Nem tudom leszenni a külsö burkolatot!!!!!!!!!:angry:
nem jön le....
Nyomtatási nézet
Nem tudom leszenni a külsö burkolatot!!!!!!!!!:angry:
nem jön le....
hol csavaroztad le? :) gép hátulján, TOTÁL bal vagy TOTÁL jobb odlalt alul és felül van két csavar.
ha kicsavaroztad, akkor a gép oldalát el kell csúsztatni hátrafele.
hát lecsavaroztam, húztam teljes eröböl, de a francnak sem akart lejönni-.-*
Amugy meg mindhiába, mert 1 ojan kártyát kapok, amin minden játék nem fog tökéletesen futni.....Szal én nem tudok beleszólni.
Most kérdezte meg apám, hogy milyen játékokat akarok, hogy futtasson a vidikari.....
Te Kacsa.......te ijen sok cuccal vetted meg???:D
Amm....az Amnesia az simán elfutna a mostani vidikarimon??
http://gepigeny.hu/games.php?id=1177
mert ha nem akkor a másik vidikarin kiprobálom!!:D
Mit nem lehet ezen érteni????
Hiába kérem ki a véleményeteket, úgysem azt a kártyát veszik meg, amit mondok, hanem másat!
----------------------------------
Sok cuccra pedig arra értettem, hogy amellet a vidikari mellet még vannak más dolgok is.....
Hát igen nálam mindig ez van.
Én soha nem választatok azt, amit szeretnék, a telefonomat is használtam kaptam, és véletlenül lett ojan, mint amit a TV-ben is láttam és szerettem volna.
Nem hagynak választási lehetöséget, mindig minden ojan kell legyen amit ök szeretnek.
Igazs 1 részt én is hibás vagyok a laptop miatt, mert megkaptam volna, de én azt mondtam, hogy nem vegyenek.
De nem is bánom, majd a saját pénzemböl veszek 1-et.:)
Emberek! Feltörték a Steam fórumot! Ha van Steamed, változtasd meg a jelszavad a biztonság érdekében!
Anonymousra gondolsz? :)
Kajak feltörték???
Óóó, remélem nem szivatsz, már változtatom is meg a jelszavam.
Szerk.: Ja, igaz: http://gamepod.hu/hir/hacker_tamadas...a_steamet.html
Meg is változtattam nyomban.
Az Anonymus amúgy általában jó dolgokat csinál, ellentétben ezekkel a tetvedék lulzosokkal.
Nem szivatlak, ha felmész a fórumra, ott is láthatod. Én is egyből megváltoztattam amint olvastam.
UPDATE: Már működik.
Nem akarom teleírkálni az AoD-s topicot erről a mod-ról, úgyhogy inkább itt folytatom. :D
Az ENB Series nevű mod-ot ismered? Kb. úgy működik pl. GTA VC-ben, hogy az autók tükröződése DirectX9-ben lett átírva és ezért van is hozzá ilyen DX8 to DX9 converter, de nem fog az egész játék abban futni, csak azért kellett, hogy a tükröződés menjen. Ez a AoD-os fickó is ezt az ENB-t használja, csak kicsit átalakítgatta, azt hogy mi megy DX11-ben nem tudom, de ránézésre én nem is látok semmi extrát, de az lehet, hogy a rossz minőségű videó miatt van, a kép is szét van csúszva, stb... Videókészítéshez nem ért az fix. :D
Héé, a TR4-et hogy lehet kicsi ablakba hoznii??:DÚgy értem h ne full screen legyen, hanem olyan, hogy közbe ha chat-elek valakivel pölö ne keljen mindig az asztalra levinni, meg amugy is lassan viszi le:/
Kattints a tomb4 exére jobb gombbal, válaszd ki azt, hogy "Parancsikon létrehozása". Most kattints a parancsikonra jobb gombbal, aztán a Tulajdonságokra. Itt a "Cél" mezőben menj az elérési út legvégére, nyomj egy szóközt, utána írd be ezt így idézőjelekkel együtt: "-setup"
Nyomj okét, indítsd el a parancsikont. Itt válassz egy kisebb felbontást a megjelenő opciók közül, és pipáld ki a "Windowed" melletti kis kockát. Ha mindez megvan, játszhatsz vele kicsi ablakban :)
Köszönöm Matie!!:D:hug:
Hihetetlenül mérges vagyok!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
A gépem meg van kergülve!!!!Feltettem a Silent Hill 3-at meg az Amnesia-át, hátha tudok rajta játszani ma, erre a játék mappája hirtelen eltünik!!!
Nem babr''altam vele, ne is törültem ki, még sincs sehol!Mégis mit csináljak, mert minyá kivetem az ablakon!!:angry::angry::angry::angry:
milyen mappa tűnik el? a Program Filesban lévő mappa, vagy a Dokumentumokban hozott létre mappa tűnik el?
és kikapcsoltad a gépet, és mire visszakapcsoltad, nem voltak ott a mappák?
Nem poros a winyód?
Lehet csak takarítanod kell pc clenarrel.(de nem hiszem hogy ilyet csinálna akkor, esetleg frissísd át wint,vagy nem kapot be egy vírust a géped(mondjuk azt is kijelzi)
Az a mappa, ahova telepítettem a játékokat.Nem találom a mappájukat, e nélkül meg nem indulnak el me hiányoznak a dolgok belölle.
Újraindítottam, az ikonok megvoltak, majd mikor már hejrejött a gép a töltésekböl meg ijenek, akkor meg eltüntek az ikonok............
Ne tudom, hogy miért csinálja ezt, tegnap óta ezt csinálja.
Lefottattam, és semmi virust nem kapott(AntiMalware-rel futtatam le, szerintem az is jó:):D)
Nem tom nincs 5-letem, h miért csinálhatja...
nem, de megprobálok utánna nézni!:)
CSak nem most:D:)
Zippyshare függő vagyok, de régebben sokat használtam a MegaUploadot. A SOPA most úgy néz ki, hogy megbukott, viszont a Megát elvitték tőlünk. :(
Közben a FileSonic is megvált rengeteg szolgáltatásától. Mostmár csak arra jó, hogy megnézd, amit eddig feltöltöttél.
Nem, ez amiatt van, hogy sokan megijedtek, amiért a MegaUploadot már elkapták. Önszántukból leállították sokan az oldalukon a szolgáltatásokat.
értem. :(
ez nem maradhat így. egyszer és mindenkorra el kell törölni a SOPÁt, akár az árnyékban bujkálnak, akár nem, mert már nagyon idegesít, hogy az USA benne akar (és benne is van) lenni mindenben.
há még most a netet is?! a net mindig is a névtelenségről, a szabadságról, (a trollokról), és az abszolút korlátlanságokról szólt, most meg...:angry:
duh, ez nagyon köcsög.:rolleyes:
Egy kis segítség kellene
vannak a wordben vezérlők és azokhoz miként kell elkezdeni írni a programot (abban a vizual basicben)
azt valaki eltudná nekem magyarázni elég ilyen lebutított szinten mármint (konyhanyelven) nem nagyon vágom
Valaki meg tudná mondani, hogy ez miért van???
http://i44.tinypic.com/126dzbb.png
TR 2 a nagy fal:vlol:
Ez még találgatós kérdésnek is elmenne:D
És igen tartós, ahogy elnézem:(
Mit kövessek el ellene, hogy ne így menjen??Kompaktibilis mod??
Szerk:Kiprobáltam kompaktibilis modban és most már rendesen megy!!:)