nekem tetszik szép minka!!!!!:D:thumb:
Nyomtatási nézet
nekem tetszik szép minka!!!!!:D:thumb:
na, most megmutattad, mire vagy képes. nagyon szép!!!!!:D
komolyan, itt már a pálya felépítese ANNNNNNNYIRA jobb az előzőtől!!!
textúrák gyönyörűek, kitűnő. csak nehogy rövid legyen a pálya!:)
javaslat: tegyél bele valamilyen háttérzenét!:D
amúgy remek animációk! jól válogattad őket.
ééés: tegyél bele egykét hirtelen csapdát is. és akkor valami ijesztő, meglepő, olyan "BÚÚÚÚÚÚÁÍÍJ most megijesztettelek" csapdát!:) mondjuk egy lejtőn leguruló kőhenger, a klasszikus csapda.:D
nagyon sok javulás, rengeteg javulás. csak gratulálni tudok!:)
ismétlem, NE legyen RÖVID!:D
Thank you!
Mindkettőtöknek :)
Hát az a baj hogy nem tudok mit kitalálni de igazad van!
Most akartam írni hogy nemsokára kiadom,
dehogy adom!
IGAZAD VAN!
csinálom tovább :)
És tényleg ennyit javult?
Amúgy az baj ha a Retoldból vettem 1-2 animációt? xD mert ha igen kiveszem őket!
Én valahogy nem értem, miért kellett ennek két új topic is. Főleg, az egyik angolul?
Én inkább nem nyilatkozok erről Crash.
De körülbelül ilyeneket láthattak eddig horus, és Petya.:rolleyes:
ÖÖÖÖ először is: NAGGGGYON HELYES, HOGY NEM ADOD KI!!!:Ddolgozz még rajta, mert kár lenne egy ilyen jó projektet hamar kiadni, úgy egyrészt csak csalódást okoznál, másrészt alig látnánk egy huzamosabb pályádat. mutasd meg nekünk, hogy hosszútávon mire vagy képes!:)
hát.... nem tudom, más miket gondol, de te hatalmas javulást mutattál most nekem. komolyan, láttam, hogy a termeket megpróbáltad élettel megtölteni.:)
ööö az animációk? az szerintem nem lopás, de.... kérdezz mást, én nem értek ehhez xD TRLE-hez sem túlságosan, most is csak azért dícsérlek, mert a korábbi munkáidat már láttam.:)
sok sikert, és DÓGOZZÁ, ne add ki hamar!:D
inkább tedd azt, hogy az egyik puzzle megoldása szükséges a másik puzzle-höz, és a másik puzzle megoldása a harmadik puzzle megoldásához (ezt olvasd el mégegyszer mert nem érted xD) , és a végén, amikor mindhárom puzzle-t megoldottad, kapsz mondjuk egy Hórusz Szemet (vagy persze mást), amit egy olyan ajtóba rakhatsz, ami egész végig a szemed előtt volt.:D:D:D
ez nemhogy kitolja a játékidőt, de külön utakat is eredményez. ami lényegesebben nehezebbé teszi a dolgokat.:)
persze, ha neked más ötleteid vannak, sz@rd le ezeket, csak tanácsolom.:D
Obig....Nos nemértelek mint mindig XD
Hogy érted hogy horus és Petya? XD nem értem
Kacsa:
Köszönöm :)
viszont nagyon hosszú pályát(1-2óra) nem ígérek :)
Kis Spoiler:
A háromszög amit Lara keres a kalandja során a TR 1. Filmből van :D
Off topicban nézelődj és megérted.
Amúgy tényleg... Minek a topic angolul is? Főleg ide, egy magyar fórumra.
én nem várok tőled mesteri pályát Crash, nézd meg a korod, nézd meg, hogy mikor kezdted, nézd meg, hogy ahhoz képest milyen jó.
nekem eddig tetszik. :)
Köszönöm :)
Most eszembe jutott egy jó csapda :D
Miért van az hogy letöltöttem egy csapdát
ilyen lengő izéé
és amikor trigger re rálépek akkor ilyen hangot ad ki:
dámedává <-----mi ez?
Hát olyan mintha ilyen japános lenne
De akkor ezt hogy csináljam meg? O_O
először is van hozzá readme fájl?ha igen,nézd meg hogy említ e vmien hangfáljt(pl tr1-ből a 2-es számút).vagy nézd meg Wadmergerben,válaszd ki a csapdát,majd sound Manager gomb.és keresd ki hogy melyik hangot rendeli hozzá a program.ezt kiveheted,updatevel erősítsd meg,mert különben marad a régiben+majd mentsed el mielőd kilépsz a wadmergerből(ez csak az én javaslatom,mert félek h bármit is elveszítek)am én így adtam a terepjárónak hangot..:) ha ez nemjön be passz Wdavidet kérdezd..ő jártassabb benne :)
ez azért van mert hiányzik a csapdához tartozó hang amit a játék motorja egy másikkal helyettesít, ami jelen esetben Lara japán "NO"-ja :D (ha jól emlékszem)
nem mellékeltek hozzá hang fájlt? :D
Nem japánul a Nem tudtommal Shinai vagy Nne már nem emléxem :)
Nem adtak hozzá hangfájlt Dávid T.T
És tudnátok segíteni másban?:
Meg akarom gyújtani torch al egy olyan fákjatartót,csakhogy nem a tut1 eset használom hanem a catacombs ból vettem ki ilyen flame emitter alá szokták rakni
na azt hogy gyújthatnám meg? :S
Szerk:
Meg beleraktam a pályámba a ledge jump ot és mikor lara feljebb ugrik akkor nem kapaszkodik meg :S
Ez miért van?
Letöltöttem egy spikey wall -t a TR3 ban van benne annak elvileg előre kéne mennie ha triggerelem akkor eltűnik ez miért van?
És azt hogy kell megcsinálni hogy akkor nyitódjon az ajtó mikor Lara felvesz valamit?
Bocsi a sok kérdésért ^^'
Unatkoztam és gondoltam csinálok valami hülye pályát:lara::lara::clown:
http://kepfeltoltes.hu/view/110612/T...toltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/110612/S...toltes.hu_.png
A történet, hogy Lara ezzel a motorszánnal akadájokat kerül ki. Pl: szakadékokat ugor át stb. Tudom, hogy hülyeség, na de hát ...:o:jumper::vlol:
Unaloműzésből ilyeneket csináltam én is most unaloműzésképpen komplett pályát csinálok xD
Teccik Lara Ruhája <3
Hogy kell azt megcsinálni hogy felveszek egy tárgyat egy tartóról!,
és kinyíljon az ajtó?
próbáltam úgy hogy
ajtó trigger a tárgy alá
és pickupos trigger a tárgyal rá
viszont így nem müxik :S
A tárgy a pickup slot 1 ben van
És nem kapaszkodik meg lara mikor ledge jump ból felfelé ugrik miért van ez?
És az baj hogy néhány animáció a Retold ból van?
pickup trigger a tárgy alá;)
http://i54.tinypic.com/256738g.jpg
nem baj ha más játékából van csak valahol tüntesd fel, hogy melyik játékból és, hogy ki készítette :D
Nem működik így sem,
nem lehet hogy azért mert
pickup slotban van?,
vagy azért mert ilyen tartón van? :S
akkor próbáld meg, hogy készítesz egy pickup triggert a tárgynak...ugyan így ahogy az előző posztomban van, csak az ajtó helyett a pickup tárgyat jelölöd ki, majd utána ugyan arra a padlóra egy sima triggert az ajtónak :D
Mindegy máshogy megoldottam :)
--------
a tesztelő meg nem válaszol(YzaaA)
Úgyhogy még voltak kis módosítások most megy ki a nagy világba!
Drukkolni!
Dühömben sajnos ész nélkül letöröltem pár előző hozzászólást, de inkább mégis válaszolni szeretnék rájuk...
Én is. Nem elég, hogy segítünk Neked Crash, de néha Te nem adsz a véleményünkre, sokszor (vagy inkább mindig) egyik füleden be megy a másikon meg ki.Idézet:
OBig eredeti hozzászólása
OBig mindvégig nem cseszegetni szeretett volna, hanem "tanítani" arra, hogy hogyan és miként szerkessz és adj ki pályákat. Ez tényleg nem cseszegetés volt, hidd el nekem! :) Ha annak vetted, akkor meg sajnálom.
Nem kiakad, hanem segíteni szeretne. Azt szeretné mondani, hogyha már egyszer magyar vagy, akkor minimum alap lenne, hogy a TREditor.-n keresztül közöld ezt a pályádat is. Nem értem, hogy a legutóbbival miért nem lehetett ezt tenni. :confused:Idézet:
Crash82 eredeti hozzászólása
Pontosan. :)Idézet:
OBig eredeti hozzászólása
Nem Neked szólt :)Idézet:
Wdavid eredeti hozzászólása
ha nem nekem szólt elnézést kérek, hogy ilyen hangnemben válaszoltam, mostanában könnyen felingerelhető vagyok.
de igazából a végigjátszásos ügyön kialakult nézeteltérést úgy érzem meg lehetett volna értelmes emberek módjára beszélni, sértődés nélkül is :rolleyes:
Nem értem Crash82 a felháborodottságod teljesen egyértelmű és igaz amit OBig ír, egyszerűen ha ide jársz és itt kérsz segítséget akkor nem is tudom mért vagy olyan tiszteletlen felénk nézve hogy más oldalon kezded el publikálni...
Az hogy valaki az oldallal törődik nem a látogatott órákból lehet eldönteni ezt hidd el!Idézet:
Meg ez a kérek segítséget le se tojom az oldalt.
NA EZZEL NAGYON FELHÚZTÁL
nem is tudom hogy ki van fent minden nap kb 5-6 órában az oldalon :Én
Te meg kb 1 órát naponta ...
Fenyegetés teljesen más.:ohno:Idézet:
Ez meg hogy "Na mindegy, ezentúl megvan a véleményem rólad is, mint más pár magyar pályaszerkesztőről." <---Gratulálok megfenyegettél egy 12 éves gyereket gratulálok de kicsit azért szánalmas vagy -.-"
Roli, ez azt jelenti, hogy Crash most repülni fog?:eek:
Adajtok neki még egy esélyt, OBig (és te is) most világosan leírta neki, hotgy mi a baj. Most már biztos megérti Crash:)
Spoiler!
Viszont ahhoz még mindig ragaszkodom hogy azért OBig is eltúlozza a dolgokat néha.
Hát köszönöm Kacsa,igen megértettem.
Viszont akkor én most innentől elbúcsúznék mivel nagyon valószínű
hogy kitesznek a fórumról.Ha mégsem akkor is természetesen ELNÉZÉST KÉREK
Viszlát jó volt veletek! T.T
ÉS nagyon sajnálom :(
:lara:
:group_hug:
És csak annyit lehet hogy hülye vagyok,de sohasem fogok lesüllyedni tru001 szintjére!
Úúúúristen, hogy egy pályából milyen veszekedés keletkezik.... :rolleyes:
Még szerencse, hogy nem szerkesztek pályákat!XDDDD
Nem leszel kitiltva, sőt nem is "fenyegetés" volt, hanem csak figyelmeztetés :)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:vlol::vlol:
na akkor: remélem tanultunk belőle, Crash:D és ne felejtsd el, hogy már nyilván nem úgy fognak rád nézni, ezután a vita után. ne is törekedj ezt kijavítani, ezt csak az idő javítja ki, no meg az, hogy megfogadod OBig tanácsait, mert hidd el, ő már akkor is TRLE-zett, amikor mi még zigóták voltunk. :vlol:
Kacsa mik azok a zigótak ??? xDDDD
Igen, Obig azért már biztos ért az ilyen dolgokhoz és nem hiszem, hogy rosszat akar neked :)