Kössz, ez rohattúl jól esett..
Nyomtatási nézet
Kössz, ez rohattúl jól esett..
Nem kell 100 ember 50x elmondja.Már nem akarok az lenni.
ne sértődj meg, na. :D amúgy ha belegondolsz, nem is annyira nagy cucc a moderátorkodás. legalábbis neked már nem lenne az, hiszen vannak már elegen sztem. :) nem nagy fórum ez (habár annál nagyobb viták alakulnak ki... hááát magyarok vagyunk elvégre :D) és megteszi az a kis csapat ami már létezik.
de most komolyan, ha belegondolsz, én már 1-2 évvel régebb óta vagyok itt, mint te, és nekem is megfordult a fejemben, hogy modi lennék, vagyis írok egy privit a Főmuftiknak. (beeeezony. :D)
csak én átgondoltam a dolgot, hogy mit csinálnák, ha mondjuk lenne egy csúnya vita, hogyan lépnék közbe, és rájöttem, hogy én nem vagyok annak való, és hidd el, te sem. :) nem sértés, távol álljon tőlünk hogy mi sértegesssük a mi kis Izánkat. :D :hug:
Spoiler!
Tudom, észre vettem, és nem tudom, amióta egyedül vagyok itthon, a gondolataim nagyon buta felé járnak, a mondatok sértéseknek veszem, nem tom, eléggé érzékeny vagyok mostanában.De tudom, hogy nem illene hozzám, nagyon sok hülyeség van az agyamban, szal erröl ennyitxD
Gyerekes vagyok s kész, még nem nöttem ki.:|
szerintem akik modik vannak nagyon jól végzik a dolgukat:)
em kicsi a fórum, elég sok regi van ide, de több mint 70% nem használja.
YzaaA te erről tudtál ?? :D
a bioterrort láttad ?? :D
Már 2 napja fent van szinkronosan :D
Hát komolyan mondom megörülök, hogy nem kapom a fegyveres Claire-t XNA hoz:|
Valaki nem tudja hol lehet, sehol sem kapjuk Crash-el:|
Iza kedves, lenne kedve végignyomni még egyszer a Portal 2 coopot? :D