Hát ott az oldalon amit linkeltem ott azt irták, hogy nem törölték.Én nem szerizem az ME-t, de vmitől olyan érzésem van, hogy ez nagyot fog ütni
Nyomtatási nézet
Hát ott az oldalon amit linkeltem ott azt irták, hogy nem törölték.Én nem szerizem az ME-t, de vmitől olyan érzésem van, hogy ez nagyot fog ütni
Március 23-án jön a Resident Evil 1 Director's Cut PSN-re...
Ez az egyetlen jó dolog PS3-ban, hogy a klasszikus gémeket is játszhatod....
Amúgy most aktuálisan mivel játszotok ?:)
hát én most felfüggesztettem a TR5-öt (második újrajátszás - Róma - Kolosszeum)
a Resi4-et már meguntam (hátt nem csodálom)
Resi klasszikusokkal próbálok játszani de technikai gondok akadtak a géppel... :(
várom a Hydrophobia 2-őt, mert valami nagyobb dobásra készül a Dark Energy Digital (Twitteren mondták)
és egyre többször mondják azt, hogy Hydrophobia "ONE", szóval biztos lesz Hydrophobia "TWO" is! :D
A gepnek van vmi hibaja vagy a jatek nem indul ?
elindul a játék, de volt olyan a Resi1-ben, hogy lefagyott. újraindítottam, akkor nem fagyott le, csak 1 perccel később, akkor megint lefgyott ugyanott:angry:
inkább hagytam a Resi1-et, most a kettővel játszok, de akkor az is hibás volt, nem bírtam menteni és teelpíteni (de simán ment a játék, csak menteni nem tudtam), akkor inkább most letöltöm a Resi2-őt ISO-ba.
de ha többet akarsz megtudni erről akkor inkább privátban, mert az adminok JOGOSAN nem szeretik, ha nyíltan warezról dumálunk...:(
Xbox 360:
Dead Rising 2: Case West (már csak achievementeket gyűjtök, ma lett meg a Savior, ami az egyik legnehezebb. :))
Gears of War 1-2
Kinect Adventures (ja. :D)
PSP:
Prince of Persia - The Forgotten Sands
PC:
Plants vs. Zombies (hihetetlen mennyire le tud kötni :vlol:)
Painkiller: Redemption
Tony Hawk's American Wasteland (az utolsó minőségi TH játék :))
Resident Evil 4 (erőt kell gyűjtenem a Regenerátorokra :vlol:)
Szóval igen, van mivel most játszani. Csak idő nincs. :D
nekem semmi bajom nincs a metsékekkel, trfan. -.-
nekem az a bajom, hogy nem lehet végtelenszer menteni, kellenek INK RIBBON-ok a mentésekhez, amim nekem nincs.:angry:
mert én csak úgy bírok játszani, hogy "kipécézek" magamnak egy Typewritert és kb. minden ellenség után mentek egyet vele...
de amúgyis, itt olyan nagy ez a terem, nem lehet végtelenszer menteni, inkább most abbahagyom a játékot, mert később így rengeteg időt elpazarlok... és halálok után kidob a főmenübe >.> na neee.... így én nem játszom ki.
-.-
Úgy vettem ki a szavaidból mintha nem tudnál menteni :o
Hát sajnálom pedig igazán jó játék :rolleyes:
Ó Én PC-én jelenleg továbbra is tolom a CoD szériát,mostanában pedig a Battlefield Bad Company 2-re vagyok rákattanva. Év elején vettem meg,a hangulata eszméletlen jó,de fejlődni jó lassan lehet,mivel sok XP kell ahhoz,hogy következő szintre léphess. Majd nyomok pár screen-t nektek,hogy hogy állok. :D
Valamint még a Sniper: Ghost Warrior-rel játszom unaloműzésképp. De fent van a gépen a Grid is,bár azzal mostanság nem játszom. Need for Speed Most Wanted is fent van,de azzal sem játszom mostanság,majd ha lesz hozzá kedvem. :D
Ps1-en jelenleg a Metal Gear Soliddal játszom,a második lemezt kezdtem meg tegnap. :D
Mit tudok én, Kacsa?
Halljátok Ps3 és Xbox 360(nemtudom hogy megjelent-e már rá a demo)-nal rendelkező emberkéknek nagyon ajánlom Mortal Kombat 9-et.:jumper: Nemrég töltöttem le a demoját és imádom! Az elmúlt 10 év legjobb MK-a. Mileenával már ki is vittem és nagyon hangulatos :D(Sajna fatalytiket fogalmam sincs hogy kel itt használni... )
Link aki nem ismeri(habár ki ne ismerné?:P):http://www.youtube.com/watch?v=izVZsnCiaWk
en majd csekkolom jol nez ki :thumb:
Jó hír!
-Resident Evil Code Veronica Director's Cut
-Resident Evil 4
Újra huzzák X360/PS3ra :D
(lehet kacsa várni kelett volna egy kicsit erre :D )
De jó :yahoo:
Hát CV-t tuti megveszem a Resi4-nek kipróbálom majd a demóját (gondolom lessz trial) és ha jó lessz az iránysitás akkor azt is megveszem és még az is lehet, hogy megfogom szeretni Leon-t mert a Resi2-ben sem utáltam csak a 4-ben mert lehetetlen őt irányitani ott :D
Nemrég megjelent egy Amnesia: The Dark Descent nevű túlélő horror játék. Először azt gondoltam,hogy egy újabb egyszerű horror játék lesz,de nem.
Itt a bemutató szöveg:
A játékban Daniel, a fõhõs egy kastélyban tér magához, nem emlékszik rá, hogyan került oda, a sötétség lényei vadásznak rá és ki kell jutnia a "csapdából", ha meg akar menekülni. Az Amnesia: The Dark Descent egy belsõ nézetû, túlélésrõl szóló horrorjáték, amelyben fel kell fedeznünk a kastély sötét helyeit, közben meg kell védenünk magunkat a szörnyek ellen. A matéria a legmodernebb 3D grafikával és dinamikus hangrendszerrel biztosítja a játékosok "felhõtlen" borzongását. Miután a játék elindult, a kezünkbe vesszük karakterünk irányítását, itt nincsenek vágott jelenetek, vagy idõ-ugrások. A kastélyban mindenhol veszély leselkedik ránk, bármikor lecsaphat a gonosz. Védekezésként rejtõzködhetünk, futhatunk, vagy használhatjuk az elménket...végre nem egy átlagos programot kapunk, amiben a fõhõs olyan mint Rambo, tud bánni a fegyverrel, erõs és a többi, hanem egy hétköznapibb ember bõrébe bújva kell átvészelnünk a veszélyes idõszakot.
Videókat néztem róla,azt mondom,el lehet felejteni az eddigi horror játékokat,azok mind gyerekjátékok ehhez képest. Így aki nem bírja a nagy félelmet,az ne is vágjon bele.
Itt egy magyar nyelvű bemutató róla:
http://otherworld.hu/index.php?page=...rticle_id=7899
Váó, na ez kellett már. Nekem bejön. :clown: Sose fogok játszani vele valószínüleg, de bejön. :D
Az a játék amit Petya linkelt nagyon tetszett kár hogy csak PC-re van :(
Vki emlegette nem rég a vámiprokat nem tudni mikor, de egy Harker nevű horror játék fog jönni PS3, Xbox triszixtire és Wii-re :D
Sztem jól néz ki :D
hm... jó játékok, de én úgy vagyok velük, mint Michele.:D
engem most csak a TR9 és a HYDROPHOBIA foglalkoztat.
Na egyre jobb híreket hozok :D
Jön a Resident Evil: Operation Racoon City
A Resident Evil legújabb, év végén megjelenő részét a SOCOM-sorozatot is jegyző Slant Six Games fejleszti, a játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül. Az Operation Racoon City más szemszögből mutatja be kissé a sorozatot - mindjárt kiderül, hogy miért.
1998-ban járunk, a T-vírus elszabadult, a játékos az Umbrella Security Services csapat élén indul a Racoon City-ben történtek felderítésére. Éppen ezért az új részhez nem fontos annyira, hogy képben legyél a sorozat előzményeivel, habár rengeteg olyan karakter és helyszín fog feltűnni, amik egy veteránnak ismerősek lesznek majd. A hírek szerint akár a Resident Evil történelmének megmásítására is lehetőségünk lesz, hiszen néhány ismert szereplőt meg is ölhetünk.
A csapatalapú akciójátékban nem éppen a jófiúkat alakítjuk: a küldetésünk természetesen nemcsak a vírus elszabadulásával kapcsolatos bizonyítékok és a zombik elpusztítása lesz, de a túlélőkkel is végeznünk kell. A készítők sokkal borúsabb hangulatot ígérnek, bár azt nem fejtették ki, hogy ez mit takar. A team négy tagból - Vector, Beltway, Bertha és Spectre - áll, a feladataink aszerint változnak, hogy kit választunk ki a játék elején. A zombikat háromféle módon is érzékelhetjük majd: láthatjuk, hallhatjuk és az orrunkkal is kiszagolhatjuk őket - ez utóbbi különösen érdekesnek tűnik. Minden találat után XP-t kapunk, amiből új kütyüket és fegyvereket szerezhetünk.
További részletek, képek és más érdekességek az Official Xbox Magazine-ban várhatók - ahogy az a fentiekből is kiderült, a Capcom nem hagyott fel a sorozatai megreformálásával. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a végeredmény!
Nagyon jól hangzik:D
Bevallom amikor elösször megláttam hogy az Umbrella csapatábók kel menni valakivel akkor azt hittem elösször hogy Ada lesz az.. De látom 4 új emberke lesz :D(vagy már ismerjük őket vagy nem tudom ..xD)
Jó látni hogy változnak a feladatok( mint az outbreakben) emberenként és az új dolgok is nagyon bejövősnek tünnek :D
(habár 1 OB remakenak vagy 3-nak jobban örültem volna.. De ez is jó lesz^^)
Ez tetszik, bár nem tudom mit várjak ettől a fejlesztő csapatól a SOCOM játékok sem olyan nagyon jók :o
Cindy sztem a capcomnak van még pár Resi a tarsojában és vagy Outbreak 3 vagy Remake lessz na meg a Resi6 is lessz:jumper:
Nekem nagyon tetszik én mindenkit megfogom ölni :ohno:(mmint az ismert szereplőket)
SOCOM játékkal még nem játszottam így nem tudok róla véleményt mondani de azt tudom hogy 10 db. van szóval rossz csak nem lehet :)
Megérkezett pár kép a Mirror's Edge 2-ből
http://www.konzolcenter.hu/xbox-360/...e-2-kepek.html
:( :(:(:( Áhhh pedig tetszettek a képek :(