honnan töltötted le? :) (freeware, szal mondhatod nyugodtan)
Nyomtatási nézet
honnan töltötted le? :) (freeware, szal mondhatod nyugodtan)
A tombraiderchronicles.com-rol.Miért a TREditor.hu-n más van??:rolleyes:
YzaaA drága, ez az eredeti room editor, ami elavult, senki sem használja. Ha az ngcentert letöltötted, és nem települ fel(nyugi nekem sem települt fel xp-re) akkor ha van winrarod akkor alt+enterrel belelépsz, és manuálisan kicsomagolod egy mappába. Ezután készítesz az asztalra egy új parancsikont, ezután tallózás(abba a mappába kell navigálnod, ahol azok a fájlok vannak, amiket kicsomagoltál) ezután ráklikkelsz az ngroomedit-re és kész az asztali gyors hozzáférésed az ng-hez. Kb ennyi amit tenned kell. Remélem, hogy ezzel sokat segítettem.
Köszönöm!!:D
Amm....ez problémát jelent??:http://i44.tinypic.com/dbpdw3.png
Lényeg az, hogy manuálisan tallózd be neki a textúrás mappát, objektes mappát. Utána nem lehet gond, de ezt már régen csináltam, nem biztos, hogy jó még a dolog, de egy próbát megér. Ajánlom, hogy szerezz be egy wadmergert és textúra editort(tga editorra gondolok). Meg szedj le csomó wadot, és gyakorold a wadmerger használatát. wdavid gyönyörűszépen és érthetően leírta, én is tőle tanultam meg dolgokat. Amúgy YzaaA, majd jelentkezhetek teszternek, ha lesz kész pályád?
Húh hát ha begyakorolom a szakmát akkor igen!!:D
Letöltöttem a WADMergert, de nem indul el valamit hiányol a progi:MSVBVM50.DLL
Bocsi csak kezdö vagyok ebben a szakmában, és sokmindenhez nem értek!!:D
Tényleg, pályakészítők! Összegyűjthetnétek a szerkesztéshez szükséges programokat, linkjeiket, hogy kirakhassuk az oldalunkra. A "Pályaszerkesztő magyarul" menüben már van jópár, de ha még szükséges, mondjátok. Én ehhez sajna nemértek. :)
WAD Merger
TRNG Project Files
StrPix
VBR 6
T Builder
Fexinspect
ezek szerintem az alap dolgok :D Roli talán még ki tudja pótolni :) bocs ha esetleg valamelyik már szerepel az oldalon :o
Na most már megy!!:DKöszi!!:D
A VB5-öt nem tettem fel csak a VB6-ot, de mostmár minden megvan:D