt azért még beírtad mi?: "köszönhető a Core-nak" :D 2 éves AoD fejlesztés után azt mondja az Eidos, hogy karácsonykor adjátok ki.. (Persze aztán "csúszott" egy kicsit a megjelenés). Biztos az ő hibájuk volt. :p
Nyomtatási nézet
Ezt azért még beírtad mi?: "köszönhető a Core-nak" :D 2 éves AoD fejlesztés után azt mondja az Eidos, hogy karácsonykor adjátok ki.. (Persze aztán "csúszott" egy kicsit a megjelenés). Biztos az ő hibájuk volt. :p
Épp kérdezni akartam,hogy ez már nagyon off lenne-e :D
Tomb Raider 9 hajrá bízok benned :D
Igazad van Roli elszaladt velem a lóXD mindjárt korrigálom a topikot :D Kész!
---------
3 év BŐVEN elég lett volna ráadásul lehet mondani hogy nem ismerték ki eléggé a PS2 de felesleges mivel AOD előtt 3 PS2 játékuk is megjelent, kerestem aod motort nem bukkantam rá de szerintem ez is inkább az előző 3 játékból felturbózott verzió lehet.
Mai szemmel egy játékfejlesztőnek nagyon egyszerű lehet felépíteni a régi játékokat de mai játékokat nehéz felépíteni texturákat készíteni zenekart szerezni és még sok sok minden, TRL motorja sem olyan volt mint az előző hisz úgy kelett felépíteniük hogy az következő generációs legyen (TRL az első CD nextgen játék) ráadásul 7 platformra kellett készíteniük!! míg aodot 2re.
Persze, csak fentebb volt téma hogy a CD nem kreatív hát itt komolyan elgondolkoztatott hogy halványlila fingotok sincs az egész mizériáról :)
Úgy érzem,hogy ez a Crystal vs Core téma soha se fog lezárulni,de remélem sokan elgondolkodnak majd akkor amikor kijön a TR9 :D:D
Makacsok vagyunk mindannyian fórumon :D
De majd TR9 érkezésekor minden kiderül.(gonoszan nevet LOL):clown:
Nem az idővel van itt a probléma 1szerűen nem tudnak olyan TR-t csinálni amire legalább rá tudjuk erőszakolni hogy jó, a TR1-2-3-4-5 közt is 1 év van mégis hatalmas játékok... Crystalnál ugyanez a helyzet mégis rossz az összes kreálmányuk... Ne fogjuk már az időre nem ez volt a probléma csak most ezt itt a fórumon kitalálták mert ezzel akarják fényezni őket....
Akár hogy is volt, de az AOD még igy is veri az összes Crystal részt...
Robbie átállt a sötét oldalra :(:(:( XDXDXD
Hozod a formád Horus! XD
Senki nem fényez senkit csak a tényeket mondom mert elvakultak vagytok, 1 év alatt jó játékot nem lehet létre hozni, hülyeségeket hordasz itt össze...
És csak hogy tud több százszor volt is téma h kinek mi a kedvenc TR , nekem TR2 a kedvencem innentől kezdve ezt a fényezést el is felejtettük csókolom.
Ez az 50x több munka mégis miben nyilvánul meg ??
Tehát a TR2,3, 4,5 nem jó játék mert egy év alatt hozták össze! :rolleyes:
Nem lehet össze hasonlítani a két generációt mondom!! :D
A "régi" időkben nem töltöttek el különös időt a grafikával de a "mai" világban nem lehet elhanyagolni a grafikát és az sok befektetett munkát igényel...nézd csak meg a TR9 trailert 1 év alatt hozták össze...(ugye nem tévedek?)