:vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol: Fáj a hasam XD
Nyomtatási nézet
A TRNG projektfájlok segítséget nyújtanak az új TRNG-s lehetőségekkel kapcsolatban, alapot adnak ezek elkészítéséhez, összeállításához. (Pl. HP mutató, újfajta hidak, napló, stb.)
A Fexinspect TR1-től 5-ig meg tud nyitni minden konvertált pályát, és meg lehet nézni a mapok összeállítását, vagy azt, hogy bizonyos dolgok hogy működnek, hogy vannak triggerelve, milyen beállításokkal.
Ami még nagyon hasznos tud lenni, az az EditWAD, ezzel mesheket lehet úgy exportálni Metába és vissza a wadba, hogy a textúrák megmaradnak, így nem kell mindent újratextúrázni. Egyéb opciók mellett át lehet vele kalkulálni a meshek világítását is.
Screamer - ha bizonyos hangok nem működnek a pályában, ezzel garantáltan, szinte hibamentesen ki lehet javítani. Kissé macerás, de megéri.
StrPix 3 béta - az eredeti StrPix felújított, javított verziója, nagymértékben megkönnyíti az objectekkel való dolgozást, többek között a textúrázást és az effektek (fénylés, áttetszőség) alkalmazását is.
köszi Matie a kiegészítést :D
Valaki jáytszott már az TR Forge Advent Calendar 2011-The Pirate Princess-el??
Mert kéne 1 kis segítség.Elakadtam itt: http://i39.tinypic.com/2rr88bo.png
Valaminek musszáj hogy lennie!!Mert 1 majmot kell kiszabadítanom a rácsok mögül, és kéne 1 olyasmi szerkentyü, mint amilyen a TR4-ben is van a Cleopatras Palace,be az a kicsi bogárka amelyik megy elöre és a szuronyokat elöhuzza, mielött még rálék, de nem találok ilyesmit:S
Jó lesz 1 angoil Walkthrough, mert nem kapom
Rákot kell felvenned. :)
Mind1 hogy melyiket úgy-e??:D
Köszi:D
Azt nem tudom, egyet felvettem, és lehet, hogy pont az az egy volt az, nem tudom...:o
Köszi, megírom a tegnapi pálya végigjátszását, utána felteszem ezeket is. :)