Én is ott akadtam el, hogy hiába vágtam bele a csákányt mindig megölt. Nálam másként működött leírom.
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Én is ott akadtam el, hogy hiába vágtam bele a csákányt mindig megölt. Nálam másként működött leírom.
Spoiler!
Ti amúgy milyen patch-en játszotok? Lehet frissebb patchen már van javítva.
Sziasztok! PC-n játszom a Tomb Raidert. 1 résznél elakadtam, egy hajón vagyok és összesen 3 embert kell megölnöm. A 3. az egy nagy páncélos melák. Már letudtam gyengíteni és utána az F betűvel csáklyázom de utána fölkap és eldob. Mit kéne utána tennem? Köszönöm előre is a válaszokat.
A spoiler gombot akkor érdemes (és szükséges) használni, ha olyasmit árulsz el, ami a történet tekintetében árulna el olyat, ami rontaná a játékélményt.
Ha folyton mindent spoiler-be teszünk, akkor tördeli az olvashatóságot, és bosszantó is egy picit, hogy kinyitva semmi érdemleges dráma nincs benne :)
Lehet, hogy fejezetenként (v. százalékhatáronként) kéne alábontani az elakadás topicot, és akkor nagy meglepetés senkit se érhet, ha olyasvalamibe botlik, amit nem akart volna tudni igazán :)
Hellosztok
Sikerült végigjátszanom a 2013-as TR-t.:jumper: Köszönöm szépen a segítséget.:D Most 64%-nál vagyok,:) és utánna visszatett az elejére amikor jöttek a farkasok. Ott találtam sokfélét, amit eddig nem vettem észre, honnan tudom, hogy ennél a résznél mindent megtaláltam és mehetek a következő tábortűzre ?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
Grat.! :) Ha jól emlékszem, a térképnél láthatod, hogy az adott helyszínen miből mennyit, hány százalékosan találtál meg.
A térkép alapján keresd fel a legközelebbi basecampet (sima tábortűz nem jó, csak ahol sátras ikon van). Ott válaszd a Fast Travel opciót, itt az összes helyszín teljesítettségét meg lehet nézni, és azonnal el tudsz utazni a következő táborhelyre. :)
PS-n játszom és a Chatterbox trophyt akarom megszerezni, de már az elején lehet hogy elrontottam. A doktorhoz úgy mentem a kapuhoz, hogy már megvolt a salvage. Szóval a második szöveget nyomta. Mondom fákk, restart checkpoint akkor az elejéről mondta. Ez így jó, vagy inkább kezdjem előről, hogy biztos beadja?!
Nekem épp egy ilyen checkpoint miatt nem lett meg sajnos, de még nagyon a játék elején vagy, így lehet, hogy jobb lenne újrakezdeni. :)
De nem mondom 100%-ra, hogy nem adja meg, lehet más baj volt nálam.
Igaz. Csak nem akartam sok időt vesztegetni. A multiba is még rengeteg időt kell belefektetni. De ezen a fél órán már tényleg nem múlik. Inkább, mint hogy aztán főjjön a fejem! :)
Hali ! Valaki tudja,hogy hova rakja el a game a mentéseket ? win7 alatt ?
Előre is köszi...!
Köszi a segítséget
Helló... Végigvittem a játékot, 99%-nál tartok, és tudom, hol a maradék dolog...Spoiler!
Spoiler!
Köszönöm szépen! :) Ezentúl jó leszek :D
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Van egy pálya (link mellékelve),ahol nyilat kell lőni a szakadék másik oldalára és így lehet átjutni.Nekem sajna nem ad olyan nyilat amivel a kötél is menne.Mi lehet a baj?Eddig minden köteles pályán sikerült átjutni,de ez most olyan mintha elfelejtette volna hogy kötelet is használjon!A segítséget előre is köszönöm!Ja,a videoban 2 perc 30 másodperc környékén van az említett szakadék! :-) https://www.youtube.com/watch?v=AjRLKp6sKJM
BOCS,KÖZBEN MEGOLDÓDOTT!! :-)
Én a játékban 60%-éknál járok.És egy olyan részen akadtam el ahol elfogyott az ijam és csak ugy tudok tovább menni ha van íj. Sehol se találok és hiábba kezdem a cheackpontot ujbol mindig ugyan oda tesz vissza...... Már körbe jártam mindehol sehol nem lelek íjat. Adok egy linket ahol járok ha megnézitek a videot pontosan 7:15töl indul ahol járok ép..És sehol nem találok ijat hogy tovább jussak.... :( http://www.youtube.com/watch?v=ZtLXs...PgtRIA&index=5
Shipwreck Beach #1 pálya
Hát ha PC-n viszed, akkor onnan már van mentéseink, töltsd le, és tedd be. Persze ehhez ki kell kapcsolnod a Steam-ben a Steam Felhőt.
Ha más platformon viszed, akkor egyszerűen hagyd ki, ez csak egy mellékpálya, egy sír. Nem köteléező, és vissza is tudsz majd jönni ide.
Pc-n viszem a játékot. Ha kihagyom a mellék pályát se tudom tovább vinni mert íj /kötél/ kell ,hogy tovább jussak. Ezért mentem be a melléékpályára hátha ott lelek Íjat de sehol nem volt :( A mentéseket honnan tudom letölteni? Köszi elöre is.
bocsi nem nézegettem még semmit csak ezt a topicot:S
Sziasztok!
