Ezen én is gondolkoztam, de szerintem a crystal csak abba gondolt bele hogy kell egy ellenség
Nyomtatási nézet
Ezen én is gondolkoztam, de szerintem a crystal csak abba gondolt bele hogy kell egy ellenség
Tegnap végre volt elég időm, és befejeztem nagy kegyesen.
Hát... Csak ps2-n ilyen borzalmas?
nekem volt szerencsém kijátszani Wii-n (PS2-es és Wiis pályák MAJDNEM ugyanazok, csak a Wiiben vannak ilyen exkluzív régészeti eszközök, mint pl. ilyen fémolvasztó vagy mi, meg harapófogó, meg sűrített oxigénes fújóka, kalapács...)
és egészen jót szórakoztam vele.
Croft Manor és Mexikó egészen jók voltak, jobbak, mint az xbox360-pc-ps3-ban. :)
Ezekkel a pályákkal nekem nem is volt problémám. :D Croft Manorban is max annyi, hogy hiába ugráltam a kandalló párkányához, nem volt hajlandó megkapaszkodni.
Inkább az utolsó pálya volt az, amitől elszörnyedtem. Nem volt semmi főellenség, ahogy általában, csak Natla dobált néha ilyen bombákat. De hát az is be volt állítva, hogy akkor, amikor valami olyan részre másztam.
Egyszerűen nem volt főboss, és ez engem zavart. :D túl könnyű volt.
Viszont Lara anyján jót röhögtem.
Nekem ps3mon van meg, de nekem tetszik a játék...
egyébként nem tudja valaki, a tomb raider triloghiban van magyar felirat(gondolom, hogy nincs, de mégis, akkor megveszem):o
Nincs... :(
Ez az amit nem szeretek, hogy ps3mon semmihez sincs magyar felirat..:S:(
Sziasztok!
Ez az első Tomb Raider játék amit kipróbáltam PC-n.(Ha jól emlékszem)
Sok bug,és hiba ellenére tetszett. Jó kis fejtörős játék.:angry: :)
Ki a hangja Larának a TRU-ban?
Tudja valaki, hogy az Underworld működik-e windows 7 operációs rendszeren?
Persze, hogy működik. :)
Köszi az infót:D:jumper::jumper::clown:
Nekem angol nyelvu
win7 Home Premium 64bit
Service Pack 1
es nem megy. Ugy ertem elindul de a textura katasztrofalis, szivarvanyszinu pixel kavalkadot latok. Es a tr2 exe beallitasoknal win95-tol az osszes verziobeallitassal probaltam futtatni, de ugyanezekkel a gagyi szinekkel jon be. Jatszhatatlan. pedig annyira akarok vele jatszani mar. Eloszor meg a regi regi play station-on nyomtam unokatesomnal meg 2.osztalyos kislany voltam es a velencei palyan szaladgaltam xD Azota eltelt jopar ev. Aztan most a napokban neztem youtuberol a vegigjatszasokat igy nosztalgiakent azt ramjott a jatszhatnek. Csakhat ezek a szinek .... Probaltam patch-ot is de az is csak xp - hez meg vista-hoz van tesztelve. Semmi win7 tamogatas. ha van valami otleted legyszi szolj.
Szajuri, légy oly szíves használni a Javít gombot! ... ;)
Nem ezret kell egybeírni Szajuri, hanem csak azt a kettőt, amit pár perc különbséggel írtál.:rolleyes:
Valóban, ha szükséges, legyen not-eszed. :)
ELADÓÓÓ EREDETI TOMB RAIDER UNDERWORLD PC VÁLTOZAT !!!! Game van benne + hogyan készült + használati utasítás + képeslap + ismertető a játékról + tok XD
Alkudni lehet!
(Remélem jó helyre írtam ha nem bocsi)
Megjött ma a Tomb Raider Underworld xboxra, már mexikóban tartok :p :D
És tetszik? :D
Kérlek segítsetek nekem!
Elindítom az Underworld-öt, és Lara fehér, minden más rikító zöldben és vörösben villog. Valami baj van a színkezeléssel vagy nem tudom. Ez így játszhatatlan.
Próbáltam már a nVidia vezérlőpulton meg a grafikai beállításoknál is mindent átállítani, de hiába.
Talán az a baj, hogy Win 7-tel nem kompatibilis a játék?
De érdekes módon a Legend normálisan fut rajta. Videoklipet is rendesen lejátszik a gép, csak ennek a játéknak a színeivel nem stimmel valami.
A videokártya 2 Gbyte-os, a gép is 1-2 éves, tehát nem hiszem, hogy nem elég jó… mert a játék lazán menne, csak a színek…. ::(
Mit kéne tenni? Mi lehet ez a probléma?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
vegyél Microsoft Pontokat, én is így töltöttem le Laras Shadowot, :)
ajjaj, ez tényleg nem jó. :D
Win7en is teljesen jól kell futnia, nem az a baj. vidikarid is tök jó, egy 2 gigás nVidia totál jó. procid milyen? (bár nincs köze hozzá. xD)
linkelj be egy screenshotot, hogy milyen mégis. :)
Miért van az hogy ahonnan én szoktam vásárolni a cdgalaxis.hu
ott nincsenek fent azok a játékok amiket a konzolokszervize.hu-n már elő lehet rendelni vagyis az a kérdés, hogy miért nem tudom a cdgalaxisról előre megrendelni azokat a játékokat amiket a konzolok szervizén már megtudok pl.: Tomb Raider; Hitman 5 ?:kratz::confused: