Nem tudom miért, de ez a rész a legszebb és legérdekesebb:)
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Nem tudom miért, de ez a rész a legszebb és legérdekesebb:)
Spoiler!
Közben csináltam 1 vidit, a születésnapom alkalmából kijátszodtsam 1 Amnesia Costum Story-t:D
Spoiler!
Még lessz hogy játszani fogok pár CS-t feltöltöttem a készletem:D
én tudok ajánlani. :)
vegyük az eddigi legkedvencebbeimet: pl. a Followed By Death ez az eddigi legeslegkedvecem. :D alig várom a 3. chaptert belőle. :) idén év vége felé jöhet ki valahogy.
de még vannak olyan nagy címek mint a White Night, La Caza... meg régebben játszottam egy sima CS-el, annak Study Of Insanity volt a neve. :) próbáld ki ezeket, nekem bejöttek. :)
Én már játszodtam és nagyon jók:D
Az Amnesia hillt meg a Tenebris Lake-et játszanám ki, most kezdtem ráhajtani a CS-ekre:D
Kaptam egy a shade of lavender-t is....meg a canabalism is jónak látszik:D
Majd meglássuk mik lesznek:DPrób'lom az újjabbakat és a frissebbeket kijátszani:D
Nos srácok nekem végleg betelt a pohár kinek jó kinek nem én többet nem leszek elérhetö sem forúmon sem chat-en, de továbbra is csinálom a végigjátszásokat, csak nem fogok fellépni 1 bizonyos személy miatt mert kihozott a sodromból....
Remélem nem haragszotok meg, én próbáltam jó lenni rendes lenni oszt meg lehordanak a sárga födig hát köszi szépen ezt érdemlem meg én...-.-*
Sziasztok!!Ha akartok tiltsatok ki....
Most már megint mi van? xD Elmentem egy pár napra és már megint összevesztetek? xD
Privibe elmondom ha az úgy megfelel:DFórumra inkább nem is írom le:P
Iza ezt legfőbbképpen neked csináltam, de amúgy letöltheti bárki :) Legendhez Claire ruha ;) Remélem tetszik :D http://www.mediafire.com/?t7tqd6rrhb6p701 Jah és DCs :D
Szerk: Javított ;)
Köszi Crash:hug:
Ki is próbálom:jumper:
Csakj egy apró hibája van az hogy az álla valamiért fekete nem tudom miért van :( Pedig nem színeztem át az állát Minden Oké. Csináljak Dzseki nélüliset? :naughty: