sz.... sajnálom:(
Nyomtatási nézet
sz.... sajnálom:(
komolyan ha csak románul beszél akkor minek regisztrál magyar fórumra ?!
XD
az nem jó ha hangya is van:p
nekem csak 1 ügyes kicsi papagájom:D
fiú és Gyurinak hívják:D
szegényke mindjárt repülni sem tud XD:p
na meg sokat beszél:D
meg az ordibálásait nem lehet kibírni*.*:D
Nekem 1 Coton de tulear( Pamacs a neve) kutyus és 1szerüen imádom <3, kivéve azt hogy napi 2-szer kel kifésülnöm a szőrét...:P Amugy nagyon aranyos kutyus :D, nem lehet melette unatkozni és aludni sem..xD Ha látja hogy aludni akar az ember akkor két lábával felcsinpaszkodik az ágyra és ott bámul xDD
Azon kívül a padláson pókokból nekünk sincs hiány,pókok
és 1szer az ablakon berepült hozzánk 1 holló XDD vagy nem tudom mi, de az biztos hogy fekete volt..xD
Valaki fent van Witcher versuson?
Én igen A Nick nevem Caroline, ha esetleg fent van még rajtam kívül valaki akkor azzal szivesen párbajozok egyet:)
Jaj gyerekek ezt muszáj nektek elmondanom :D!
Mivel ma volt (van) április 1., megtérfáltuk a tanárokat!
1.Fogpaszta az ajtókilincsre!
2.Pókot raktunk a padalá (kb 15cm volt) (a legjobb azon, hogy a tanár neve Pok István, de mi Póknak hívjuk :D :D :D)
Továbbá a krétára, szivacsra kinyomós sajtot nyomtunk xD :D :D :D!
Az egyik lány bebújt a szekrénybe és csak az óra közepin jött elő ezzel a mondattal: *torkaszakattából üvöltve* BOLONDOK NAPJA!!
Erre az egész osztály RÖHÖGNI kezdett, igen jól olvasod RÖHÖGNI nem nevetni, hanem RÖHÖGNI! A másik órán a 7.-esek átjöttek a mi osztályunkba xD NAGY VOLT! Következőnél úgy voltunk megeggyezve, hogy az egész osztály kimegy WC-re táskával kabátokkal, mindennel és a tanár azt fogja hinni, hogy nem vagyunk ott.Mire ő elment volna szólni valakinek, addig mi gyorsan visszafutunk xD! De sajnos ez ment, mivel az igazgatónő bejött és LECSESZETT minket, hogy ne csináljuk, mert, hogy akkor fertőtleni kell a táskánkat (Mondom dik má a Gigolo miket beszél xD)!
Az utolsó óra volt a legeslegjobb!Mindenki kisminkelte magát, mintha vérezni és amikor a tanár bejön, akkor kecsapot rakunk az arcunkra (FÚJ de ECTES szagú volt :S). Az osztály másik fele átmegy a 7.-be és ottmarad! És ez meg is történt :-)!
Hát igen ez volt a mai nap, lehet kommenteket írni :jumper::jumper::jumper::clown::clown::clown::hug: :hug:;);):cool::cool:
Úriiisten, örültek vagytok :D Nekem/ünk nem lenne merszem/ünk ennyi mindent megcsinálni. Tehát mi csak a tesi tanárt mertük megszívatni, mert az fiatal. Igazából csak annyit csináltunk, hogy senki nem hozta el a tesicuccát, így nem is tudott órát tartani. :)
óha, nem semmi:)
jók voltatok, avalon.
mi még ojat is csináltunk hogy a padokat az ajto elé tettük igy csak kuszva tudtak bejönni:D
meg a biologia tanárnönek csináltunk ebédet:vlol:
de ahoz képest ti is elég eszementek vagytok:p(jo értelemben:D)
Köszike mindenkinek :D :D:D
Nagyon jó volt xD!
Mi tavaly még általánosban csináltuk a fogkrémes dolgot :D Meg felfüggesztettünk a lámpára damillal egy hatalmas pókot(ilyen undorító gumiszerű vacakot), és az utolsó padsorból egy srác ráengedte a tanárok fejére :D azok meg szívrohamot kaptak x) Nagy volt :)
mi ilyet nem mernenk mert kicsapnanak a sulibol O_O
Tegnap ki nézte a csillag születiket? XD Egy ember fekvőtámasz közben ette a hagymát, :vlol: Ebben mi a tehetség? XD
A sok hülye miatt megfájdult a fejem,de ez a Csillag Születik szánalom nem érdekel,majd az X-Faktort,na azt majd nézem,de azt is csak kevésbé,mivel Nekem a tavalyi X-Faktorból van kedvencem,és bár lehet megszeretek pár embert a mostaniból is,én azt mondom,az első volt a legjobb. :D
A Tordas is benne volt a VV4-ből. Úristen az a nő. :D
Az Ildi? én nem tudtam ki az, nekem is csak mondták, hogy az a "valóvilágosnő".
én azt elkönyveltem totál hülyének.
A Kúltúrbarbár :D
Csillag Születik sosem volt jó attól még a Megasztár is jobb.....
:vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol:
én nem szerettem folyton a beszavazon ordibálta hogy szavazzatok rám mert én jobb vagyok meg mittugyam én nem szerettem komplet hülye*.*
látátok-e azt a dadogost a csillag születikböl?
na az hogy reppelt majd leszakadt az állam:eek:*.*
nekem az nem tetszett, csúnyán átvert mindenkit....:mad:
én direkt visszatartottam a röhögést, mert nem illik egy fogyatákosan nevetni, aztán meg amikor nekiállt folyékonyan rappelni akkor meg mondom.... OMG OMG O.O
SZERK.:
JÉÉ VALAKI KITÖRÖLTE A VITÁT!! CSÓKOLOM MINDENÉT!!!! xDDDD
De jó, benne van Lara :jumper::jumper:
http://neon.hu/suli/nok-akik-megvalt...-eltek-212672/
jaj:vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol :
igazad van KacsaXD
pihentagyuak:jumper::jumper:
Dedurva :O
Koncentráljatok a fekete pontra majd a kép betölt és színesnek fogod látni pedig nem az ! :D
http://m.blog.hu/cr/cre-art/image/CLvcc.gif
Nem semmi. Én is ismerek pár ilyen optikai csalódást. :D
:eek::eek::eek::eek:
a csík betöltött, és én láttam a színeket a képen! a ház oldala olyan bézses! erre elmozdítom a szemem a feka pontból és minden fekete-fehér O.o mondom ilyen niiiincs:eek:
Nekem nem sikerül, nekem fekete-fehér :/
Szer.: Már sikerült :D
úram isten:eek::o
http://www.napiszar.hu/showPost/Delfin_braner_#comments
Nézzétek a kommenteket Lara feljár a Napiszarra :vlol:
jaj istenem:vlol::vlol:
pihentagyuak komolyan mondom:jumper::vlol:
én is ezt mondom Kacsa*.*:rolleyes:
Ú-ú-úristen ez szégyen. xD
Le tudná nekem forditani ezt vki ? mert én nem értek belőle semmit...
Nem kell az egészet csak a lényeget lécci....
http://en.wikipedia.org/wiki/Harlequin-type_ichthyosis