:censored: Nem nezem tobbe a VV-t :(:mad: Szandika kiesett az egesz egy nagy csalas :mad: hogy lehet hogy Becit, Gigit, jerzyt gyuloli mindenki, de megis Beci megy vixa mar masodszor :angry: meg Anti Beci-Gigi club is van ellenuk
Nyomtatási nézet
:censored: Nem nezem tobbe a VV-t :(:mad: Szandika kiesett az egesz egy nagy csalas :mad: hogy lehet hogy Becit, Gigit, jerzyt gyuloli mindenki, de megis Beci megy vixa mar masodszor :angry: meg Anti Beci-Gigi club is van ellenuk
Ugye itt nem kezditek el???
Ah!
Most már aztán akassza fel magát mindenki depressziója csúcspontjaként! :rolleyes:
Na most mondom, ugye emlékszel erre, Michele?:
ÓÓ Angyalkám vigyél magaddal!:angel:
Hűűűhhaaa, újabb sorozatra kattantam rá xD Éljenek az Agymenők! : D Tehát, amilyen beszólások vannak benne xD
pl.:
Spoiler!
Nem rég a Sony Pictures bejelentette, hogy jön az 5.Resi film mely 2012.szept.14-én kerül a mozikba.A történet 2 évvel az Afterlife után játszódik.Csakúgy mint a 236 milla dolcsit behozó Resi4 ez is 3D lessz.
A Capcom a film kapcsán ezt nyilatkozta - "Az utálkozók utálni fogják, de a franchise-nak megvan a magához való vonzereje, kíváncsian várjuk, hogy milyen videojátékból vett elemmel gazdagítják majd az új filmet."
Jó hír hogy jön mert én imádom :D
De nem jó hír hogy nem közvetlen afterlife folytatás hanem 2 éve az afterlife után játszódik...:confused:
de jóóó :) még Resi filmet mégmégmégmég :D:D
de az tényleg rossz hogy két évvel utána. ha jól emlékszem (rég láttam a filmet :O), úgy volt vége, hogy jöttek helikopterek nem? most azokkal mi lesz? :kratz:
ha senkise szavazna rajuk sztem akkor is ok mennenek vixa -.-
http://www.napiszar.hu/Thumbnails/15...00.h0.q100.jpg