Sajnálom, warez nem mehet ezen a fórumon. :)
Nyomtatási nézet
Sajnálom, warez nem mehet ezen a fórumon. :)
sziasztok tudom h már kérdeztem de annyira nem értem én ezt az adrenalin dodget hogy az nem igaz:S nagyon hülye vok hozzá szal ha vki úgy eltudná magyarázni h még én i megértsem annak örülnék most a medvén gyakorlok de nem sikerül sehogy előre is köszi
Az a lényege, hogy addig kell lőni az ellenfelet, míg egy pillanatra meg nem áll, aztán megindul feléd, a kép pedig elmosódik. Ekkor gyorsan kell reagálnod, indulj el valamelyik irányba (jobbra, balra, hátra, de akár előre is), meg kell nyomnod a Shiftet (gurulás), majd várd meg, amíg a kör pirosra nem vált, ekkor kell lőni. Eleinte nekem is nehezen ment, de idővel hozzá lehet szokni, akkor már automatikusan menni fog. :)
az első medvénél már sikerült de élesben még nem de azért köszi:)
sziasztok elakadtam.:s görög résznél vok maikor különböző termekben kell kulcsokat megszereznem és az ucsó teremben amikor a kardok jönnek ki a padlóból meg a plafonról..stb szal ott akadtam el h a falon kell futnom és átugranom egy oszlopra de nem sikerül. tudnátok jó tippet mondani h kéne azt megcsinálni? előre is köszi:)
Szia!
A kardos teremben az a falon csimpizés trükkös. Ha elérted az oszlop magasságát, 2x nyomd meg az elugrást gyorsan egymás után, így derékszögben ugrik el a faltól, és így tudja elkapni az oszlopot. Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Én úgy emlékszek, mintha a "hátra" gombot is nyomni kéne ugrás közben. Segít, ha a kamerát Lara mögé helyezed. (Sajnos nem tudom leellenőrizni, nincs fent a játék.)
Én úgy szoktam, hogy a kamerát pontosan a háta mögé helyezem, majd belengek, aztán pedig a bal vagy a jobb gombbal (attól függ, hogy merre van az oszlop) és az ugrással elrugaszkodok a faltól.:)
hello az egyiptomos résznél járok ott amikor az első Artifact-ot kell begyűjteni. szal mért van az h oda mentem felvettem de a kövi check point előtt kiléptem és nem találom az inventoriban, vissza mentem oda h megnézzem ott van e még de nem volt ott...miért van ez? elcsesztem vmit-?köszi előre is a segtséget:)
Próbáld meg elinditani a játékot a folytatást választva, ne töltést. Ha ez nem oldja meg akkor valszeg buktad az artifactot, csak korábbi mentés segithet ha van.
Sajnos a rewardokat elég beteg koncepcióval kezelik Crystalék, emiatt előfordulhatnak ilyen anomáliák..