Hollywood már csak nyálas vámpirokat tud a moziba küldeni, mig a németek vééégre tavaly olyat dobtak elénk, amiben a vampirok olyanok amilyennek lenniük kell.
Akció, bulizás, berlini sexy erős, halhatatlan, kegyetlen, lezbikus vámpirok!
Wir sind die nacht (Mi vagyunk az éjszaka) az évtized egyik legjobb vámpiros filmjét láttam most, tvajlajt, frászkarika stb filmek után ez egy remekmű. Mindenképp érdemes megnézni. Sajnos csak német szinkronnal van, de van hozzá magyar felirat!
2011-12-18, 16:31
YzaaA
Valami jó filmeket nem tudnátok mondani??Ilyen horror, vagy akció esetleg vígjáték??:rolleyes:
Unom az életemet!!:|
Kéne filmet nézni!!:D
2011-12-18, 17:36
Caroline
Én most ezeket láttam mostanság
Tin Tin kalandjai
Megtorló 2
Lopott idő
Conan a barbár (Jason Momoa-sat)
2011-12-18, 17:46
Kacsa
Idézet:
YzaaA eredeti hozzászólása
Valami jó filmeket nem tudnátok mondani??Ilyen horror, vagy akció esetleg vígjáték??:rolleyes:
Unom az életemet!!:|
Kéne filmet nézni!!:D
A Kör,
A Kör 2!!!!!! :jumper::jumper::jumper:
én imádom :)
igaz, angolul néztem meg, de sztem értenéd te is :) ha valamit nem értesz, majd utánaolvasol a film után.
küldj egy privátot, és megoldjuk a problémádat (a film beszerzésével kapcsolatban:D)
2011-12-18, 19:24
horus
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
A Kör,
A Kör 2!!!!!! :jumper::jumper::jumper:
én imádom :)
igaz, angolul néztem meg, de sztem értenéd te is :) ha valamit nem értesz, majd utánaolvasol a film után.
küldj egy privátot, és megoldjuk a problémádat (a film beszerzésével kapcsolatban:D)
A kör van magyarul is... már régi film nagyon, sztem már látta is me leadták már v 1000x a TV-ben is...
Annyira szarok a mostani horror filmek h az vmi hihetetlen... Multkor láttam paranormal ektiviti 3mat hááát kérem vixa azt a 80 percet az életemből xD
Kicsit feljebb irtam egy filmről, MI vagyunk az éjszaka német vámpiros, elég jó, magyarul nincs, de van felirat..
2011-12-18, 19:41
YzaaA
Azt hittem, hogy az egy sorozatXD
Igen a kört már láttam, és igaz, a mostani horror filmek már nem is ilyesztöek....
és esetleg valami mást még tudnátok ajánlani??:D
2011-12-18, 19:52
horus
Idézet:
YzaaA eredeti hozzászólása
Azt hittem, hogy az egy sorozatXD
Igen a kört már láttam, és igaz, a mostani horror filmek már nem is ilyesztöek....
és esetleg valami mást még tudnátok ajánlani??:D
Épp most jött ki a Hostel 3 (első 2 rész Pozsonyba játszódik <3) nagyon brutál horror film... nagyon jó...
Jó film még a Hallhatatlanok is...
2011-12-26, 17:29
Caroline
Hát nem tudom de nekem nem igazán tetszenek ezek az új horror filmek szerintem tök bénák. Ebbe beleértve a kört és az ehez hasonló horrorokat, mondjuk ez csak az én véleményem. Ráadásul a mostani horrorjátékok ilyesztőbbek mint a filmek.
2011-12-26, 18:18
YzaaA
Szerintem is gyerekesek!!
Még csak nem is ijesztöek!:rolleyes:
hát igen a kör-nél én sem ijedtem meg, vagy legalább is nem volt, amitöl megijedjek!
Szerintem is a játékok ijesztöbbek, pl Amnesia!!:D
2011-12-26, 20:31
Kacsa
a kör nem mostani, 2002-es : azé nem mindegy. :)
amúgy igazatok van, hogy semmi ijesztő nincs a Kör-ben, sztem csak érdekes a története, de nem ijesztő.
de én viszont imádom <3
2012-01-02, 23:13
horus
Hókefélke visszatért! :D Még régebben olvastam a filmről azóta nem nagyon hallottam róla, full gagyinak tartottam a cikk alapján. De most láttam egy olyan oldalon ahol kivoltak irva a 2012 legvárósabb filmjei, egyből tudtam h ez az amiről régebben olvastam, sosem gondoltam volna h a film egyszer tényleg meglessz valósitva és hogy ez ilyen brutál jól fog kinézni.
Snow White and the Huntsman Az Aliz csodaországban alkotóinak jóvoltából, Kristen Stewart (Alkonyat sztárja) főszereplésével, fog a mozikba kerülni, a nyár első napján Június 1-jén!
2012-01-03, 19:25
Caroline
VID alapján jónak indul az a kirsten stuart nak ideje már valami normális szerepet alakítania és nem valami ótvar filmben szerepelnie mint a szarkonyat-én csak így hívom mert el lehetet rajta aludni fel ér egy vallatással csak azé néztem végig mert ki költötte rá nagy bátyám a 600 ft-ot
2012-01-03, 19:26
Caroline
Idézet:
horus eredeti hozzászólása
Hókefélke visszatért! :D Még régebben olvastam a filmről azóta nem nagyon hallottam róla, full gagyinak tartottam a cikk alapján. De most láttam egy olyan oldalon ahol kivoltak irva a 2012 legvárósabb filmjei, egyből tudtam h ez az amiről régebben olvastam, sosem gondoltam volna h a film egyszer tényleg meglessz valósitva és hogy ez ilyen brutál jól fog kinézni.
Snow White and the Huntsman Az Aliz csodaországban alkotóinak jóvoltából, Kristen Stewart (Alkonyat sztárja) főszereplésével, fog a mozikba kerülni, a nyár első napján Június 1-jén!
de jó benne lesz a Thor ból a csávóka aki a Thor-t játszotta
2012-01-06, 16:33
horus
^^
Végre tegnap leadták az uj reszt vámpirnaplokbol ^^
Vééégre, Damon megcsókolta Elenát wháááá annyira jóóó, h összejöttek ^^
2012-01-06, 16:42
YzaaA
Jujj végre!!^^:jumper::jumper:
Tudtam, hogy összejönnek!!:D:jumper::jumper:
wááá meg kell nézzem!!:D:jumper::jumper:
2012-01-08, 15:23
Caroline
Super 8
2012-01-19, 20:40
horus
Resident Evil Retribution :D imádom... olyan underwolrdös beütése van :D
2012-01-19, 20:44
Kacsa
ismeritek a Fringe-et? (A rejtély) :D én imádom. :D kedvenc sorozatom. ja, és a Barátok Közt mellett az egyetlen, amit hajlandó vok megnézni. :D http://images.eonline.com/eol_images...nge.051508.jpg
még nagyon rég, az RTL-en találkoztam vele, és első látásra beleszerettem. :D
aztán a 2. évad után már nincs magyarul, és így a TV-ben sincs. egyik oszttársam viszont nézi, és így már én is tudom, hol kell neten nézni. :D
azóta minden este Oliviáékkal nyomozok. :vlol:
a sorozat NAAAGYON TÖMÖREN egyébként arról szól, hogy a mai embernek a tudománnyal rendkívül óvatosnak kell lennie, hiszen ma már a tudomány olyan, hogy a legkisebb vackokból is hihetetlen nagy felfordulás következhet.
