-
Én meg már hülyeségnek tartom azt hogy a konzolt a PC-hez hasonlitotsák....A konzolt a játékra, játszásra találták ki mig a PC 1álatlán nem arra való én annak örülnék ha PC-re 1etlen játék sem jönne már és nem lennének bukott játékok....A játékok sokkan jobban kilennének dolgozva és sokkal jobbak lennének nem csak a grafikájuk lenne hanem lenne egy kis izgalom meg játékélmény is...
-
:eek:
én már csak azért is szeretem a PC-s játékokat, mert nekem egy időben CSAK az volt, és emlékszem, mennyire útáltam azokat, akik exkluzivitásban részesültek.
most magamat útáljam? kösz, inkább.... nem. én emékszek, hogy honnan jöttem.
-
Azért kivi vagyok ki milyen játékokkal játszik?:)
Én :D Guild Wars,The Last Remnant,Bloodrayne,Chaos Legion,Resident Evil, Tekken,Devil My Cry,Tomb Raider, Final Fantasy,Left 4 Dead, S.T.A.L.K.E.R., Metal Gear Solid, Sims 2, Onimusha, Samurai Warriors, Dynasty Warriors, God of War, stb..
-
NFS, Resi, TR, COD, GTA, Mass Effect, Prince of Persia, kb ennyi
-
Tomb Raider, Resident Evil, Prince of Persia, Mirror's Edge, True Crime, Left 4 Dead, Portal, Serious Sam, Duke Nukem, Aliens vs. Predator, Assassin's Creed, mostanában Mass Effect, Devil May Cry, Splinter Cell, Bloodrayne, Gears Of War, és van még. :)
-
Jelenleg Assassin's Creed Brotherhood,Naughty bear-el játszom :D
-
örök kedvenceim, fontossági sorrendben: Tomb Raider, Mirror's Edge, HYDROPHOBIA, Resident Evil. És néha-néha Sims. De nagyon néha.:)
-
Tomb Raider, Resident Evil, Prince of Persia,Call of Duty, Need for Speed, Medal of Honor, Wet, ennyi jut hirtelen az eszembe.
-
Ki láttam már az új Final Fantasy XIII-2 trailerét?
Annyira jó :jumper:
-
én láttam most... de nem az én stílusom.