Nálam sajnos nem müködnek ezek pedig van szemüvegem
Nyomtatási nézet
Nálam sajnos nem müködnek ezek pedig van szemüvegem
nálam sem:D
hát, talán nem halunk bele, OSZRichard:)
de azért jó móka.
az a helyzet, hogy az enyém egy PIROS-ZÖLD szemcsi, a Youtube meg csak a PIROS-CIÁN szemcsit támogatja. a PIROS-ZÖLD szemcsik a mozikban használatosak, és a YouTube 3D-beállításoknál ki van írva, hogy a mozikban kapható szemcsiket nem támogatjuk. ezért nem működhet.
YT-n azért nem mükszik rendesen mert nem jó a minősége a vidinek, állitsd be 720p HD-re és nagyitsd ki, zöld szemcsivel is kikell hogy jöjjön ha nem is annyira de kell látnod a 3D-t egy kicsit :)
én így is láttam, de nem nagyon.
azért még próbálkozom egy kicsit
Nálam még nagy kedvenc a Left 4 Dead, és a Dead Rising is. :)
wazz Kacsa!!! Most lebeszélted a magyarításról CrashHungarian98-at. Néha gondold már meg mit beszélsz. Ahelyett hogy segítenél, keresztbe teszel a szerkesztőknek.
Én? Annyit mondtam neki, hogy a hang elváltoztatása enm olyan, mint ha igazi lenne. Hát OBig, ha azt mondod, hogy egy elváltoztatott hang kell neked, akkor csak viccelsz.
Amúgy kipróbálta a hangját a TR4-ben. És rögtön utána írta, hogy inkább nem.
Összevissza locsogsz Kacsa!
Én azt mondtam, hogy nem kellett volna lebeszélned. Néha próbáld meg. Gondolkozz, és csak pár percre utána írj be valamit. Kicsit fogd vissza magad légy szíves. Mindenhez rögtön, de azon nyomban van hozzáfűznivalód.