nem hogy a címe de még a csávó is hasonlít XD
Nyomtatási nézet
http://fc07.deviantart.net/fs70/i/20...le-d3ftaid.jpg
hát ez rohadt jó :jumper: by raidergale
fogfájás miatt kis munkaszünet volt a hétvégén, így végre volt időm játszani egy év után ujra kb :D Nemsokára befejezem a prince of persia-t (2008), tudom hogy sokan nem kedvelik de a grafikája eszméletlenül tetszik. ha nem is megszokott de olyan gyönyörü háttereket festettek, érdemes megnézni akit érdekel.
és eszembe jutott hogy régen mennyire szerettem az MDK2 hangulatát. felturbozhatnák egy mai konzolra, mókás volt az is :D
Én nagyon szeretem a POP2008-at, ugyanúgy mint az összes többit. :) A grafikája pedig tényleg nagyon jó, a cell-shaded lassan egyre több játékban megtalálható lesz. :D
Kacsa pc-n a resi2 ben mivel kell menni lövöldözni sötöbö...
ki szeretném probálni:D:jumper:
neeem tudooom nem tudoom. onnantól elkezdtem nem érteni, hogy PC... mert én emulátorral játszottam ki.
Ugyanis a Resi2 PC verziójához már túl jó a mi gépünk, én nem bírtam menteni, mert csak FAT fájlrendszrre lehet. És amikor a FAT-os pendriveomra mentettem, akkor olvastam a neten, hogy a Resi2 csak a merevlemezeket ismeri fel. -_________-"
Hidd el YzaaA, sokkal jobb emulátoron, horus ajánlotta, és nagyon bevált.:D(mint az Allegra c. gyógyi rekámjában :vlol:)
az emulátorral kapcsolatos kérdéseidet pedig már privátban kérném.:D
akkor mind 1 elvagyok én a Portal-lal a Resi4-el és a TR4-el:D
már végigvittem a Portalt vagy 5x de komolyan annyira megfogott<3:jumper::jumper::jumper:
nagyon tetszik imádom GLaDOS hangját na meg az a kicsi Wethley mennyit tud mondaniXDDD
egyszerüen imádom a pályákat eszméletlenek<#
meg azok a Turretek is nagyon édesek:D:jumper::jumper: