Néhány nappal több nem hiszem, hogy annyival nagyobb pluszköltséget jelentene - legalábbis nem számottevően.
Ha nyár, akkor mi lenne, ha július második fele lenne?
Nyomtatási nézet
Néhány nappal több nem hiszem, hogy annyival nagyobb pluszköltséget jelentene - legalábbis nem számottevően.
Ha nyár, akkor mi lenne, ha július második fele lenne?
Na azért ez nem így működik... Meg 7 nap, azért a jóból is megárt a sok, nem biztos, hogy mindenki ennyire ráér.
Nekem az október amúgy is necces, most pl. nem is volt őszi szünetünk, mint 1 évvel azelőtt, hanem ZH-k tömkelege... Én is a nyárra szavazok.
Ebben biztos vagyok. :D
Értelemszerűen, olyan úgyse lesz, hogy mindenkinek jó legyen, meg biztos, hogy sokunknak áldozatot kell hoznia azért, hogy elmehessen. Akkor ez az ötlet elvetve.
Ha nyár lesz, akkor nyár lesz, egy a lényeg: hogy legyen! :D
Látom, megy a szerveszkedés az idei TR talira.
Nekem(ünk) -Mephizto elvileg a nyári hónapokakt kivéve (06,07,08), bármikor jó lenne. 4-5 nap (P,Szo,V,H) Csütörtök vagy kedd.
Obig ! Nehogy má .... TE(Ti) kimaradj. Alapjaiban dől öszze a TR :D Mi lesz a beton alappal ? :eek: Hozzam a tartalék tolószéket :jumper: :jumper: :jumper: :jumper:
Hát akkor nem lehet nyáron, tavaly is kimaradtak ezért Duduskáék. Tehát maradna az októberi hosszú hétvége, ami szünet az iskolákban is, a 23,24,25,26. Esetleg a 22-őt lehetne hozzácsapni. Az egy hét túl hosszú szerintem, így is elég lesz. :) A három éjszaka így kijönne, kaja-piával együtt olyan 15 ezerből. Persze az utazás nincs benne, no meg a programok.
A kérdés, hova menjünk? Nagyon fontos, hogy a szálláshelyen legyen olyan közös étkező, ahol elférünk vagy 15-en. Valami fürdő is kéne a közelben, ahol mi, öregek elmerülhetünk a habokban. :)
No meg ahol valami érdekes néznivaló is lenne. Miskolc-Eger környéke már kilőve, vagy 10* voltunk arra. Tehát valami más irány kellene. Ötlet?
Hát én már nem nagyon akarnék menni, de ha jönnek Duduskáék, akkor egye-fene, lesz korosztályom is. :)
De ha nyáron akarjátok, segítek megsyzervezni azt is, csak épp asszem kimaradok. :)
Dunakanyar? De lehet külföld is. Erdély nyugati fele, vagy le Szeged alá.
Hétvégét nem szívesen hagynék ki, de ha ez az ára, akkor részemről szerintem valószínűleg rendben. Főleg ha még az az egy nap is hozzájönne. Hiszen ha négy nap, abból az első elmegy az ismerkedéssel, a második ok, de gyorsan eltelik, a harmadikon ráeszmélünk, hogy ajaj, holnap vége van... :(
Hova? Ez egy jó kérdés, nagyon sok szép hely van Magyarországon... nálam a bőség zavara van per pillanat:)
A francokat, csak én :D
Viszont akkor te iszol mindenki helyett, nem? :p:clown:
Legyen már egyet Erdély az uticél, annyi szép hely van itt is:D És a hegyek is azért ámulatba ejtenének titeket:) sok turista jön ide:D Biztos tetszene itt is ;)
Tudom én hogy szép, de a fizetésem az átlagon aluli alatt van. :D
Igen, valóban nagyon szép hely, ez tény, apám mutatott is képeket róla, de a pénz tényleg nagy úr, pedig igyekszem spórolni most:)
Hát igen ez a probléma engem is gyötör:/ De ha egyszer úgy volna érdemes eljönni, nyáron én is jártam pár közeli helyre és egyszerüen gyönyörü:)
Ha meg magyarba lesz akkor jó szórakozást én lehet, hogy csak nyárára tudnék beugrani, s azt se ott alvósan :p
De jó, hogy Szeged pont ma futott végig az agyamon TR tali szempontjából. Nah poén lelőve:D Ősz erősen támogatva.
Na igen, ez szép volt, kaptam :p :D :D Ősszel annyi baj lenne hogy pont akkor költözök át az ország másik felébe... :D
Sziasztok.
Ha Szeged és környéke, MAkó - Fürdőhely Hagymatikum Makó (A fürdő mocskos drága Saját tapasztalat). Mórahalom Kiváló fürdő (Saját tapasztalat).
Esetleg Kiskunmajsa - Fürdő, Szállás is van. Apartman épület 3 hellyel. 3 -5 és 8 személyes résszel. A 8 személyes részlegen hatalmas aula.
(Saját tapasztalat, kedvenc fürdőhelyünk)
Na lökd a szálláslinket Duduska.
Nem ez? http://szallas.hu/mustang-ranch-panz...omtype_1205267
A fürdő : linkje http://www.jonathermal.hu/
Ez a fürdő saját Appartmanja:
http://www.jonathermal.hu/menupontok...n_csillag_u_15
A képen látható dupla bejárat a 8 személyes oldal.
Az aula az épület teljes hossza.
Az 5 és 3 személyes oldal az épület túloldaláról nyílik.
Az elrendezés. Kicsit móricka rajz. Hirtelen erre tellett :)
A szobák száma a 8 személyesben:
1 emelet 2*2 személyes 1-1 pótággyal bővíthető.
2. emelet (padlásszobák) 2*2 személyes
A szobák száma a 5 személyesben:
1 emelet 2*2 személyes 1-1 pótággyal bővíthető.
A 3 személyes elrendezését nem ismerem.
Sajnos látnivaló nagyon kevés a környéken.
http://thumbnails112.imagebam.com/31...3313644414.jpg
Fhuuu...Duduskának hála azon kattogok mi is volt írva Matie kártyájára..:D
Annyira nem ugrik be...namindegy.
Viszont,ha ősz,akkor nembiztos,hogy eltudok jönni..lévén,hogy akkor már nem leszek itt az országban.(max egy hétre tudok hazajönni...bár ez majd akkor derül ki,ha véglegesítitek a dátumokat :) )
Igaz, a dátum a legfontosabb. No akkor Okt. 23-24-25-26.
Lássuk ki jönne, aztán meglátjukl érdemes-é nekiállni szervezni. Mert lassan úgy néz ki, mindenki kihátrál, aki eddig benne volt.
No ezért nemakartam én már. De meglátjuk.
Nekem jó. 2 fő
Mephiztó majd nyilatkozik.
Szeged... nekem jól hangzik, még sose voltam ott ha jól emlékszem.
Még a környékét se ismerem annyira.
Őszintén megmondom, engem egyik fürdő sem hoz lázba, viszont rengeteg más látnivaló is van szerencsére:
- szegedi dóm!
- csillagvizsgáló
- boszorkány sziget
- anna-kút
- ferences templom
- füvészkert
- hősök kapuja
- móra ferenc múzeum
- széchenyi tér
- víztorony
- zsinagóga
- rengeteg fürdő, tó, liget, stb...
És akkor még a környékéről nem is beszéltünk... huh:)
Mozgalmas négy-öt nap lenne, egyáltalán nem irigylem a szervezőt, meg sok kompromisszumot kellene kötni, hogy mi maradjon ki:D
Na meg persze egy kis pénz is kellene hozzá... legutóbbi tudomásom szerint nem én nyertem a hatoslottót most vasárnap:(
Nekem mindegy, mikor és hova megyünk, de az ősz jobban tetszik. Duduskáék is tudnának jönni. :) A parton levés valamiért nem olyan élmény, mint amikor bent röhHögünk mind egy asztal körül, és alapból is mindenki ott van... Meg semmiképpen ne legyünk úgy elszeparálva, mint a nyáron, nekem az nem tetszett. Ha nincs olyan helyiség, akkor felejtős...
OBig, mijazhogy nincs kedved, gyereee! :)
Ha ez a négy nap marad, ám legyen, kompromisszumot kötök és nem érdekel a hétvége. Tehát velem is lehet számolni (kivéve persze vmi rendkívüli tényezőnél, de az nem rajtam áll). Szóval még 1 fő.
Abszolút támogatom az olyan programokat is, amiknél nem kell menni sehova és együtt lenne a csapat... a bekölcei élménybeszámolókban elég jókat lehetett olvasni:p
És még talán nekem is lenne egy játékom...
két helyen voltunk egyszerre és nagyon jó volt a hangulat.
Igaz akkor már majdnem éjfél volt,mikor visszaballagtunk a nyaralóba,de rossz érzés volt,hogy akkor visszamentünk,ahelyett,hogy addig megy a hülyülés amig el nem alszunk.
Csak úgy röpködtek a hagymák...
(mondjuk nekem ez azért volt lényeges,mert az volt a legelső alkalom..és hihetetlenül élveztem)
Nna jó, kezdjünk akkor egy listát írni, de csak az írja be magát, aki tutira jön:
Duduska--Irénke--OBig--Évi--
Duduska--Irénke--OBig--Évi--Thak--Éva--
Duduska--Irénke--OBig--Évi--Thak--Éva--Dr Lecter--
Duduska--Irénke--OBig--Évi--Thak--Éva--Dr Lecter--Mephizto
Akkor eddig kilencen vagyunk, alakulunk.... :)
Szegedre, 4 napra? Jól hangzik :cool: és mikor lesz a befizetési határidő?
OBig!! Szedd a pénzt most!!! :vlol:
Lehet Makó is, vagy Szeged közvetlen környéke, nekem mindegy. Nézelődjetek. Ami a legfontosabb, legyen a szálláson egy olyan hely, ahol 15-en le tudunk ülni. És az a hely csak a miénk legyen.
A többi nemérdekes, lesz autó, és el tudunk menni, akik akarnak fürödni, 20-30 km nem lehet akadály. Több se. :)
Tudjunk valami programot is csinálni, valami érdekeset megnézni. Ha Szeged, akkor ezt rábíthatjuk Matie-re.
Akkor is. :)
Ha Szeged, Dom, mellette a múzeum. Aki éhes lesz nagyon, Angyal ételbár, a híd mellett. Nagyon olcsó, nagyon finom a kaja.
Móra Ferenc Múzeum, Vadaspark,