Óh, a fene egye meg. :(
Nyomtatási nézet
Óh, a fene egye meg. :(
Nyekk...:S
kár pedig van miröl mesélnem:clown:
jAJ HOGY ÉN HOGY SZERETEM A NAGYBÁTYÁMAT:jumper:
ADOTT NEKEM INGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ EGY KHURVA JÓ GÉPETTTTTT:jumper::jumper:
Intel Dual Core, , 2.60 GHz, 2 GB RAM, 256 megás vidikártya... :D:D:D
asszem befosok:vlol:
és akkor egyúttal köszönök, mert visszatértem:wave::D
jaja :D
nem egy erőgép, mert persze, nem :) de azért nem keveset tud.
kicsit fura lesz így, hogy 32 GB után most 140 GB áll rendelkezésemre.:clown:
el vagyok most havazva, bőségzavarom van, töltöm le a Portal 2őt meg a Hydrophobia Prophecyt :)
ha az utóbbi megy, akkor Isten bizony összehugyozom magam. az az álmom, hogy kijátszhassam a Prophecyt.
sokáig vártam rá, és végre van rá lehetőségem, pont, amikor a legkevésbé várom... fura dolog az élet, emberek.
meg most amúgyis ideje lenne, ha "Fortuna rámmosolyogna", mert nem vagyok túl boldog mostanában.
Új géped van? Nekem is! Én most a for cryval és a gates of andaronnal játszok. szerintem próbáld ki őket!
YESS:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:
Neked is új a géped ez nagyon király!:jumper::jumper:
Én csak 1 leptopot fogok kapni de nem zavar csak a kallszikus TR-k mennyenek rajta:D
És már csak 3 hét kell hozzá, minnyá elbögöm magam!!:jumper::jumper:
Jó hogy visszatértél, így ki tudom örülni magam, ojan sok jó dolog történik velem mostanában!!!!!:jumper::jumper:
És szerintem az se tudod mit csinálj örömödben mi??:DMert én sem!!!!!:jumper::jumper::jumper:
Mind 1 jó újra itt látni^^:hug:
DA-DA-DA-DAAAAMMMM!! Beütött a sors kemény keze, amit a Kacsa annyira DE annyira utál, de már megszokta. :D
A videókártya egy fos. :rolleyes:
A pontos adatok a gépemről:
PROCI:
Intel Pentium Dual-Core CPU, E5300 - 2,60 GHz, 2,62 GHz (Petya, ez most azt jelenti amúgy, hogy 2,6 + 2,6= 5,2 GHz-es a processzorom, vagy nem?)
VIDIKÁRTYA:
Intel G33/G31 Express Chipset Family, 256 MB
RAM:
2 GB
Én úgy tudom, hogy a Dual Core-nál még nem látszik az, hogy kettő magvacska van benne, csak akkor, ha kettő műveletet végzel egyszerre.
Viszont az i3-nál, ahol már 3 mag van, ott már egy műveletnél is "összefolyik" a 3 mag ereje.
Petya, te Lara fan, tőled kérdezem mindezt, te úgyis értesz a géphez :)
Ja, és mit gondolsz erről a gépről? :9 Erős, vagy nem? :D
Szerintem ez egy jó rendszer, egyedül a videókártya az, aminek min. 512 MB-nek kéne lennie ahhoz, hogy menjenek az újabb játékok. :)