XP már nem ... EP (salvage ??? bocsi de nem igazán vágom angolul ^^" :confused: ) szóval azok az anyacsavarok ... XD
Nyomtatási nézet
XP már nem ... EP (salvage ??? bocsi de nem igazán vágom angolul ^^" :confused: ) szóval azok az anyacsavarok ... XD
Akkor az én tanácsom: azokat a legkönnyebben vagy úgy tudod, hogy visszamész a Shipwreck Beach-re (mert ott vannak vaddisznók, sirályok, rákok, stb.) és boncolod az állatokat, vagy pedig Tomb of the Lost Adventure DLC, ahol ad sok salvaget. :)
Okis köszi :)
Ezek a hidden trophies -ok?
http://www.youtube.com/watch?v=PrH59dZRWck
Segítség, Segítség Létszi ... nem találom őket !!!:confused:
:kratz:
A titkos trófeák a következők:
Chatterbox - Teljesíts minden beszélgetést az Endurance tagjaival.
Crab Cakes - Öld meg FeeFee-t, a rákot. (Shipwreck Beach pályán találsz rákokat.)
Boom Goes The Dynamite - Lőj ki egy köteg dinamitot a levegőben.
--
Valamint azt hiszem leesett, hogy minek a kötél a fára a Coastal Forest pályán. :) Fent, a vízesésnél van egy GPS, mellette van egy faállvány, amibe bele lehet a kötelet rakni. :)
Köszi :)
Ahhaaa ... :)
Sziasztok! Az lenne a problémám,h itt ( 7:35 a videónál) elakadtam, mert nincs nyilam amivel átlőhetnék a túlaodalra.(pedig bejártam az egész területet ameddig engedett és sehol semmi muníció ˇ-ˇ)
Tudnátok segíteni (csalás, mentés bármi xD) Am Pc-n nyomom :3
http://www.youtube.com/watch?v=cHnX6LZmkWI
Menj vissza egy korábbi táborba, ott lennie kell valahol elszórt nyilaknak. :) (De elméletileg nyíl sem kell, mert csak kötelet kéne belelőni :))
De ha valamiért végképp nem lenne, akkor itt vannak mentések. :)
Hát azért KanonKun, használhatnád a mi végigjátszásunklat, ha már itt vagy, és ha már annyit dolgoztunk rajta. :)
Köszönöm a segítséget *-*
(am nem tudtam h a végigjátszásba ilyeneket is beleírtatok :-) )
Sziasztok!Elakadtam!Már felmásztam a toronyba és segítséget kértem, ezután lecsúsztam a kötélpályán és felrobbantottam a két benzineshordót aminek hatására ki is nyílt a kapu, viszont NEM TUDOK KIMENNI!(olyan mintha egy láthatatlan falba ütköznék) Mit kell még csinálni, hogy tovább tudjak menni? elóre is nagyon köszi!
a tartályok mellett van egy kétszárnyú rácsos kapu, a kapu másik oldalán pedig egy ház.Ezen a kapun nem tudok kimenni.
Már meggyújtottam a tüzet minden lángol!
Spoiler!
Itt van ez a rész:
http://youtu.be/-pNlHE9IZVI?t=9m26s
Köszi, hogy belinkeltél videót, nálam repülőgép nem zuhant le.Mi lehet a baj?
Mindent teljesen úgy, annyi, hogy amikor megcsináltam akkor túl közel álltam és a robbanás hatására meghaltam.Mikor újra indultam akkor már minden lángolt, de repülőgép sehol se volt.
Szerintem itt valami probléma van a programmal.
Volt már ilyenre példa.
Lehet a legújabb patch-ben megoldják.
De lehet egy újratelepítés is segítene.
Előről kezdtem a játékot és így sikerült megoldanom a problémát.Most viszont szintén el vagyok akadva jóval előrébb, egy katakombában ahol csak nyilam van és gázcsapokat kell megnyissak és lángoló nyíllal felrobbantanom.Az a baj, hogy a nyíl nem kezd el lángolni.Mit csináljak?
Nyomd meg mégegyszer azt a gombot, amivel az íjat választod ki. Azzal lehet váltani a fegyver módozatai közt. Tüzes nyíl v. normál nyíl, automata fegyó v gránátvető.
Sajnos ez sem segít.Néztem videót erről a részről és itt autómatikusan lángoló nyíllal kéne tudjak lőni a gázfelhőkbe.Én viszont csak sima nyilat tudok lőni, nem engedi a tüzeset.
Ilyen nincs kristóf.
Próbálgasd csak.
Milyen platformon játszol?
Az mit jelent h milyen platformon(kezdő vagyok)?(xbox360)
ha Xboxon játszol, akkor nyomd meg kétszer a felfelé gombot (a D-padon).
Azt csináltam, de nem történt semmi.Mindjárt felveszem videora és felteszem ide.
------------
Sikerült megcsinálnom!:D úgy ahogy mondtátok, csak (z elején bénáztam:D nagyon köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékkal kapcsolatban :/
Vannak ugye a kis lámpások, amiket dobálgatni lehet, és akkor felgyulladnak bizonyos tárgyak.
Nos, nekem valamiért ez nem műkszik :/
Megcélzom, és hiába nyomkodom az interaktív gombot, nem csinál semmit... Valakinek valami ötlet, mi lehet a baj?
Szia! :)
A dobálás nem az interaktív gombbal működik, azzal csak felveszed a tárgyat. Ha jól emlékszem, azzal a gombbal kell eldobni, amelyikkel lősz (bal egérgomb/R1/RT).
Szia! :)
Köszönöm szépen! Megnézem jó-e!
