tombraidermaster1996! Michael, és nem Michele. :)
Na most süllyedj. :D:D
Nyomtatási nézet
tombraidermaster1996! Michael, és nem Michele. :)
Na most süllyedj. :D:D
Wóóó, ácsi-ácsi. :D
Akkor ezt érthetjük úgy, hogy a Revelations IV egy vadiúj grafikai motorral fog működni? :D
Nem haladtál te előre túl sokat, hogy leváltsd? Vagy ez az új motor 100%osan kompatibilis lesz a régivel?
Nehogy úgy járj, mint amit Crystal mondott a Wii-U-ról :D
LOL, úgy nem szeretnék :vlol:
Azt írta a progi írója, hogy TRNG kompatibilis lesz, így hát nem hiszem, hogy bármi akadály lenne :D
Oké... Mondom bocsi, tegnap fáradt voltam... A lényeg, ami lényeg, az új LE-re kíváncsi leszek, miest megjelenik le is töltöm. Ja és Roli, ha kompatibilis az ng-vel, szerintem azért csinálj egy biztonsági mentést a projektjeidről, nehogy valamit bekutyúljon az új. Ez csak jó tanács. Amúgy ez a grafikai felhúzás ez mit takarna? Legend grafika? Vagy mi?
Roli, a szkennelt újságok közül a 576 kbyte - 1997, márciusi a Tiéd? (Tomb Raider bemutató).
Az utolsó oldalon ott van, hogy 8. oldalon egy KKND nevű játékról van cikk (elvileg KKND Xtreme a teljes neve). Azt betudnád nekem szkennelni? Nagyon megköszönném! :D Rengeteget nyomtam vele anno, több száz órám benne van. Kíváncsi vagyok miket írtak róla anno. :D
Nemteccik a képed Roli! Nagyon nemteccik. :angry:
A cscsös jobb volt. :D:D
:vlol::vlol::vlol::vlol:
Úgyis vissza fogom azt rakni, sőt jobbat! :jumper::vlol:
Am ezt a Nell Mc Andrewet v.miért énse nagyon bírom. Nekem Lara Weller a kedvencem :D