csak annyit szeretnék, hogy a büdös k. @nyját az illetékeseknek. elnézést. de nagyon felb@sztak. illetve "megloptak". bocsánat. nem is tudom minek irtam le.
Nyomtatási nézet
csak annyit szeretnék, hogy a büdös k. @nyját az illetékeseknek. elnézést. de nagyon felb@sztak. illetve "megloptak". bocsánat. nem is tudom minek irtam le.
Ki? mi? hol? merre?
kitalálták hogy visszamenőeg behajtják a TB-t. amit igazán igénybe sem vettem (4-5 évnyi). -290. jólesett nagyon... ennyiért most kétnaponta bemegyek a dokihoz megvakartatom a s€ggem vele. de ha nem vérzel hat sebből el is zavarnak hogy minek vagy ott. na mindegy.
12 játékóra kuka. FFfffFFFFFFffFFUUUUUuuUUUUUUUUUUuuUU
ez nem az én hetem.
Miért mi történt???
semmi. achievementre hajtok az Overlordban. és nincs minden hibalehetöség kizárva a játékprogramban. nem jött össze valami, és elmentödött, nincs visszaút.
Jaaa értem:D:DHát az nem jó:/
Gondolom előröl viszed az egészet
katasztrófa. ujrakezdem. egy óra játék. megint beszop@t. erre rá kell pihenni mert kikészülök idegileg :angry:
fas*zom milyen jó hogy megint szinte minden nap beregisztrál valaki és még csak fel se jár -.- már megint hatvanötezer millióan vagyunk azt itt vannak max 10 en a fórumon ....-.-
Az haggyán, de mily kevesen leszünk a talin! :) :D:D
kezd elegem lenni most már, ezt a s**** megvettem 1000 forintért és még egy évet se húzott ki. A pusztulás álljon a veséjükbe.:angry::mad:
Minek is vettem meg ezt a majom joystickot. vettem volna meg inkább a hajvasalót. Na mindegy majd a kezem vissza szokik a bill. -re.
(bár lehet hogy csak tisztítani kell mert hol műkszik hol nem) valami érintkező hibája lehet. :(
^
Húúú, ettöl most olyan flashem volt :)
Mikor C=64en a mikrokapcsos joyokban mindig eltört az a pici rugó aztán lehetett cserélgetni :)
Autóféria tidzsu-tidzsu :D
Tapasztalatom szerint a joyok koszolódni nemigen szoktak, de ha kontaktos akkor azt megpróbálhatod hogy szétszeded és összerakod újra, hátha. Rosszab valszeg nem lehet tőle.
majd megnézem hogy milyen mert ez ilyen 1000 forintos alap még analog sincsen rajta
http://i00.i.aliimg.com/photo/266544...B_Joystick.jpg na ilyen a kivitelezése
de lehet kapok egyet ingyért apu munkatársától.
Ja hogy controller :kratz: nem mindegy.
Igen, tényleg ajánlatos egy jó analóg beszerzése
wááhhh......úgy fel tudom bosszantani magam ezen a fórumon néhány ember miatt....egyszer lennék admin....lehet itt olyan röpködések lennének,mint a tiszavirágok párzásánál....
Kire vagy ennyire kibukva?
Na már mi történt? :vlol:
Tedd adminná - mindjárt kiderül. xDD
HehxDDKivi lennék rá:P
Nem nyitja meg a chatet és a főoldit:(
köszi
kikaptuk az irodalom tételeket és ki is kezdtem dolgozni de már lerohad a kezem
:\\\ kitartást. :)
ne görcsölj rá ennyire. én a legtöbb tantárgybol a tétel cimeket sem tudtam, mégis gond nélkül elfelejtettem... kitartás
Nem nehéz csak sok a java tétel megvan csak olyan átláthatatlan meg azért is kell átkörmölnöm:)
:mad: nekem van egy problémám:mad:
Lehet nem csak nálam van, miért kell lenézni azt aki nem egy gimibe jár amit úgymond elitbe jár, hanem szakközépbe, és nem cicababa kinézetű és nem mercivel hozza visszi az apuci meg anyuci hanem bejár és nem plázacica. Nem tudom a sulimat mé kell lenézni, mert csak azé mert mi nem csak discot és popot meg hip hop ot hallgatunk. mindenki külön egyéniség ezé és nem vagyuk kitünőek. ezért? ÉN egy sulit se nézek le attól még nem vagyunk mások hogy más suliba járunk .
(mindig azt hallom a ... suliba nézd már milyen fejek vannak,inkább kikerülöm őket:mad:)
Figyelem, ezt senki ne próbálja ki otthon!
Épp rajzolni akarsz, de a mintakép a gépeden van. Kicsi a hely, így az egész rajzolólapos cuccot rá kell raknod a gépre is. Most mitévő legyél?
0. Először is, menj be anatómia gyakorlatra, hogy a nap végére jól lefáradj (ez a lépés persze helyettesíthető, de ki nem hagyható)
1. Nyisd meg a képet, amit le akarsz rajzolni.
2. Végy egy bazinagy A3-as rajzolólap tömböt.
3. Fogd a tömböt, most rá kéne tenni a gépre, hogy elkezdhess alkotni.
4. Lódítsd meg a billentyűzet irányába úgy, hogy a sarkával kapásból kitörj két billentyűt is.
Kihagyhatatlan pillanat: szépen lassan felfogod, mit műveltél; bámulsz, mint borjú az új kapura, és rájössz, mekkora idióta vagy.
Aztán felméred a kárt. A kurzorok közül az alsó teljesen kiesett, a jobb oldali kiugrott. A jobb oldali menthető, az csak kipattant - visszapattintod, kicsit megkönnyebbülsz. Az alsó viszont akárhogy is, de halálra van ítélve - a finoman felépített, amúgy is csak nagyítóval látható, kínai technológiával összerakott kis vacak "alkatrészek" közül az egyik eltört, földi halandónak összeszerelni lehetetlen.
Most nem tudom eldönteni, sírjak vagy nevessek? :'D Egyáltalán van esély egy ilyet helyrehozni, foglalkoznak valahol ilyenekkel? Mondjuk nem hiszem, mert nincs a világon még egy ilyen balfék.
Uh szegény, hát nagyon drukkolok, hogy sikerüljön valahogy megjavítani vagy javíttatni. :)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe... de hát ki tudja itt is mit talál az ember. :(
Ha a foglalat nem sérült a billentyűt helyettesitheted egy másikkal a ritkán használtak közül, NumDel vagy hasonló.
Nagyon köszi a tippeket! :) Elég nehéz lenne elmagyarázni, mi a gond vele pontosan, de rájöttem, hogy működik, és sajnos a lehető legrosszabb helyen tört el a legminiatűrebb részen, ahol forognia és támasztania kéne. Szóval ragasztani nem lehet, visszapattintani lehetetlen, mert el van törve. Kicserélni meg szintén nem tudom, mivel pont ezek a legkisebb billentyűk, az összes többinek különbözik a mérete.:( Így jártam, gondolom, viszont most jutott eszembe, hogy helyettesíteni lehet a funkciót, ha kikapcsolom a NumLock-ot. Régi TR-eket és szerkesztett pályákat meg nem tudom, hogy fogok játszani, át kéne szokni kontrollerre, amit nem nagyon szeretek.: p (Billentyűzetet meg egeret használni nekem milliószor egyszerűbb.)
És miért nem csatlakoztatsz egy USB-s billzetet?
Én már alapból is ezt teszem a Bogi laptopjával, hisz láthattad. :)
Húú, na ez eszembe se jutott! Ha nagyon nem megy, akkor az a megoldás tökéletes lenne :)
wááááááááááááááááá
tegnap elindítottam a kép renderelést és még most is megy.... de nem ez a gond hanem hogy kíszúrtam hogy szarul állítottam be lara ruhájának a bump mappjeit :( most mit csináljak állítsam le ?? :S
szerintem elsőnek futtast végig, de ha nagyon de nagyon zavar akkor inkább állítsd le
le állítottam :D csak ajjj olyan sok idő :D
Kezd elegem lenni az infós bandából (nem osztálytársaim) nap mint nap összefutok vele sőt valamelyik szünetben egy emeleten van óránk és arra nem méltatnak hogy megmondják doga és tessék megint szívok nem baj kell még egy karó nem baj szívjak csak:angry: de én legyek kedves és mondjam meg hogy lesz e doga vagy nem, csak én nem tudok ilyen lenni nem így lettem nevelve.
Engem általános iskolában kiközösítettek mert rocker voltam. Ma örülnék neki ha ez lenne a bajom. ^^