Megnéztem, és tényleg sikerült :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! ^^
Sziasztok, nekem is lenne egy kis "problémám" mint mindenki másnak. Röviden annyi, hogy kijátszottam a játékot (minden map 100%, skillek és fegyverek maxon, nem tudom őket tovább fejleszteni)és mégis 99% -ot kaptam a legeslegvégén. A játékom eredeti, csak egy ruha DLC -t tartalmaz. Ugyan már kértem segítséget Facebook -on, nagyon gyorsan választ is kaptam, köszönöm szépen, de a játék azt jelzi hogy nem hiányzik semmim és nem találtam a neten semmi "rejtett" tartalmat ami szükségeltetik a 100% -hoz . .
Csináltam egy gyors képet a statokról, ha még többet kell hogy mutassak a tisztán látás érdekében természetesen csinálok:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/1305...toltes.hu_.jpg
Továbbra is bóklászok, hátha találok valamit, válaszotokat előre is köszönöm! (el ne felejtsem, PC -n játszok)
Szia!:wave: Ami hiányzik, az a Cliffside Bunker. A bázisoknál külön nem jelzi, és gyorsutazással se lehet odajutni. A Shipwreck Beach-en keresztül lehet eljutni oda a hajóroncsok megmászásával - ott lesz a hiányzó 1%. :)
Köszönöm Matie! (valószínűleg tőled kaptam ugyan ezt a válasz legelőször is, de ha mégsem akkor is köszönöm!) Elfeledkeztem róla hogy egy zászlót nem találtam meg, nagyon nehezen akart eljutni az agyamig hogy a térkép nem jelzi ki :D Köszönöm!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/1305...toltes.hu_.jpg
Ahol csak tudom reklámozom az oldalt!
Sziasztok, olyan jellegű problémám lenne, hogy a játék végén miután az "F" gombbal belevágja a hátába a csákányt, védekezni kéne az "E" betűvel és akárhogyan nyomom gyorsan, lassan... nem működik, akkor se, ha átírom másik billentyűzetre. Tudna valaki segíteni ebben? Köszönöm előre is, remélem spoiler mentes voltam
Oh megvan... a felbontást is le kellett venni és így oké :D köszönöm a segítséged, további jó játékot kívánok mindenkinek
Nekem az lenne a problémám hogy a Tomb Raider 2013 nagyon lassú.Valaki tud segíteni?
Annak sajnos kismillió oka lehet. Videokártya, processzor, memória, megfelelő driverek hiánya, agyontelepített Windows... Próbáld csökkenteni a grafikai beállítások szintjét. Jellemzően az élsimítás (anti-aliasing) az árnyékok (shadows), tükröződések (reflections) és a TR esetében a TressFX viszik el a legtöbb erőforrást (ha az be van kapcsolva, MINDENKÉPP azzal kezd, mert a Tress FX simán jelenthet 20 képkocka/másodperc esést is, magyarán az élvezhetetlen tempó pillanatok alatt gördülékennyé gyorsulhat). A vertical-sync ugyan nem a legerőforrásigényesebb funkció, de alig észrevehető a pozitív hatása, így azt is ki lehet kapcsolni.
Halihó
Elakadtam :/, néztem ugyan a végigjátszás leírást, de nem segített.
"majd amikor megjelenik a jel, de csak akkor, és pont akkor nyomd meg egy pillanatra a Melee gombot, és csáklyázd meg a lábát, majd a fejét. Ne siesd el. Nem kell nyomkodni a gombot, csak abban a pillanatban, és csak egyszer kell megnyomni, amikor azt jelzi a játék. "
A 'Melee" gomb ugye (magyarosítás után) az F gombot jelenti? Én hiába nyomom csak 1x nem csinál semmit, ugyan úgy megfog, és eldob az a behemót. A videóhoz képest annyi különbség, hogy ott megjelenik valami zöld kis pajzs előtte, no nekem az piros. Ettől függetlenül pl a nyil vesszőt a vádliba trükköt én is megtudom csinálni, bár ott is a zöld ikon helyett piros jelenik meg.
Valami ötlet? Vagy simán béna vagyok? :eek:
Üdv! :)
Az F-et jelenti, igen. Az szerintem azért zöld, mert PS3-as végigjátszás. PC-n pirosak a jelzések, úgyhogy azzal nem lehet gond. Az időzítésnek kell elég pontosnak lennie, arra kell gyúrni. :) Ha semmiképpen nem megy, próbáld meg lejjebb venni a grafikát, ezek a gombnyomogatós részek FPS alapúak (minél kevesebb az FPS, annál nehezebb az időzítés, nem veszi be, hiába nyomod a gombot).
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: arról van szó, hogy PC-n, jó pár napja próbálom Vladimirt térdre kényszeríteni a hajón (Cliffside Bunker pálya), de sehogy nem akar összejönni. Még a felbontást is levettem, hogy ez se zavarjon be.
A leírásban az van, hogy amikor megjelenik a jel...PC-n, nálam sajnos nem jelenik meg...és csak akkor nyomni...hosszas próbálgatások után sikerült kideríteni, hogy le kell hajolni, hogy megjelenjen akármi is. Ezután még csak-csak sikerül egyet beleütni, de másodikat már nem, ugyanis rögtön elkapja a nyakam. Lehajolni nincs idő, bár az "F" megjelenik, de sajnos abban a pillanatban el is kapott. Tehát második csapásra nincs lehetőség. Van valakinek pontosabb infoja?
Azóta sikerült túljutni?
Bár a hozzászólásodból úgy veszem ki olvastad a végigjátszást("leírást") hozzá, de ha nem: Cliffside Bunker itt megtalálod, a videók alatt van leírás is hozzá, bár lehet a videót is érdemes megnézned!
Ennyit tudok sajnos segíteni, mert már rég volt mikor arra jártam.