Sok sikert;):)
Nyomtatási nézet
Sok sikert;):)
Kb. mikorára várható majd? Ha szabad kérdeznem. :)
Wdavid,nagyon szép lett!
igazából amit akarnék mondani azt meg már mindenki elmondta...:)
sok sikert (főleg türelmet,meg időt) a továbbiakhoz
ezt sajnos nem tudom megmondani :o lehet h 1 év de lehet h több, nem sok kedvem van szerkeszteni, húzós a jelenlegi munka amit csinálok és ha hazajöttem csak ahhoz van kedvem h a haverokkal játszak :o ahhoz h befejezzem ezt a projectet sokkal több odafigyelés kell mint amit most rá tudok fordítani, és azt meg nem szeretném, hogy elkapkodott legyen...
szóval a project nem azért tart ilyen sokáig, mert olyan nagyszabású terveim vannak vele, egyszerűen csak nincs kedvem szerkeszteni :) sok volt az a 3 év szerkesztés egyhuzamban :)
Teljesen megértem :hug:
köszönöm a megértést :D :hug: sokat jelent, hogy ilyen hosszú késés után is érdeklődéssel várjátok a projectet :)
Most viccelsz wdavid??:D
Már alig várom!!:DNagyon szép minden:)
Nem baj, ejsze lassacskán meg lessz a pálya:)
Mi történt a pályával?:O Ki fog jönni majd valamikor?:O Amúúgy a topicban van egy olyan hsz (wdavid hsz-a) ahol 2 képet osztott meg. Csak nálam van az egyik képen egy p*nisz? Oo (2012. 05. 06-án volt ez a hsz Oo)
Köszönjük, hogy szóltál - javítva. :)
Tinypic képeknél lenni szokott olyan, hogyha kitörölsz egy képet, akkor a link felszabadul és valaki más képe megy a helyére. Na de hogy pont ilyen ment :O
Szóra sem érdemes^^
Hát meghökkentő volt ilyennel találkozni a fórumon ×d
Wow!
Ez nagyon királynak tűnik!