Köszi puszi :hug: :D
Nyomtatási nézet
Hát hellooow! :wave:
Héllow Michele rég beszéltünk:D Crash-el gondolkoztunk is hogy rád írunk, de aztán az is abba maradt xD :D
Hali jó újra itt látni :D.
Én is örülök, hogy itt lehetek:D
Am, mivel ez a saját topicom, ezért posztolok egy képet, amin nem tudjuk hogy, de rohadt jól teljesítettünk No Mercy-be:D
http://i43.tinypic.com/2j46cy0.jpg
egész kellemesen ért a meglepetés minket is:o:D
Plussz Kacsa én neki fogtam az Amnesia-A Machine for Pigs-nek vidibe, és egész jó, néhol úgy megfosatott a szörnyxD
Am te hun vagy benne?:DS h tetszik, mert nekem bejön csak zavar, hogy sok tárgyat nem lehet megfogni:|
Mizu?
Áh nem zúg semmi épp próbálom a történetet helyre iggazítani picit, majd lenne egy kis segítségre is szükségem helyesírási hibák kutatására meg h rendben van-e a szerkesztgetéssel megköszönném:D
Ja és am semmi különös elvok a saját világomban és megpróbálom jól kezelni és veled Caro? :)
Szia, hát velem sincs sokminden. Dolgozok a samsungban és az érettségim is meglett.
számíthatsz rám:) na meg kockulok a gépen
Fhu azt megköszónném ígyis semmi idöm nincsen még így hétvégén is meg vagyok töve házikkal nm gondoltam volna hogy a 11-ik ennyire fárasztó lesz szinte minden nap hulla vagyok nem nagyon tudok a szövegre odafigyelni szal elkélne a segítség :D
Most kitalálták a tanárok h állítsunk össze egy portofolíót(amikben a mult évi leckéket írjuk) hogy aztán amikor érettségire elö kell kapni legyenek meg és könnyen gyorsan át lehet ismételni. Jó ezzel nincs semmi probléma csak sok idöt vesz igénybe, de majd ennek is eljön az ideje, inkább nm panaszkodom tovább :D
Most nehéz évem lesz de megprobálok aktív maradni :D