én se vook nagy FB-s :D egy hónapban felnézek 4x5x ha meg úgy van akkor minden nap :D :D :D :D
de csak a chat miatt :D
Nyomtatási nézet
Tessék kipróbálni több CD játékot :naughty::naughty:
Legacy of Kain: Defiance
Legacy of Kain: Soul Reaver 2
Legacy of Kain: Soul Reaver
TRL is sokkal jobb volt, míg az imádott coreos Toby meg nem jelent és egészen TRUig ott nem maradt, de most nincs ott mííí meglepő eddig tök jó a TR9.
Egyszerűen van, amiket nem bírok nem kimondani. Nem tűröm az igazságtalanságot, nah. Ezért meg engem fognak cseszegetni, tudom. :rolleyes:
Nem szeretem, ha ilyenek kedvéért mint a CD, annyi mindent benyalnak. Persze lehet szeretni, kedvelni, amit csak akar az ember. Nincs megtiltva. De hihetetlen szempontjaik lehetnek egyeseknek.
Underworld:rolleyes:
már nagyon vártuk (khm... várták, mivel én akkor még nem szerettem a TR-t) az Undit, és még szép, hogy az első pár napban mindenki be volt zsongva. tudod, hogy megy ez, a szerelem is olyan, hogy az elején még jaaaj nagyon nagy lááááw aztán meg lejjebb megy. :clown: szóval mindenki nagyon örült, hogy megjelent az Underwolrd, és csak aztán jöttek rá, hogy mennyire elcseszték. :)
szerintem meg ez a "nem volt idő" nem kifogás. akkor inkább adták volna ki később, legalább a tesztelést megoldották volna normálisan. ééés az animációk! meg eleve az általános bugossága, valamiért minden tárgyba képes vagyok beleragadni, és nem cheatekkel vagy akármiféle easter eggel.
nagyon reméle, hogy a TR9-nél nem lesz ilyen. de ne haragudj Öcsí, csak nézd meg, miket ígértek az Undinál (asszem már ott is volt free roam (szabadon lehetett volna szaladgálni), meg volt ott seperate ways (azaz több út, mindegyik más-más, csak a végeredmény közös), és ha hiszed ha nem, voltak olyan nagy ígérgetések a Motion Capture-ral kapcsolatban! aztán szerintem egyik sem jött be.
namost, a TR9-nél is mennek ám az ígérgteések, ezt ugye mindenki látja. ha az ígérgetések FELÉT is megcsinálják, már akkor fejre állok. :rolleyes: ez az egy gameplay meg semmit sem bizonyít. (az a Caves demó. nyilván olyan részletet fognak bemutatni (és mutattak is, az E3-mas demót), ami tényleg jól sikerült, és amin a legtöbbet dolgoztak.abban viszont erősen kételkedek, hogy a többi rész is ilyen hangulatos lesz. (de ne legyen benne több hasfal átszúrás:clown:, max. a halálokkor)
most lehet lehurrogni:vlol::D