hja:P
én csak a 3-ast láttam eddig de eggyátalán nem hasonlít a Resi 3 hoz!!:p
jók a filmek de akkor a játékokat mé nem ahozz füzöen csinálták vagy a játékok voltak elöbb???:rolleyes:
Nyomtatási nézet
hja:P
én csak a 3-ast láttam eddig de eggyátalán nem hasonlít a Resi 3 hoz!!:p
jók a filmek de akkor a játékokat mé nem ahozz füzöen csinálták vagy a játékok voltak elöbb???:rolleyes:
pont az én évemben..:pXD:vlol:
hjóóó de hát......
A TR az más..:p
Meghát a SHrekböl mán mijen jó játékot csináltak és ugyanaz a történetük a játékoknak és a Filmeknek is összekapcsolodnak!!
akko a Resi má mé nem??XD:clown:
Ez igy van jo ha a jatek alapjan csinaltak volna akkor egy rakat fos lenne.... lasd Resi4 az hasonlit a legjobban a jatekhoz es ez is a legroxab
Resi filmek kozul az 1 a legjobb, 2 is nagyon jo, 3 elmegy a babba, 4 mar a borzalom 6arait feszegeti....
Jatekbol nem lehet jo filmet csinalni...
hát tegnap láttam a 3-mat, tényleg nem volt olyan jó... :S ma majd megnézem a 4-et is... de már előre tudom mit gondoljak róla XDDhttp://1.bp.blogspot.com/-lw2W7RYWOL...Emoticon10.jpg
ÓÓÓ én imádom a Resi filmeket :D
Szerintem se kel olyannak lennie mint a játéknak TR filmek sem az alap sztorikat dolgozták fel.
Nekem mindegyik a kedvencem főleg a 4. :D 3Dben majd be szrtam annyira jó volt :D Szép jövő áll a mozivásznon is a sorozatnak eddig mindegyik filmje meghallatta az előzőt a kaszáknál :)
Huhuhuuuu The Walking Dead 2. évad:D Original Air Date—16 October 2011 gyerünk máááá:jumper:
Na hellloooo mindenki! :) :D
Nézzétek ma este a Fókusz 19:15 -kor, akit érdekel, Katiról fog szólni, és még Én is feltűnök, meg persze a rajongótársaim is. :) Nyilatkoztam is, azt hogy belerakják-e vagy sem azt nem tudom. :D De szuper lesz. ;)
Petya sztár lett! :D Megpróbálom lecsekkolni. :)
Én néztem, de inkább csak szólt mellettem a TV... most olvasom hogy lehet benne voltál... na mindegy.. :angry:
Basszus skacok. :D
No, a nyilatkozásomat adásba nem adták le, de Én voltam az a rövidhajó, szemüveges kölök türkizkék fehér csíkos ingben. :D Minket a felköszöntésen, akiket láttatok, na az a nagyobbik rajongói keménymag. :D
Szerintem megtaláltalak. :D
Spoiler!
Megnéztem megint a Resident Evil Degenerationt de én hogy bírom ezt a filmet b*szki!!:D
Imádom annyira hangulatos, meg hát 2 legjobb kari van benne, ennél nincs is jobb!!:jumper:
Angela-t is nagyon szeretem, nagyon kedves és szép, de hogy én hogy útálom azt az elnököt!!-.-*Beképzelt 1 állat!!Meg tudnám folytani!!:D
Valaki látta már a Zombieland-et??:D
ällati jóóXD:vlol:
A Zombielandnél nincs jobb zombis vígjáték. :D
Én a másodikat még egyáltalán nem láttam. Max ajánlókat. :clown: De ma bepótolom. Mondjuk nem csípem egyiket se, szóval... :rolleyes: úgy érzem, nem maradtam le semmiről. :D
Nem tudom, ki nézi a Barátok Köztöt (lol, valamikor ki kell kapcsolni az agyam), de most pénteken volt benne egy jó kis Tomb Raider referencia. Persze név szerint nem jelentették ki, hanem "Szeléna, a kincsvadász" néven emlegették.
http://i.imgur.com/NVw5F.png
^Lara koppincs.
Nem egy nagy dolog, de azért na...:vlol: Jó látni, hogy Lara mostanában is ott van mindenütt.:D
Pont láttam, pedig mindig csak fél szemmel nézem :D Aztán rá kellett kérdeznem, hogy jól látok??!! :vlol:
Most hogy így jobban látom, az első Alison koppintás, második Karima koppintás, harmadik meg talán TRU render akar lenni. Ja, és a 2. képen TRU Mexikó a háttér :O
Ezt én is láttam:D Mert mindig nézem xDD
én is gyakran nézem a BK-t,és rögtön rájöttem, hogy ez Lara :D
Szeléna...-__- LOOOOOOL :vlol:
Pont náluk?! Te jó ég... :vlol:
Most nézem, hogy még köpenye is van :vlol:
jaja a középső olyan legendes a 3. kép is de az 1.meg underwordös én is láttma bk-s koppintott Larát:)
Tegnap adták le az uccsó részt amerikában, a Vámpirnaplókból ;((( Minnyá megyek megnézni promo alapján izgi lessz, és ahogy látom visszatért Ketrinem is <33333 :D
Ó a francba, én meg lemaradtam rolla!!:(Kár, pedig mijen jó!!:hug:
Jó rész volt nagyon :D Bakker januárig kell várni a következő részre :S
A következő rész nagyon izgalmas lesz "Elvették a családját és most Klaus egyessével bosszút áll mindenkin. Felkészültél erre? "
ÍÍÍ :D