^És szétspoilerezheti/trollkodhatja az agyát mindenhol.
Na de az is szép baleset lesz, hogy majd ide jön valaki segítséget kérni, mert elalakadt a játékban. Ki fog tudni neki segíteni? Teréz anya? :vlol: Még ő se...
Nyomtatási nézet
^És szétspoilerezheti/trollkodhatja az agyát mindenhol.
Na de az is szép baleset lesz, hogy majd ide jön valaki segítséget kérni, mert elalakadt a játékban. Ki fog tudni neki segíteni? Teréz anya? :vlol: Még ő se...
Végülis mi a különbség az XBoxOne között, meg aközött, hogy vettél egy vadiúj PS4-et? Vagy éppen én egy PC atomerőművet?
Jó, a PC másra is használható, pl grafikus programokhoz mindenképp kell, szóval ha játék is van rá, az win-win.
ekkora kitolást:Olvastam a főoldalon a hírt, ez a húzás a fejlesztőktől kész szégyen és gyalázat, így sajnos nem sokan veszik majd meg hogy lehet így kitolni a rajongókkal ezek nem normálisak :angry:
Mit képzelnek ezek magukról, a rajongókkal ilyet megcsinálni, nekem van egy sanda gyanúm.:(
Spoiler!
Mit hisznek ezek mindenki tele van lóvéval hogy mindenki xbox one-t vesz.
"After all, you're Xbox exclusive."
Nem nagyon lesz, aki egyáltalán segíteni tud :)
Szét fogom trollkodni a TR-es párbeszédeket és csinálok belőlük animgifeket :)
Roth: After all, you're Xbox exclusive.
Lara: I don't think I'm that kind.
Roth: Sure you are...you just don't know it yet.
Itt kizárólagos exkluzív TR-ről írnak:
https://twitter.com/XboxFR/status/499194988342050816
elmennek a jó büdös k** anyjukba ...komolyan (elnézést).......
Ha hónapokkal a XO-os megjelenés után mégis úgy döntenének, hogy kiadják PC-re, és PS4-re, már akkor se érdekelne. Szépen megnézném a végigjátszást a Youtubon, és ennyi volt az új TR-ből. Ezek után pénzt nem áldoznék bele. És teljes szívemből remélem, hogy a többi arcul csapott játékos is így vélekedne.
Főleg ha azért adnák mégis ki másra mert belebuknának, a reméltnél jóval kevesebb fogyna csak belőle. Aztán úgy tennének, mintha nem döfték volna belénk hátulról a nagy kést, de a pénzünket azt szemrebbenés nélkül zsebre vágnák?
Hányingerem van ettől a pénz orientált,a rajongók felé teljesen közömbös bagázsból.
Már akkor is viszketett a tenyerem, mikor a TRU esetében csak a Xboxosok számára tették elérhetővé a két plusz DLC-t ( ami azért olyan tartalmakat, videókat foglalt magába, ami nélkül gyakorlatilag nem volt teljes a játék története), de ez most mindent visz.
Nem is tudom melyik lenne a rosszabb:
Ha már a 2013 as TR-t anno csak Xboxra adták volna ki, vagy az, hogy elhúzták előttünk a mézes madzagot, mindenki számára elérhetővé tették az 1. részt aztán meg majdnem nyíltan kijelentik, hogy "Ha érdekel a folytatás, hát vegyél XO-t!
Kéne írni egy levelet nekik teli ezekkel a dolgokkal,amit mi itt leírunk,aztán befejezetlenül hagyni és odaírni a végére: Ha érdekel a folytatás,hát tedd elérhetővé PC-n PS-en is! :) (Mindezt undokul smileyval a végén. :privateeye: )
Tom Croft reakciójára pedig ez lenne a válaszom: Vagy még annál is rosszabb helyre mehetnének...Inkább nem mondom mire gondolok... :rolleyes:
Ha értenék hozzá, komolyan mondom szerkesztenék két képet, egymás mellett összekapcsolva:
Az egyiken Lara ártatlanul, bambi szemekkel, már-már félénken nézne ránk, és azt kérdezné, hogy "Ugye akarsz velem játszani?"
Majd a soron következő képen már gonosz, sátáni mosollyal, és eltorzult arckifejezéssel vágná a képünkbe, hogy, " Akkor kénytelen leszel venni egy XO-t!!!!" miközben a szóban forgó konzolt tartja a kezében, és immáron olyan szögben pózolna, hogy láthatóvá válik a tetoválás Lara karján, "Mirco$oft"
Aztán még a kép alá beszúrnám ezt a híres nevezetes idézetet:
"This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC."
Fúhaa,ki szerkesztette ezt a képet? :eek:
Nagyon el lett találva... És igaz is lehet,ha ezt megcsinálják... :S
Vagy már igaz is?? :eek: :érdekes hangok:
Esetleg ilyen képre gondoltál,LaraTheSurvivor22?? ;) (Nem mestermű az is biztos,az angolt meg biztos elcsináltam XD)
http://www.kepfeltoltes.hu/140813/XO...toltes.hu_.jpg
http://www.gameinformer.com/b/news/a...l-spencer.aspx
TRf-en egyre inkább az a feltételezés, hogy csak az ünnepi szezonra kapna exkluzivitást.
http://www.eurogamer.net/articles/20...has-a-duration
"I can talk about the deal I have."
So, what, exactly, is that deal?
"I have Tomb Raider shipping next holiday exclusively on Xbox. It is Xbox 360 and Xbox One. I'm not trying to fake anybody out in terms of where this thing is. What they do with the franchise in the long run is not mine. I don't control it. So all I can talk about is the deal I have. I don't know where else Tomb Raider goes.
Is there a time limit on the exclusivity period?
"Yes, the deal has a duration. I didn't buy it. I don't own the franchise."
Can you tell us how long the duration is?
"No. It's not because I'm trying to be a headfake on anybody. It's a deal between us and the partner. People ask me how much did we pay. There are certain things I'm just not going to talk about because it's a business deal between us and then. Obviously the deal does have a duration. I didn't buy the IP in perpetuity."
Sajnos nem valami fényes az angol tudásom :(
Most ez azt jelenti, hogy időhöz kötött az exkluzív joguk a TR-t illetően?
A 2013-as TR-t előrendeltem anno, ráadásul a gyűjtői változatot, a jövőben (ha megjelenne) maximum odáig lennék hajlandó elmenni, hogy megvegyek egy használt példányt, amihez minimum feleannyiért hozzájutnék. Kibírnám, érthető okok miatt már nem húzogatok strigulákat a naptáramba.....
Köszi a választ ;)
LaraTheSurvivor22! Köszönöm! :D
Tom Croft! Hát ez...ez...jelen pillanatban mestermű! XD :clown:
Az angol szövegelése annak a pasasnak meg...hmm,ravasz. :privateeye:
Biztosan...de arról senki nem csiripelt,hogy most miért idegesítik a népet,nem? :privateeye:
Így is lelohadt az érdeklődése sok mindenkinek,mert végül is,ha csak XBOX és XBOX ONE exkluzív lesz,az akkor sem ugyan az,mintha PC-re PS-re is kijönne.
Ez de jó kép lett! :eek:
Amúgy is tetszenek Irishhips munkái. De ez nagyon találó!
És kissé szomorú is... :/
Ha nenát időzített lenne, ha nem... a tényen úgysem változtat, hogy majd mikor megjelent xboxra a játék:
1.: a PC és PS közösséget enni fogja az ideg (a vérbeli rajongókat legalábbis biztosan), hogy egy bizonyos réteg már rég játszik a várva-várt játékkal, mikor ők nem;
2.: mint már sokszor el lett mondva, spoilerek lesznek mindenhol, nyugodtan nem lehet felmenni majd egy oldalra és fórumra se;
3.: egy kisebb réteg úgyis orrba-szájba fog trollkodni.
Stb. stb. stb.
Aztán meg majd ha majd netán több hónap/év múlva megjelent a játék a többi platformra is, már nem lesz ugyanolyan a varázs, mert el lett cseszve az élmény. Sajnálatos. Egy életre elásták most magukat előttem.
Egyébként meg addig semmit nem szabad elhinni, míg hivatalos sajtóközlemény nem jött az időzített dologról, vagy maga a Crystal nem erősítette meg.
Csak én érzem úgy, hogy ez a gyors interjú és magyarázkodás azért született, mert sok volt a heat a fórumokon és hivatalos oldalakon?
És talán ezzel picit le lehet hűteni a kedélyeket? Mondjuk 2015 végéig, amíg megjelenik a cucc. Sikeres lesz X1-en a jó szövegnek/marketingnek köszönhetően, és majd jön a hivatalos szöveg, hogy: Soz srácok, de csak 100 év múlva lesz PC-re és PS4-re, mert akkor jár le a szerződés. A pénzt köszönjük, ígérjük, jó helyre megy!
Igazából egy ilyen lépés sem lepne meg a Microfostól. Muszáj volt valamit mondaniuk, amivel csitítani tudják a gyűlöletet és megállítani a bojkottot és petíciókat. Így legalább lesz vásárlói igény a Lara Croft and the Tempe of Osiris játékra is. 2 legyet 1 csapásra. Nagyon okos ez az ember és kiváló marketinges, érti a dolgát rendesen, nem véletlenül van ott, ahol.
Viszont az tetszett, hogy tegnap már Camilla Luddingtont is zaklatták emiatt a Twitteren.
Én azért annyira nem lennék biztos még, hogy ez jönni fog később PC-re és PS konzolokra. A játékipar marketingesei sosem az őszinteségükről voltak híresek. Csak most kellett valamit mondani, amivel be lehet fogni a lázadók száját. De ez mit sem változtat a Microfos, Square Enix és Crystal rettentő szemét hozzáállásán. Majd megnézhetik az eladásokat...
