Oksa. :thumb:
Nyomtatási nézet
Oksa. :thumb:
akkor szabj egy szabályt Kacsa:clown:
lapozz vissza egy kicsit, én már leírtam az ötletemet.
az meg túl szoros volt Robbie szerint.
inkább legyen szorosabb a szabály, hiszen csak a leghasonlóbb képeknél lehet látni, hogy ki az igazi XNA Larás, és ennek a versenynek az lenne a célja.:)(meg persze a szórakozás)
tudom tudom......:D:)
de így ebböl sem lessz semmixD:rolleyes:
Közös Lara modell esetleg? Lehetne ez:
http://legendg85.deviantart.com/gall...56342#/d3aivco
Azonos környezet esetleg? Meg tudom is én, még mi. :D
fhuu gyerekek... ebből tényleg nem lesz semmi :S
na sztem akk legyen az hogy mindenkinek jó legyen.....
http://www.mediafire.com/?ymyjmzmlgkn legyen ez a helyszín ( YzaaA)
legyen az alap ruha ( lara jungle shorts) horus kedvéért mert nem szeret pucérkodni :D michellnek sztem mindegy .. kacsa nyugottan csimpaszkodhat lara úgy is tud harcolni :D :D... a történet marad az akció .. szerintem ne is tárgyaljuk tovább mert nem lesz semmi az egészből... nah?? :D
Nekem ez ellen semmi kifogásom, DE a helyszint nem tom betölteni mert akkor nagyon belassul a gépezet és a progi és úgy nem tudok pózt csinálni :(
Michele tetszik a modellt
nem itt nem a témákkal van a baj!!(kivéve a pucérost:rolleyes:)hanem hjogy az eggyik á ez nem tetszik...a másik á valami kemény szabályt...a harmadik á inkább ezt...
ez a baj!!nem tudunk megeggyezni!!(pont mint az osztályom:clown:)
amm tom croft kukkincs csak bele a topic-omba légyszives!!:D:clown:
Nekem van 1 ötletem, ez egy egész játék lenne.... először jelentkezik aki akar a versenyre mindenki csinál olyat amilyet akar aztán amelyik a legtöbb pontot kapja az nyer és aki a legkevesebbet az kiesik a játékból, a nyertes pedig a kövi fordulóban hozná a szabályokat (téma, modell, helyszin stb.) lenne több forduló mig kinem esik az összes versenyző a végén meg lehetne vmi nyeremény is....
Nekem tetszik Horus az 5leted de akkor mindenki úgy jelentkezik hogy majd amit kap azt csinálja PONT. :D:D:D
Igen igen ha nem tetszik akkor is azt kéne meg csinálni :D
Jól van akkor legyen ez, most indul a vége szombat úgy zsííír? :)
Tényleg jó ötlet!:D
Ömm... Azok is szavazhatnak akik nem neveznek be a versenybe?^^''
Remek. :D
Tehát akkor legelső alkalommal mindenki olyat csinál, amilyet akar? Hmm, jó kis belépő. :D
Michele: Igen
tom croft: Persze :D
Cindy: na akkor legyen úgy a saját munkájára egyértelműen nem :D
és ugye minden fajta progit használhatunk?? :D :O
Én azt mondom hogy igen :D
szerintem minden belépőnek szavazni kéne (a sajátján kívül). avagy nem csak egyre szavazni, hanem egy top-3at felállitani. és úgy osztani 5-3-1, vagy más pontokat, aztán azt összeadni. persze nekem mindegy, csak javaslat :)
Nekem ez is nagyon tetszik, vagy mondjuk mindegyikre kellene szavazni, de ugyanazt a pontszámot nem adhatnánk 2 képre :D
hmmm......milyen találékonyak vagytok!!!!:D:D:jumper:
én 100%-ig benne vagyok!!!:D:D
akkor máséra lehet csak magunkéra nem és ugyanannyit 2 képre nem ehet adni értem!!!
csak annyi a baj hogy a 3ds maxom fagy le,igy nem tudok árnyékot csinálni:(
fotoshoppot meg nem tudom hogy honnan tudok letölteni amivel árnyékot tudnék csinálni mint tom croft:(:rolleyes:
pedig úgy szeretnék!!!!!!!!!
a max régen nagyon fagyós és instabil volt. főleg egy gyengébb gép esetében. memória sosem elég neki. igaz az már alapból a winfosnak sem elég soha...
fhuu én lehet le csúszok a versenyről... de megpróbálok mindent hogy sikerüljön meg csinálni :D.... Fizikából tanulnom kell mert meghúznak..-.-
Én Blenderrel próbálkozok, de nem tudok rajta kiigazodni. :angry:
Na mire jutottatok a versennyel kapcsolatban? Mert én már nem bírom követni :nut:
Oks... :D
Akkor ki kell takarítani majd a verseny topicot is :rolleyes::D
valaki tudná nekem linkelni a legendes uszodát vagy mi a francot XD ?? :D :D :D :D
figyu, mentsd le ezt a linket a gépedre, itt minden van. persze egy kicsit tudnod kell angolul is...
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=151335
itt tényleg MINDEN van.:)
ezzel én nem is vitatkoznék!!!:D