Bocsánat, nekem úgy maradt meg hogy pesti vagy. Nekem van jogsim, de majd ha saját kocsi lesz akkor vezetek sokat inkább. :D
Nyomtatási nézet
Bocsánat, nekem úgy maradt meg hogy pesti vagy. Nekem van jogsim, de majd ha saját kocsi lesz akkor vezetek sokat inkább. :D
Nna lassan készülődjünk. :)
Amit viszek: Kenyér, házi szalámi, parizer, szeletelt sajt. Paprika, paradicsom dögivel. Viszek szőlőt, és lehet szilvát, körtét is.
Egy karton sima, és egy buborékos ásványvizet, valamint egy karton grapefruitos SPAR-os üdítőt.
Mivel én kocsival megyek, ha valakinek kell még valami, jelezze, akár priviben is, és megveszem előre.
Ha valakin ek van szendvicssütője, nem bánnám,. ha hozna még valaki.
Ebéd nem lesz egy nap sem, vagy a parton leszünk, vagy kirándulunk, majd útközben. Max vihetünk magunkkal szendvicset.
Szóval sikítson ha kell valakinek valami. :)
Nna idén nem hagyom itthon a szendvicssütőt, ha már tavaj elmaradt.:D Akkor azt hozok én. Nagy fajin 4 es.
Süssek sütit? :o Amúgy már én is pakolok agyban... :jumper:
Van még 3 szabad hely, lehet jelentkezni. :)
Sveby: Süssé!
Akkor mondjátok hogy milyet szeretnétek. :jumper:
Kolbászost. :)
Amúgy én nemsütizek. :)
Szrtm valami pogácsát, vagy ilyesmit csinálj, azt mindenki szereti, az el fog fogyni. :)
Hálócuccot kell vinni?:D
Mmint takaró..v ilyesmi?
Sajnos nem fogunk fázni mert kánikula lesz. :D Úgy várom már tiszta lázban vagyok :D :D :jumper::yahoo::joy:
Nem kell semmi hálócucc, ágynemű sem, max pizsama:)
Sziasztok.
Jó kikapcsolódást, és TR-ezést, minden talira utazónak.
MEPHISTO és SVEBY már úton vannak. :-)
Duduska.
Én is jó szórakozást kívánok a talin résztvevőknek. :)
Köszi, jól éreztük magunkat! :)
Nah hazaestem én is. :)
Én is életben maradtam... :D Másolom gépre a videókat, aztán rögtön ki is írom DVD-re, nehogy elvesszenek. :D Utána majd nekilátok összevágni egy dokumentumfilmet a 4 napról, lehet eltart majd egy ideig, attól függ szeretni fogja-e a Windows Movie Maker az MP4 formátumot... :D
Sziasztok.
Képek ? Élménybeszámoló(k) ??????
:hug:
Már folyamatban van, de köszi a tippet. :) Én csak videókat csináltam, képeket nem, de már írtam TranSamnak hogy kérem a képeket!!! :jumper: Fogok írni beszámolót is csak ahhoz majd összeszedem a gondolataimat és a megmaradt agysejteket. :D :D
Az a lényeg hogy jól éreztétek magatokat :)
Megvagyok én is, ha valakinek maradt még medipack az inventrojban, az jöhet. :D :D
Nagyon jó volt ez a pár nap, túl gyorsan eltelt! Én is várom a képeket, főleg Sveby filmjét!:) :jumper:
A képeket majd a talis oldalon találhatjátok. Szerintem lesz értesítés a topicban, ha felkerültek. :)
A kisfiú is ügyesen,okosan,bátran(hagymaszagúan) hazaért.de a vonat csak 35 percet késett...de nemgáz
XD
Mellesleg Matie....mexikó...én nem szeretlek!:D
Beszámoló félig kész van...ha végeztem vele bemásolom :)
Pinokkióval remélem, nem futottál össze. :p
Hmm, fogsz még emlegetni a tengerpartos miatt is, úgy érzem. :D
A tengerpartos nekem úgy bebugolt hogy OBig se látott még olyat... :D :D :jumper:
No a képek,. és TranSam beszámolója fent van. Akinek nincs kódja, kérjen Rolitól. :)
A nagyobb beszámolókat, amik nem publikusak, küldjétek privátban, vagy emilben. :)
A paprika azóta is marja a szám. Bár befogom, mert én vállaltam be xD. Matie pályája, húzta az én kötél idegeim is. Pedig nem sokáig jutottam benne. A tányérf...ú farkasok most eltűntek. Helyette a hagymaszagú pinokkió elvitte a pálmát xD.
Hali mindenki.
Matie !
Olvasom, megint brillíroztál pályaügyileg ! :)
Hozzá lehet férni ???
Neked olyan gyönyörűek a pályályaid, mint Titaknak....... :D
.... tavaly, az a kék fáklya, ..... ááá.
bocsi ... de még mindig .... a szemem előtt van ....
Üdv.
TranSam jóvoltából felkerült az első 6 találkozó is.
Köszi! :)
Ki mit szólna hozzá, ha idén is lenne tábor? Én nagyon szeretném... :)
Akkor ebben az évben is az lesz hogy aki elsőre felhozza a témát, az mondja le elsőnek...? :D
Igen!
persze ha nem nyáron lesz :)
szval ha lesz is,akkor plz júni vagy júli :D
Júni vizsgaidőszak. :/ Megoldani valószínűleg meg tudnám, csak az idegállapot... :D
De legyen! :)
Sveby: nem is tudtam, hogy ez eddig így volt, remélem akkor én most megtöröm a kört! :)
Scoobykah, Matie: nem gond, olyan időpontot kell találni, ami minél több embernek megfelelő! :D
Többiek?
Október 22-23-24-25-26?
Ámbár én már nem nagyon akarnék menni, de........................... :)
Azért ácsi...nem mindegy mennyi mibe fog kerülni.
De szterintem jobb lenne nyáron valamikor...
Matie...mi csak jót teszünk az idegeiddel :D
OBig...miért nem?