SP-t utálom. SP nagyon búza XD Flour is egy kicsit, de a Mizu számot nagyon birom :jumper: Nagyon nagy!XD :P
Vivat néha szoktam nézni, de naon ritkán :P
Nyomtatási nézet
SP-t utálom. SP nagyon búza XD Flour is egy kicsit, de a Mizu számot nagyon birom :jumper: Nagyon nagy!XD :P
Vivat néha szoktam nézni, de naon ritkán :P
Partysong ;)
Amúgy nekem a Glee-s verza még tetszik is XD
rámentem enneka Rebeccának az official site-jára, OMG EZ A KIS ***** 13 ÉVES?!?!?!:eek::eek: kisebb, mint én.
azt olvastam, hogy az anyucikája 4,000 dolcsit fizetett, hogy felvegyék a Frájdély-t. O________o
nahát, nahát, Rebecca-*****. azt írod magadról, mindig kipróbálnál valami újat. úha... :clown:
"nesztek" zene. ne csak az annak hazudott izé legyen itt:
http://www.youtube.com/watch?v=CWki-Jac8H0
bár a komolyzenétől falra másztok biztos. De nagyon jól dobol a srác. A super marios biztos jobban tetszik majd ha valakit érdekel...
ó én sokmindent szeretek. de azok nem mennek tvbe, rádióba, itt meg csak ilyen mainstream dolgokat látok. és próbálok letenni arról hogy megváltoztassam az emberket, vagy felnyissam a szemüket :)
de feltételezem neked akkor tetszett. akkor pedig már megérte :)
youtube-on szoktam találni néha jó zenészeket. "ismert" zenekaroktol meg túl sokmindent bedobálhatnék ide :)
Hát az elég unalmas lenne ha mindenkinek ugyan az lenne a zenei ízlése...
Ojeah megvan a jegy Rockmaratonra :D:D:D 1 héten át koncert minden egyes percben jesszus :D
Érdemes végignézni a vidit és elgondolkozni rajta, hogy hányan érezhetik magukat szarul mások miatt, tapasztalatból mondom nagyon rossz és ahogy olvasgattam fórumon nem vagyok egyedül, hála istennek nekem középsulival megváltozott minden :)
-------
Am Horus kijött Britney klipje :D http://www.youtube.com/watch?v=T-sxS...el_video_title
oh. pont tegnap néztem meg ezt a klippet. bár nem szoktam klippeket nézegetni, csak elküldték... Nagyon birom a Rise Against-et. De nem mertem ilyen "durva" zenét belinkelni. bár inkább a gyorsabb számokat birom... Sőt az aláirásom vagy mi is tőlük van azthiszem.
annyi a bajom ezzel a klippel hogy előszedi a saját sz@rságaimat ha ilyeneket látok.
http://www.youtube.com/watch?v=NklZ5nc2o5Q
inkább az ilyen tempó a kedvencem. (kár hogy youtube-on csak kaki minöségben van fenn) erre lehet feszültséget levezetni. főleg ha gitározik az ember és "üvöltözik" hozzá :D
http://www.youtube.com/watch?v=avlQAcFnul8
egy kis "régi" green day, nagyon jó basszus témával. bár az van több számukban is
Egy nagyon jo koncertről. Ekkor még jók voltak. Az utolsó albumukat nem birtam végighallgatni sem :S
Én nem ismertem eddig a Rise Against csak VEVO-n megnéztem az új klipeket, és most utána hallgatva jól nyomják :D
Green Day-t szeretem (mondjuk amit most belinkeltél nem nagyon.) xD
Green day az más. átölel egy korszakot. 90es évek, 00-a évek eleje. akkor volt igazán jo ez a poppunk stílus. azóta annyi banda elszaporodott, bejött a HS láz, tul sok lett az üvöltözés meg minden. a GD-en is látszik a változás. az American Idiotnál elkezdödött, ami nagyon jól eltalált album lett, olyat nem szakitanak mégegyet. komolyabb mint a korábbiak. De az összes hasonló banda megöregedett közben, megváltoztak... a Blink is. kicsit tartok a most készülő albumuktól. a Sum41 is enyhébb/egyszerűbb mióta nincs Dave.
