öööö Petya nagy Crysis játékos, ő tudja,:)
Nyomtatási nézet
Szerezd be, úgy is olcsó, és jó game, nem mellesleg gyönyörű is. 2000 Ft ha jól láttam. Igaz a Warhead kiegészítő rész, nem olyan nagyon hosszú, és multi sincs, csak a Crysis Wars egyedül ami csak multis, de szerezd be a Warhead -et, a magyar szinkronok nagyon el vannak találva, jók a beszólások, káromkodásból sincs hiány, és a sztori sem olyan rossz, egyszerű, könnyen megérthető. És a grafika az vááááá gyönyörű. :D
Na mi van? :D A játék alapból egy techdemo, sőt, eleinte csak egy grafikus motort akartak létrehozni. Aztán kitalálták ezt az egész Crysis világot, és rájöttek, hogy a grafikus motor mellett, -A grafikus motor a Cryengine ugye- érdemes lenne ezzel a motorral egy játékot csinálni. Így jött létre a Crysis. :) ;)
Kösz Kacsa és Petya lehet, hogy megveszem.:)
amúgy a crysis warhead-et magyarok csinálták :rolleyes::rolleyes::rolleyes::)
Battlefield 3 PS3-mon :
Na ugye meg mondtam, hogy nem lessz annyira lebutitva ? :p nincs olyan nagy külnbség csak annyi hogy a konzolos sötétebb egy kicsit :p:D
Zsíííír PS3 <3
NFS RUN alatt is ez a motor dübörög és majd a Mirror's Edge 2 alatt is :D
Talán egy hangyaf@sznyit rosszabb a textura :)
Éppen az előbb vittem végig a Duke Nukem Forevert. Nem értem, miért szidják annyira. Szerintem nagyon jó lett, hangulatos, a poénok ütnek, a lövöldözés iszonyat nagy móka, vannak easter eggek, lehet WC-zni, flipperezni, szivarozni, billiárdozni, súlyzózni, amikkel növelheted az életerődet. Akinek tetszett a DN3D, annak ez is fog. :) (legalábbis remélem :vlol:)