Én vmilyen okból elakadtam, és elégé bosszant.
A Shipwreck Beach-en vagyok, a csigát kéne megszereznem, de sehogy se találtam a dokk végén a falat, amit meg kéne mászni.. ehelyett bejártam már többször az egész pályát, már másodszor mentem fel a hegyre, ahol az áramos medence van, de a hegyről nem tudok lejönni, pedig már egyszer valahogy csak lejöttem, de most nem találom a módját. Egy adott szintről nem jutok lejjebb, mert túl magas leugrani, kötél nincs...
És persze nem tudom, h kell visszább menni, vagy a pályát előről kezdeni...
Remélem értitek a problémám, a nem, akkor még pontosítok.
Köszi előre is!
Szia!
http://www.youtube.com/watch?v=TvWpE-pAUsg
Így csináltál mindent, vagy próbáltad már? :) (10 perc körül)
Itt kezdődnek a problémák, h a csiga nem volt a helyén, és azon hajóroncson nekem nem voltak fegyveresek... 3x másztam fel a hajóra, de nem találtam ott semmit. DE most visszakeveredtem egy mellékpályára, és nem tudok onnan visszatérni. Mentéseket hogy lehet betölteni, én nem találtam save*.dat fáljt...
XP-n a ProgramFiles/Steam/userdata könyvtárban találod a mentéseket. Ha megvan, küldd át nekem légyszi, én megnézném ezt. Eddig még nem hallottam olyanról, hogy nem lehet valahonnan visszatérni, ha rossz irányba mentél. Valami bug lehet ez? Érdekelne.
Mentést viszont csak úgy tudsz berakni, hogy kikapcsolod a SteaamFelhő-t, ami a Steamre, a netes fiókodba elmenti a játékot. Ezt megtalálod, ha nem a játékot indítod el, hanem a Steam ablakot. Ott belemész a felső menüben a Játékok/Játkékkönyvtár megnyitása, majd jobb klikk a Tomb Raider-en, és a legördülő menüben válaszd a legalsót, a Tulajdonságok-at. Itt balról a második a Frissítések. És ott van alul, vedd ki a pipát a SteamFelhő szinkronizálása-ból.
Így már be tudsz tenni mentéseket, amiket megtalálsz a végigjátszásoknál,pályánként. És persze te is elmentheted a magadét amikor akarod.
Sziasztok!
Én befejeztem a játékot, és újra elindultam összegyűjteni amiket kihagytam. Azt nem tudom hogy hogyan lehet továbbmenni. Az első résznél járok, ott összegyűjtöttem mindent, de nem tudok továbbmenni csak azon a "pályán" bolyongok" Hogyan lehet továbbmenni?
Szia! :)
Ilyenkor fel kell keresni a legközelebbi alaptábort, ott a skillek és a felszerelés mellett van egy harmadik opció, a Fast Travel. Ezzel bármelyik helyszínre egy másik alaptáborhoz azonnal el lehet utazni. A térkép alapján meg lehet találni őket - sima tábortüzes ikonnal jelzett táborhelyeknél nem lehet utazni, hanem egy sátor ikonját kell keresni. :)
Keress egy táborhelyet. Fontos, hogy Base Camp legen és ne Day Camp. Mert Day Capmekből nem lehet utazni.(Szerintem a "Coastal Forest" pályán vagy, itt minden táborhely Base Camp, kivéve a nagy kapunál lévő.)
Ülj le a táborhelyhez, majd válaszd a középső opciót a "Fast Travel"-t, itt látható az összes eddig felfedezett Base Camp. Válaszd ki, hogy melyikbe szeretnél eljutni.
És voila, már ott is vagy a kiválasztott tábornál.
KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek :)
Sziasztok!
A hegyi templom "pályán" a Base Camp-től lefelé van egy létra. Azt nem lehet használni? Mert már tiszta mazohizmus amit csinálok. :S Meg fenn az összedőlt templomon is van egy kötél kikötve.
Hiányzik még néhány dolgom de ezen kívül kész van. Már mindent átnéztem, de nem találom a hiányzókat. Hogy tudok feljutni a kötélen illetve hogyan tudok lemászni a létrán?
Már ha letudok ugye? :)
Létra:
Azon a létrán jöttél föl ide. Magam sem tudom miért, de azon már nem tudsz lemászni sajnos. :(
Kötél:
Arra a kötélre gondolsz ami a templom tetejéből van kifeszítve? Ha igen akkor az egy zipline. Ha fölmész a templomba, onnan tudsz lecsúszni a kötélen. Fölmászni nem hiszem, hogy lehet.
Hali!
1: Van valaki aki rájött hogy mire való a Coastal Forest-ben az egyik fán lévő kötél, mert hozzá még csak hozzá lövök egy íjat, de hova lehet kikötni? :) Vagy egyéb funkció esetleg?
2: Ha már 100%-osra játszottam az egészet akkor utána hol találok még Solariit? Vagy néhány embert? Mert a puskám még nincs kész azt is szeretném 100-asra. Meg egyéb trófeák miatt is kérdezem.
:)
Szia! :)
1. Eddig nem nem nagyon érkezett rá megfejtés, hogy minek van az ott - szóval passz. :/
2. XP vagy salvage kell még?