Igen? A kutyafáját. Vágom. :D
Nyomtatási nézet
wooow ez de jóó lenne!!:jumper::jumper:
Hááát ha a Resi5 akadozott akkor szerintem mondj le egy ideig a win8 és X360 játék kombórol :)
:o:o:o
Francba!!!!!!:D
Na ez pont nem az aktuális témáról szól de közbe vágok XD
Nem értem mi van velem régóta akarok WII-t venni de mikor volt pénzem nem vettem meg, és el is költöttem sok ideig bennem volt h a wii hülyeség és majd veszek move-t most ismét felkaptam a fejem hogy nekem kell egy WII és nem kell move főként játék felhozatal miatt másik meg hogy egy vitát be kellesz szereznem jövőre , de persze semmi diákmunka sehol FFFUUU nem tudom mi lesz ebből:(:(
Én egyiket sem venném meg a mozgásérzékelő nem érdekel, a WII levan maradva... XDDDD Köss bele vkibe és vitázzatok!! :D
http://dobrochan.ru/src/jpg/1104/ffuuu.jpg
XDXDXDXDXD:jumper:
eddig nálam boxon a Mafia 2 volt a leglassabb, de nagyon tikán, tényleg nagyon ritkán, alig érezhetően belassul a Resi5, de csak tényleg egy mp-re, és nagyon ritkán.
a Mafia 2 viszont sokszor lemegy akár 10 FPS alá is. amikor sok a por.
Viszont meglepő, hogy a Final Fantasy 13 totál simán megy, vajsimán.:) pedig annak rohadt szép a grafja.
PS3mon volt már érezhető balssulás? :vlol: hülye kérdés, mi? :D
előre olvastam egypár hsz-t,és láttam h eléggé kiveséztétek a ps2,xbox,psp témát.
én azért kikérném a véleményeteket,mert ahogy elnézem valamennyire értetek hozzá.mivel nem vagyok vmi tehetős emberke,így a gépem nem tom az egekbe emelni.szeretnék venni vmien konzolt,ps2re gondltam.egy oldalon találtam 10.000ért.igazából nekem az Underworld miatt kellene,meg 1-2 játék miatt.
szval mit lenne érdemesebb megvennem,ps2-t,v kuporgassak még egy kicsit xboxra?
xbox, a ps2 mar eleg elavult
Gyüjtsél még rá! Mindig az új konzolokra gyártanak új játékot (Régieket is viszik):rolleyes: Vagy föl húzod a Pcdet....
oksa.köszi:)
jaja. ha hosszútávon játszani szeretnél, akkor vagy fölhúzod a PC-det, vagy veszel egy boxot vagy PS3-mat.:) (deee... ha engem kérdezel, akkor konzolt kéne venni :o)
PS2 már régi, de szó mi szó, megszolgálta az idejét :D
én is eggyet értek ha játék miatt kell akkor vegyé konzolt!!:D
az a legjobb megoldás hogy ne mérgelöggyé s rugdossad szét a géped oldalát me nem megy a játékodXD:D
nekem is végrte megvalosul egy régi álmom szal én szerintem is végyé Xbox-ot mert mostanába tényleg arra gyártanak játékokat(érthetö modon:rolleyes::D)
még gyüjtsél és akkor mehet a menet!!!!:D
hja és sok sikert hozzá:)
de Xbox-ra is gyártanak sokat Kacsa:rolleyes:
tudom hogy azokra is gyártanak:D:rolleyes:
tényleg ojan szökének látszom??:angry::rolleyes:
neeem de manapság arra gyártják a legtöbb játékot:D
meg Wii-re meg PS3-ra nameg PC-re:rolleyes:
LOOOL :D Egy mondattal a jelen generációra gyártanak több játékot :)
Wiire már egyre kevesebbet mert megérett a váltásra,Pcre is kevesebbet mert a warez uralkodik, Xboxra több Liveról letölthető játékot készítenek PSre meg több exlusiveot :D