azaz egyre jobban alkalmatlanabbak vagyunk arra, hogy a tudománnyal vacakoljunk. http://geektyrant.com/storage/post-i...=1305185557305
2012-01-22, 10:01
Caroline
remélem jó lesz mert a bioterror is jó volt
2012-01-22, 12:20
YzaaA
Ezt énis nagyon várom Caro!!:jumper::D
Eddigi meglátásaim szerint ez eddig nagyon jól néz ki!!:)
2012-01-22, 16:32
Goldfish
Ki látta a Förtelmes Főnököket? :D :$
Sztem k.rva nagy film xD
2012-01-22, 17:54
lilla
Idézet:
Goldfish eredeti hozzászólása
Ki látta a Förtelmes Főnököket? :D :$
Sztem k.rva nagy film xD
jaj.... :"d annál már csak az elhajlási engedély durvább... :'DD
2012-01-27, 20:33
Goldfish
Idézet:
lilla eredeti hozzászólása
jaj.... :"d annál már csak az elhajlási engedély durvább... :'DD
Azt sajna még nem láttam :/ Majd leszedem és megnézem :D
2012-01-29, 10:26
YzaaA
Valaki látta azt a filmet, hogy a ''Hivatlan vendég''??:D
Na és a Dead Snow-t??:P
2012-01-30, 19:55
Cindy
Hívatlan vendég az 1ik kedvenc filmem :3
Annyira imádom <3
2012-01-30, 20:36
horus
Csinálhatnának már egy jó, akciós, történelmi fimet... Nyugaton midnen csatát/vereséget felfujnak és megfilmesitenek... Magyarok is csinálhatnák ezt, mondjuk a török időkből, van nagy törink meg kulturánk, össze lehetne belőle gyurni egy jó filmet, csinálhatnáának már egy nemzetköti maygar filmet... Sztem menne ez nekünk, Báthory is Csehországban/Szlovákiában a legnézetteb filmlett, Magyarba is sikeres volt meg külföldon is (Anglia)....
2012-01-30, 22:19
Robbie
Meg is jött az előzetes :D
2012-01-30, 22:30
Roli
Milyen tájékozott vagy, khm.........................
:vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol:
2012-01-31, 13:42
Robbie
Idézet:
Roli eredeti hozzászólása
Milyen tájékozott vagy, khm.........................
:vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol:
CÖÖÖH :clown:
Naprakész vagyok :p
2012-01-31, 14:13
Kacsa
Robbie, már leszedték. :( privátban linkeld már be :clown: vagy mivel ez csak előzetes, elvileg semmi "huncut" nincs benne, lehet publikusan is. :clown:
Néztem egy pár db új filmet amit tudok ajánlani nektek:
A dolog(előzményfilm)
John Cartel
After-life
A legsötétebb óra
Utazás a rejtélyes szigetre
2012-04-04, 23:17
Stranger
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
...
Spoiler!
sose szerettem az animét (illetve az animés figurákat), de ez az én egyéni szocproblémám. :vlol:
amúgy a jobb oldali Lara az haggyán, a bal oldali szúrja a szemem. :D
Nem szereted az animéket? :rolleyes: Nézd meg a Death Note-ot, a magyar szinkron is egész jó lett. Hátha megváltozik a benyomásod. :rolleyes:
Indavideon fent van az összes, bár rossz minőségben. http://indavideo.hu/video/Death_Note...agyar_Szinkron
2012-04-05, 09:43
Kacsa
Idézet:
Stranger eredeti hozzászólása
Nem szereted az animéket? :rolleyes: Nézd meg a Death Note-ot, a magyar szinkron is egész jó lett. Hátha megváltozik a benyomásod. :rolleyes:
Indavideon fent van az összes, bár rossz minőségben. http://indavideo.hu/video/Death_Note...agyar_Szinkron
kösznem. elfelejtettem mondani, hogy a a sorozatokat se szeretem. :vlol:
kizárólag Barátok Köztet és a FRINGE-t vagyok hajlandó megnézni. xD igaz, az utóbbiért őrülten rajongok, a BK-t meg csak azért, mert azon nevelkedtem:D
LOOOOOL
Anime sucks, because it sucks.
Stop masturbating to cartoons.
:vlol: :vlol: :vlol:
2012-04-05, 18:46
Caroline
Animét én is szoltam nézni.
Amik tetszenek:
Vasember
x-men
Blade
Bleach
Soul Eater
Vampire Knight
Hellsing
a többi nem, mert némelyik olyan nyálas meg szürke egyhangú
2012-04-15, 18:02
YzaaA
Valaki közülletek szokta nézni a Family Guy-t??:jumper::D
2012-04-15, 18:43
tombraidermaster1996
Én szoktam, szeretem nagyon. :) Comedy Centralon szokott lenni néha, de tesóméktól mindig kapom az évadokat a gépre, aztán úgy nézem inkább. :) Nagy nagy hüüüülyeség. :D