A Rise Against-et én csak most "fedeztem" fel pár hónapja. láttam sokszor a nevüket, és miközben a falat festettem végighallgattam őket, és megfogott. Azon kevés "új" zenekarok közé tartozik ami tetszik.
Először is elnézést a dupla postért, de most jutott eszembe ami még szerintem nagy zenei csemege és évek óta nem bírom megunni.
Victor Wooten. Flecktones koncertről van kivágva a szólójának második fele (ezt a bandát meg ezt a koncertet is nagyon szeretem, nem egyszerű figurák). Ezt több helyen el szokta játszani. Egyedi technikája van eléggé.
A fő dallamot üveghangokon játsza, és az alá játszik basszus alapot. egyszerre. Persze az értékeli igazán a technikát aki maga is játszik hangszeren. De maga a zene is isteni.
Szokott még loop pedállal is több szólamot egymásra dobni, azok is nagyon jók, ha érdekel bedobhatok még olyat is :)
Tudom, már volt linkelve ez a dal, viszont nagyon jó, és igazán nyári hangulatú szám. A stílusa is kicsit Inna -s, és ez a csaj is román tudtommal.
Partysong ez is ;)
(Érdekes, hogy 2010.11.26. -án lett feltöltve, és nálunk a VIVA -n még csak most megy...)
És még egy partydal, ez a szám egy már régi szám feldolgozása. A régi verzió hatalmas buli sláger volt anno, (és szerintem most is), és most modern formában visszahozta nekünk az ECDS csapata, Herbievel együtt.
Dübörög a ház - újra! ;)
(Mindenki döntse el, hogy méltó megújítást kapott a dal, avagy sem. Egy biztos, nekem az eredeti jobban tetszik, viszont okos ötlet volt újradolgozni a dalt, mert így ezt a slágert el lehet hozni a mai fiatalokhoz is. A régi, és egyben eredeti verziója a dalnak: Emergency House-Dübörög a Ház
Kesha magyar ? O_o
Tegnap a Fokusz reklámjában mondták...
Nagyija magyar állítólag és valami Kecsá volt a neve (WTF nincs is ilyen magyar név), és innen jött neki a Kesha.
Az az érdekes, hogy ahány "sztár" jön ide Magyarországra, mindig van valamilyen magyar kötődésük....
LOL am kajakra, kíváncsi vagyok már hány országban sütötték el ezt XD
Britney új száma eszméletlen jóra sikeredett!!!:jumper::jumper::jumper:
ROFL:vlol:
RÉMÁLOM VERZIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!
nekem most ez a nagy kedvencem :D :D :D :D
Már egy hete hallottam Inna új számát, a Club Rocker -t, vittem is magammal a szombati buliba, mert ez is egy jó, nyári partysong. Elkészült a dal klipje is, nagyon jó lett, olyan szexis. ;)
Íme:
És egyik kedvenc, nyári szám számomra, ez:
Nagyon kellemes, nyári dallam, ajánlom figyelmetekbe. ;)
Szerk.: Na most belendültem, szóval küddök néktek zenét! :D
Gringo Sztár - Télen-nyáron nyár: Geszti új formációja, két csinos hölggyel. Nagyszerű, nyári szám, Geszti ismét megmutatta, hogy tud valamit! ;)
És még egy, a "Szabadulj fel!" című szám, kicsit Black Eyed Peas koppintás, de amúgy nem rossz. :)
Cozombolis - Végre itt a nyár: Ez is egy nagyszerű, már pár éves nyári szám, a dalon ront az, hogy az a hülyegyerek Ben, a VIVA egykori műsorvezetője is közreműködik a dalban. Klip formájában csak így, Bennel együtt van fent, de amúgy Nekem a Ben gyerek nélküli verzió van meg. Végre itt a nyár... :)
CASCADA - San Francisco: Cascada legújabb albuma már meg is jelent, és ezzel együtt a San Francisco című, kellemes, ugyancsak nyári hangulatú dalából máris klip született. Csekkoljátok:
Egy már régi szám ez, még kisgyerek voltam, mikor ez ment, de nagyon jó dal:
Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)
Erre most bukkantam rá véletlen, és eszembe jutott, hogy ez is akkor ment, amikor kisgyerek voltam. Nagyon nagy szám, és a klip is vicces. :D
Bloodhound Gang - The Bad Touch