Sok sikert kívánok nekik innét is, de én tuti nem fogok ezeknek már pénzt adni erre, akár jön PC-s verzió, akár nem.
Egy életre elásták magukat előttem. Inkább támogatok más - korrektebb fejlesztőket.
iPon-ról az eredeti interjú forrása:
"Hogy őszinték legyünk, tegnap kicsit mi is megijedtünk, amikor arról volt szó, hogy a Rise of the Tomb Raider Xbox exkluzív lesz. Először abban reménykedtünk, hogy csak a 2015 végi megjelenésről van szó, de a fejlesztő Crystal Dynamics vezetője, Darrell Gallagher szertefoszlatta álmainkat, és a Lara Croft and the Temple of Osiris-szel próbált vigasztalni minket. Most viszont kezd rendeződni a dolog, hogy egy ismert netes hírességet idézzek: "Mindenki nyugodjon le a pi"-nyóba, nem lesz itt baj, ugyanis Phil Spencer, a Microsoft Xbox részlegének fejese elmondta, hogy a megállapodásnak van lejárati ideje. Reméljük, hogy erről Mr. Gallagher is tud... Spencer a Gamescomon mesélt a megegyezésről, következzen most az Eurogamernek adott interjú.
PS: Nem az én dolgom, hogy elmondjam, ha egy játék jön egy másik platformra. Nekem az a dolgom, hogy ne beszéljek olyan játékokról, amik nem az enyémek. Van egy bizonyos kapcsolatom a Tomb Raider bejelentett verziójával, és jó érzéseim vannak a Crystal-lal és a Square-rel kötött hosszútávú együttműködéssel kapcsolatban.
Értem a reakciókat, amiket látok. Ha PlayStationös lennék, hirtelen úgy érezném, hogy a sorozat eltávozott. De nem vettem meg a címet, nem vettem meg a stúdiót, nem az enyém. Amikor ennek (a szerződésnek) idővel vége lesz, ahogy a Dead Rising és a Ryse esetében is vége lett, meglátjuk mi történik a játékkal. Nem birtoklom a Tomb Raider összes változatát.
Nem uralom annak a jogait, hogy más platformokra készüljön Tomb Raider. Ilyen vonatkozásáról nem tudok beszélni a sorozatnak. Amiről tudok beszélni, az a megegyezés, amit kötöttünk.
EG: Szóval, mi is ez a megállapodás pontosan?
PS: Lesz egy Tomb Raiderem jövő karácsonyra, kizárólag Xbox-ra. Ez Xbox 360-at és Xbox One-t jelent. Senkit nem szeretnék félrevezetni azzal kapcsolatban, hol is tart a dolog. Az, hogy mit csinálnak hosszútávon a sorozattal, nem az én dolgom, nincs felette kontrollom. Szóval amiről beszélni tudok, az csak a megállapodás, amit kötöttem. Nem tudom, hová tart még a Tomb Raider.
EG: Van lejárata az exkluzivitási időszaknak?
PS: Igen, a megegyezésnek van lejárati ideje. Nem vettem meg, nem birtoklom a sorozatot.
EG: Meg tudnád nekünk mondani, mikor jár le a szerződés?
PS: Nem. És nem azért, mert át akarnék verni bárkit is. Ez egy megegyezés köztünk és a partnerünk között. Az emberek azt kérdezik tőlem, mennyit fizettünk ezért. Vannak olyan dolgok, amikre nem adok választ, mivel egy üzleti megállapodásról van szó. Nyilvánvalóan a megegyezésnek van futamideje. Nem vettem meg a címet örökre."
Jut eszembe, a PC-s verzió szerintem egyértelmű bizonyítéka az, hogy az AMD-vel is partnerségben vannak. Legutóbb emiatt főleg a tressFX jött be a játékba, de most az AMD Mantle jön, ami egy DirectX alternatíva és nagyon kétlem, hogy azt az Xboxban használnák, bár hardveresen lehetséges, de a Microsoftot ismerve... :jumper:
TressFX 2 fog debütálni benne, de azt ne felejtsük el, hogy az új konzolgeneráció AMD cuccokból építkezik. Attól, hogy az AMD-vel van megállapodásuk, még nem jelenti azt, hogy jön PC-re. Csak annyit jelent, hogy megfelelően tudják megírni a programot az AMD cuccokhoz (konzolokhoz).
Ez egy igazán találó kép.
Elég frusztráló helyzet. :S Na,de az a beszélgetés kiakasztott. Számoljátok meg,milyen sokszor szerepel benne,hogy nem tudom/nem/nem vettem meg/.
:mad:
Egy oldalon láttam az egyik dühös rajongó kifakadását,idézem is: És mi lenne,ha majd kiadnának PC-re és PS-re egy Rise of the Tomb Raider Definitive Editiont?
Jót röhögtem. :privateeye:
Röhögtem...
Röhögtem...
Röhögtem...
:privateeye: