Adjam meg a linket? Még nincs fent treditor.hu-n, de megauploadon fent van. Csak amiatt tenném fel, mert már látom, hogy nem győztök várni, már kész teljesen+már tegnap feltöltöttem netre.
Nyomtatási nézet
Adjam meg a linket? Még nincs fent treditor.hu-n, de megauploadon fent van. Csak amiatt tenném fel, mert már látom, hogy nem győztök várni, már kész teljesen+már tegnap feltöltöttem netre.
tombraidermaster1996!
Tegyem fel? tegyem hivatalossá?
De egy readme kéne hozzá. Vagy nem akarsz már semmit sem csinálni vele?
Te döntesz, csak szólj.
Szrtm még lenne rajta munka bőven. :)
Ha meg akarod jelentetni, akkor kéne pár adat. Persze az se kötelező. Dönts!!!
name:
country/city:
birthday:
occupation:
hobbies:
homepage:
email:
Sőt, ha akarod, egy arckép is mehet hozzá.
A readme az előző oldalon. Majd januárban megint nekifogok, ti megmondjátok, hogy mit csináljak vele és úgy alakítom. Rakjuk fel treditor.hu-ra, de akkor zárójelesen béta változatként. Köszi.
Kacsa! Lécci ferdítsd le:
Hungary Readme:
Tomb Raider Middle of Nowhere XMAS
(Tomb Raider a Semmi Közepén Karácsonykor)
Story:
Lara egy furcsa helyen találja magát,
ahol különböző állatokkal,
macskamúmiákkal és Sophiával kell küzdenie,
miközben keresi a kivezető utat erről a helyről.
Információ:
-A pályán 3db Titkos hely van
Kapcsolat:
E-mail:szkubi96@gmail.com
Készítők:
Pályák:tombraidermaster1996
Az objekteket nagyon köszönöm a készítőiknek.
Készítők:
Pályák:tombraidermaster1996
hiba :)
Story:Lara findes her self in a strange place,where she must to fight with mumy cats and with Sophia, while she is searching the way out of this place.
Info:There are 3 secrets in the level.
Connection:
E-mail:Szkubi96@gmail.com
Authors:
Levels:tombraidermaster1996
Thank you for the objects to their administrator.
Remélem ez elég jó:D
Ha nem akkor valaki kijavitja.
Köszi mindent. Nagyon rendesek vagytok. Majd jövőre még javítok rajta, csak majd szólok előtte, hogy mikor kezdek neki újból. Túl sok időt fordítottam erre a projektre, és nem jutott elég időm a családomra. most is gethesen vagyok itthon. Ezt a pályát nektek szántam, teljesen működőképes, leszámítva a nagy és kocka unalmas termeket... De ennek ellenére jó volt vele dolgozni.
nanevicceljetek. Én nem tudok angolul, de ez tuti nem jó: "Thank you for the objects to their administrator."