ne aggódj, nálam is szaggatott a nagyobb, főleg az eitr-es teremben, de nem élvezhetetlenül. :)
ja, és töltsd le, NAGYON megéri. :)
Nyomtatási nézet
1943 - Star of David pálya, nagyon tetszik, próbáljátok ki! :p:D
Nekem sajnos szörnyen szaggatott bizonyos helyeken és Lara nem reagált az irányításra, pl. elkezdett körbe-körbe rohanni és nem állt meg, azért se arra ment, amerre akartam - először jól beijedtem, hogy saját magát irányítja, tényleg úgy tűnt! A kompatibilitás átállításával néhány embernek megoldódtak az irányítási problémák (nálam nem). Itt-ott eléggé megszenvedtem vele emiatt, de szerintem a gépem a ludas, mert nem egy nagy gaming gép (jobb processzort vagy grafikus memóriát igényelne a motor ilyen részletes termeknél, azt hiszem).
De mindenképpen érdemes akár így is végigvinni, mert hihetetlen kaland! :) Hátha nem kell újabb 4 évet várni a folytatásra.
Igen én is elkezdtem és bevallom hihetetlenül csodaszép minden benne!!:D
A mozgások, a pályák, egyszerüen minden!!:D
Mennyire szépen ki tudta dolgozni a termeget, ez valami csodás!!:D
Ahhhh TRLE pályákban olyan nehezen kivitelezhetoek az uj mozgasok... Szegeny Larat már annyiszor lek***áztam xDDD
Én is játszok vele, még a második pályán vok. :D Nagyon tetszik. Sztem is ez az eddigi legjobb szerkipálya. :D 2. a Pirate Princess :D